Layla. 19.06 to już rok w Nowym Domku ! ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 19:49 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Hihi, ja się tak łatwo nie dam omamić ofertą jakiejkolwiek manikiurzystki :P

Super, że wypadło pozytywnie :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw cze 10, 2010 19:50 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

:ok: :ok: :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw cze 10, 2010 19:52 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Ja już i przed wizytą czułam że będzie super, wizyta to formalność :mrgreen: trochę boję się odległości, no bo to znowu podróż i w ogóle i coraz dalej od Gda Layla nam się przemieszcza :lol: w razie jakichkolwiek problemów....pogadam z Pania Gosią, z Asią co do transportu i zobaczymy ale nawet Allesandra z klubu ślepaczków korespondowała z P.Gosią i też ją polubiła i mówiła że super domek sie wydaje, więc co chyba zaryzykujemy? :lol:

Koresponduję tez z fajną Pania z Poznania, która ma kotkę jedynaczkę, pokochała Laylę z ogłoszenia, ale boi się jak jej kicia jedynaczka zareaguje i proponowała 1 dniowy test :) może jeśli Layla u Gosi znajdzie swój dom Pani Natali z Poznania znajdziemy innego wymarzonego kota w Poznaniu? :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 10, 2010 20:32 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Marea, REWELACYJNE WIEŚCI !!! :1luvu:

A co do tej pani z Poznania, to ja myślę, że na pewno znajdzie się kotek dla niej :)
Czy macie już transport dla Layli do Kluczborka?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw cze 10, 2010 21:13 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

ciesze sie ogromnie!
To kiedy podróż? Mała pakuj miski :lol:
Marea gratulacje za szybka akcję.

Co do pani z Poznania.Zdecydowanie jestem przeciw (to moje zdanie)jednodniowym testom. Nie są wiarygodne bez względu na wynik a przysparzają tylko stresu. Kot nie moze być przerzucany i to jeszcze po przejściach.
Albo DS walczy o niego albo nie. Wiadomo ogólnie,ze nawet złe początki nie przesądzają sprawy i koty kochają sie a w najgorszym razie tolerują. Tylko pracy, miłości i cierpliowści potrzeba :!:

jak znajdziemy ślepinka to podrzucimy. Zresztą wątek slepaczków dobrze sobie poradzi sam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 10, 2010 21:17 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Asia Jerzykowa proponowała transport w ten weekend nawet, choć ciężko mi tak ją wykorzystywać sama ma masę swoich zajęć :oops: Może zrobimy jakąś zbiórkę na paliwo?! to prawie 300km w 1ną stronę :oops: Co Wy na to?
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 10, 2010 21:23 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

ASK@ Brawa za całą akcję tak naprawdę należą się Wam wszytskim, uczestniczącym w tym wątku, za pomoc w ogłoszeniach, nagłaśnianiu sprawy. Dziękuję Wam wszytskim :piwa:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 10, 2010 22:23 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

Rewelacja!!! Bardzo się ciesze! :1luvu: Chcialabym aby reszta "naszych" kotów tak szybko znajdowala domy!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt cze 11, 2010 6:51 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

Super :) Teraz tylko pakować kocinkę i w drogę :) (w razie problemów i znaczących opóźnień w transporcie, w następny piątek będę z własnym ogoniastym jechać Wrocław-Kluczbork i szczelnie opakowanego pasażera względnie pasażerkę mogę wziąć)
Ostatnio edytowano Pt cze 11, 2010 6:51 przez Alitka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Pt cze 11, 2010 6:51 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

To jest PRZECUDOWNA wiadomość :spin2: :spin2: :spin2: Już wczoraj się z Wami cieszyłam, tylko pisać nie miałam sily :oops:
Tak jak pisałam, zawiozę Laylę do domu, do Pani Gosi :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chociaż w ten sposób mogę pomóc. Jednak ze względu na ekstremalne temperatury chyba niestety dopiero w następny weekend (niestety nie jestem osobnikiem cieszącym się pełnią zdrowia :evil: ). Chciałabym już, natychmiast, ale muszę uważać :oops:
Jak myślicie, czy koteńka może jeszcze tydzień poczekać?

Jeśli Pani z Poznania jest dobrym i odpowiedzialnym człowiekiem, jeśli zrozumie, że jednodniowy test nie ma sensu (wszystko można wytłumaczyć, często komuś brakuje po prostu doświadczenia), to i w Poznaniu mamy kandydatkę - niewidomą Mgiełkę (jeszcze w trakcie diagnozowania neurologicznego). Ale Ona ma DT, więc jeśli jest "pilniejszy" ślepaczek to warto spróbować!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 11, 2010 7:19 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

Asiu, napiszę na wątku transportowym, może ktoś się znajdzie, jeśli nie... poczekamy do next weekend...obecna opiekunka napewno nie będzie miała nic przeciwko a i Pani Gosia poczeka :)
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 11, 2010 7:32 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

ojejku, ale cudowna wiadomosc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:dance:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt cze 11, 2010 7:40 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

Aż mi sie wilgotno pod oczami zrobiło... :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt cze 11, 2010 7:46 Re: Layla! Jedzie do domku w Kluczborku :D

Marea podaj w pierwszym poscie namiary telefoniczne na siebie i zmień tytuł na prosbę o transport w danym kierunku.
na transportówce tez podaj telefon, bo czasem ktoś zajrzy przez przypadek i już moze zabrać. Miałam osobiście juz taki -Tysonek z godziny na godzine wyruszył do domu!
A przejrzałyście w 1 poście transportówki stałe oferty?

Co do zrzutki.Jesli zajdzie taka potrzeba mogę sie dorzucic grosik.Ale nie będzie to duża kwota :oops: mam chore 6-tygodniowe maluchy(kalci :cry: ) i córkę+inne problemy(ale to nie temat na to).Ale grosz do grosza...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 11, 2010 7:51 Re: Layla! Jest Domek! Szukamy Transportu do Kluczborka!!!

ciesze sie bardzo ze sie udalo ! :1luvu:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

[poprzednia][następna]