Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 19:24 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

kasia86 pisze:Szukają domku

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

One są takie kochane puchate kuleczki. :1luvu:

Jestem ciekawa co tam u rudej dziewczynki i rudego chłopczyka?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Czw lip 08, 2010 9:10 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Rudziach zadomowił się całkowicie,biega po mieszkaniu jak wariat, wyskakuje z różnych miejsc i atakuje:)
Do tego mruczy jak traktor:D

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Czw lip 08, 2010 11:27 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

To jest chłopak i dziewczyna? Mają imiona?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 08, 2010 14:30 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Madziszkie to musi byc piekne uczucie, ze sie tak dobrze u Was czuje. Kibicujemy dalej!

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lip 08, 2010 16:43 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

madziszkie pisze:Rudziach zadomowił się całkowicie,biega po mieszkaniu jak wariat, wyskakuje z różnych miejsc i atakuje:)
Do tego mruczy jak traktor:D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

A nie sika nigdzie?
Gibutkowa pisze:To jest chłopak i dziewczyna? Mają imiona?

Jezeli pytasz o te czarnulki do adopcji to są chłopaki i nie maja imion.
Ja wołam na nie malutkie. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lip 08, 2010 20:06 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Wczoraj nasikał do transportera,od razu umylam i wyniosłam,zeby to sie nie powtorzyło.mam tylko nadzieje,ze wczesniej nigdzie nie nasikal i ze tego nie przegapilam. Wprowadzam mu po malu sucha karme i niestety robi cuchnace kupale:/ biedaczek przez pierwsze dwa dni pozbywal sie robakow.
To wspaniale mieć takie maleństwo,właśnie zasypia mi na brzuchu i mrumra. :1luvu: Skubaniec wspina się po nodze na ramię jak małpka, gania się ze szczurzycami po pokoju:)

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Czw lip 08, 2010 20:24 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Figunia, ktora mialam na pare miesiecy tez tak robila, jak jeszcze malutka byla. Potem siadala mi na ramieniu i chicala z mojego talerza jesc. Teraz juz tego nie robi. Ale plecy mialam wtedy niezle poharatane. Lilly tak traktuje moje kolana, bo ja nadal nie potrafie obcinac pazukrow. Siusiu moze sie jeszcze pare razy zdazyc, ale przejdzie, jak bedziesz pilnowac. Nie martw sie, bedziecie sie od siebie uczyc. :-)

SecretFire

Post » Pt lip 09, 2010 10:51 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Malutkie czarnulki szukają domku.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt lip 09, 2010 11:09 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

jakie one sa sliczne!
domki gdzie jestescie!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pt lip 09, 2010 14:35 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Ciotka Dorota musi sie wziac wreszcie za ten program od Ciotki Gibiutkowej i porobic jakies fajne banerki. Uwielbiam czarne koty.

SecretFire

Post » Pt lip 09, 2010 22:00 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Jeden z maluszków (krawatek) po obiedzie jakiś nieswój. Nie chce jeść i wymiotował. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lip 10, 2010 11:01 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

kasia86 pisze:Malutkie czarnulki szukają domku.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tylko coś teraz ciężko o dobre domki... :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob lip 10, 2010 17:45 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

Maluszek już rano brykał, ale co mnie nastraszył to nastraszył. :wink:
Teraz siedzi u mnie na kolankach i bawi się moimi palcami. :1luvu:

To takie kochane słoneczka.... mogłyby kogoś cieszyć swoim widokiem i mruczankami...
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lip 10, 2010 20:43 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

I beda cieszyc, beda. Tylko moze troche potrwa. Goraczka nas wszystkich rozwala, to i maluchy brzuszki sobie psuja. Ale jak juz bryka, to mnie cieszy. Dzis Lilly wycieralam mokra szmatka i jej troche ulzylo. Emil wiecznie spedza czas w chlodnej wannie.

SecretFire

Post » Nie lip 11, 2010 9:17 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Czarne wróciły. Rudy w DS

No widzisz Dorotko, Ty jesteś dobra opiekunką kotków, bo wiesz, że one też ciężko znoszą upały.

A z ogłoszeń nikt nie dzwoni. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]