Kochana malutka koteczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Aleś nakombinowała:))
Fajne te Twoje dzieci:))
Straszna z niej bidusia:( A jak oko Agaci?
W kombinowaniu poszłam w drugą strone dorobiłam na długość sypialnię. Była z pudła, taka dyskretna:))
Też się dobrze sprawdzała.
ruda32 pisze:Ja mam siostrę Agatęa dzieciaczkom życzę dużo zdrówka .Czy te oczy to od kk? czy coś innego?
ruda32 pisze:Z tego co czytałam kociaki były zdrowe co zresztą widać,z matką było gorzej.
Biedne dzieciaczki dobrze ,że mają już swój "apartament" jedzenie ,opiekę .
Oko zranione? za dużo tam był kotów może maleństwo oberwało ale zranienie można leczyć chyba?
na wadze powinny przybrać teraz .Moja mała bida była chudziutka,malutka teraz to szalona panna ma już 3 mce(około )
Lidka pisze:Jak dziś kotki?
Zakocona pisze:Jeszcze z nich będą śliczne łabądki.
anabelp pisze::P , miałyśmy nadzieję, pamiętasz, że zbieżność imion, myślę o Agatce i Agatce:) jest tutaj dobrą wróżką:). Kochane maluszki, w końcu nie śpią we własnych odchodachto Agacia, w Bydgoszczy
,
, a tutaj Minia
, a tutaj mama i jej dzieci przed wyjazdem...
, w samym środeczku Tadzio
....później, co z nich zostało, widzieliście sami:(:(
Iweta pisze:Lidka pisze:Jak dziś kotki?
Sama nie wiemAgatka fizycznie dobrze, wariuje, koniecnie chce wyjść na "wolność" a jak ja wypuszcze to zaraz mi ucieka z kanapy i zwiedza pokój.
Minia niestety wygląda jak kupka nieszczęściaPatrzy na mnie takim błagalnym wzrokiem żeby ja wziąć na ręce, a jak ja wezmę to od razu wędruje do góry i przytula sie do szyi
Lezy sobie taka spokojniutka i cichutko mruczy jak ja drapie. Bardzo się o nia boję
![]()
Dzis nie chciały jeść ale może dlatego, że najpierw wziełam na łyżeczke troche conva i zmieszałam z tabletka , potem do pyszczka i dopiero reszta do zjedzenia. Nawet Agatka nie bardzo chciała jeść pewnie kojarzyła z niedobrym smakiem tabletki.Zakocona pisze:Jeszcze z nich będą śliczne łabądki.
Mam taka nadzieję
Edit:
Poniewaz dzis do ich apartamentu wstawiłam nowy mebel, a mianowicie kanpeAgatka zaraz zajeła ja dla siebie . Dlatego wydaje mi sie, że z Agatka jak tylko oczko wyzdrowieje bedzie wszystko dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 86 gości