K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 17:53 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

miszelina pisze: ale Marcysia coś bardzo śpiewała.

W pt też śpiewała.

W nd 30 maja przychodzi do mnie Pani nr 1 zapoznać się z Mariną i jeśli się zdecyduje, oraz zrobi porządek ze swoimi kwiatkami, to tego dnia podpiszemy umowę, a Marina pójdzie do niej 4 czerwca.

Z Panią nr 2 od kotki z białaczką jestem w kontakcie, powiedziałam jej, że jest już jeden zainteresowany domek i dam jej znać kiedy będzie coś wiadomo na 100%. Odrzekła, że będzie dalej przeglądać ogłoszenia, dopóki nie znajdzie tego kota jednego jedynego...

Akimo, czy masz książeczkę zdrowia Mariny?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob maja 22, 2010 18:26 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

U mnie:
Cztery panienki i chłopczyk.
Moja ulubienica - Ciaputka. Biała w czarne plamki. Najmniejsza.
Kotki czarno - białe. Kocuś czarny z białą końcówką ogonka. Cucuś.
Trzy tygodnie z hakiem. Już igrają!!!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob maja 22, 2010 18:29 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

_namida_ pisze:
miszelina pisze: ale Marcysia coś bardzo śpiewała.

W pt też śpiewała.

W nd 30 maja przychodzi do mnie Pani nr 1 zapoznać się z Mariną i jeśli się zdecyduje, oraz zrobi porządek ze swoimi kwiatkami, to tego dnia podpiszemy umowę, a Marina pójdzie do niej 4 czerwca.

Z Panią nr 2 od kotki z białaczką jestem w kontakcie, powiedziałam jej, że jest już jeden zainteresowany domek i dam jej znać kiedy będzie coś wiadomo na 100%. Odrzekła, że będzie dalej przeglądać ogłoszenia, dopóki nie znajdzie tego kota jednego jedynego...

Akimo, czy masz książeczkę zdrowia Mariny?

Nie mam, musi być na Kocimskiej. Lutra odstarczała pannę bez książeczki.

Chłopaki się bawią :1luvu: I tak ma być teraz kazdego dnia!!!!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob maja 22, 2010 18:59 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Na Kocimskiej jest kilka niepodpisanych książeczek, nie jestem w stanie zidentyfikować która to.

Jeśli potrzeba do zdjęć, mam czarną satynę (i mniejsze kawałki jaskrawo-niebieskiej), jakiś taki marszczony czarny materiał, z jednej strony matowy, z drugiej błyszczący, oprócz tego beżowy i granatowy len. Wszystkie mają ok. 1,5 x 2m.

Mam też duże okrągłe obrusy, żółty matowy, biały w szachownicę lekko błyszczący, brązowe kocyki z misia, beżowe prześcieradła, zasłony etc. etc. Jeśli jest potrzeba, to mogę zrobić zdjęcia i komuś przesłać, albo to gdzieś zawieźć.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob maja 22, 2010 19:07 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Obawiam się, że Marina nie ma książeczki, jeśli przeszła, a chyba przeszła, taką samą drogę, co Agłaja...
Dr KOmenda musi zrobić...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob maja 22, 2010 20:37 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Są jeszcze bure kretki, w tym jedna najbardziej oswojona jest właśnie bura. Jeszcze dziś wrzucę zdjęcia na picasę.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob maja 22, 2010 21:30 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Queen_ink, mogę prosić opis do Matyldy? Ją przecież też trzeba ogłaszać

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob maja 22, 2010 22:36 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

A u Marka nie ma jakiegoś małego buraska?

Moje ino black and white.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob maja 22, 2010 22:46 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Opis Maty wyślę jutro razem ze zdjęciami.

Czy mam aktualizować koci album?
Ostatnio edytowano Nie maja 23, 2010 10:44 przez queen_ink, łącznie edytowano 1 raz

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob maja 22, 2010 22:47 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

queen_ink pisze:Opis Maty wyślę jutro razem ze zdjęciami.

Czy mam aktualizować koci album?

tak, niech będzie bieżący, bo nigdy nie wiadomo co może się przydać.

Tweety

Post » Sob maja 22, 2010 23:28 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

próbowałam podać maluchom gerberki, aleniestety nie załapały. podawałam strzykawką,widzę że są za małe, nie poradzą sobie same. agatka musi karmić,nie ma wyjścia!! zauważyłam, że nie zmuszana wraca do klatki

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob maja 22, 2010 23:43 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

kastapra pisze:próbowałam podać maluchom gerberki, aleniestety nie załapały. podawałam strzykawką,widzę że są za małe, nie poradzą sobie same. agatka musi karmić,nie ma wyjścia!! zauważyłam, że nie zmuszana wraca do klatki

to tylko wymień klatkę i powinno być ok

Tweety

Post » Nie maja 23, 2010 7:46 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Słuchajcie , czy w Krakvecie na Woli badanie psiego moczu zrobia na miejscu? Jaki koszt?
Mam do zdiagnozowania moja staruszke psinę i nie wiem czy aby czas oszczedzic zriobic mocz gdzie indziej w jakimś ludzkim labie i przyjechac z wynikiem czy załatwi sie to na jednej wizycie.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Nie maja 23, 2010 7:48 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Tosza ma burą koteczke
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie maja 23, 2010 8:02 Re: K-ów, nie dość, że kiepsko to jeszcze powódź ..... :-((

Akima pisze:Tosza ma burą koteczke

Ostatnio toszową buranię widziałam u Rustie (ba nawet sama ja tam dowiozłam), więc dzwońcie do Eli.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

[poprzednia][następna]