Alinka znalazła dom, natomiast Arnoldzik nadal czeka...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Charlie jest zarezerwowany na jutro dla kogoś.
Dzień dobry,
jak w temacie piszę a propos tego ślicznego kota. Jestem uczennicą (8-9 godzin poza domem) więc mam pytanie czy kot wytrzyma tyle czasu sam? (nie chciałabym, żeby był nieszczęśliwy jeżeli go adoptuje). Poza tym mam w domu królika... Czy Charlie nie zrobi mu krzywdy?
casica pisze:Dziewczyny, chce was uczulić w imieniu mojej mamy
Zaginęła koteczka piwniczna. Cała czarna, prawe oczko od urodzenia lekko uszkodzone, wysterylizowana - przez ciocię CC, nie pamiętamy czy miała nacięte uszko. Zaćmienie normalnie. Poszukiwania w okolicy nie dały rezultatu, może ktoś ją przywiózł do schroniska? Kotka zwana jest Andźką bądź Filą/Filutką. Może a nuż!
casica pisze:Czy ktoś w ogóle był uprzejmy zwrócić uwagę na to co napisałam?
Dla mnie to bardzo ważne.casica pisze:Dziewczyny, chce was uczulić w imieniu mojej mamy
Zaginęła koteczka piwniczna. Cała czarna, prawe oczko od urodzenia lekko uszkodzone, wysterylizowana - przez ciocię CC, nie pamiętamy czy miała nacięte uszko. Zaćmienie normalnie. Poszukiwania w okolicy nie dały rezultatu, może ktoś ją przywiózł do schroniska? Kotka zwana jest Andźką bądź Filą/Filutką. Może a nuż!
CoolCaty pisze:Kasiu, ja zauważyłam i jakby Andźka pojawiła się w schronisku, to dam znać od razu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 107 gości