Moje tymczasy - watek do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 19:05 Re: Moje tymczasy - KK

Jasmina pisze:...Może P. Ika ściemnia...

A może nie tylko w tym wypadku ściemnia.

Jasmina wybacz, ale prowadzenie dt jest dla mnie zbyt poważną sprawą, aby dopuszczalne było ściemnianie zwłaszcza, gdy sprawa dotyczy śmierci kotów. Gdyby IKA 6 źle zrozumiała wetkę to sprostowałaby swoją wypowiedź. Nie zrobiła tego.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw maja 27, 2010 19:50 Re: Moje tymczasy - KK

AGN -ja do Twojego 'zbieractwa' nie mam nic-podziwiam Cie za to co robisz i zdania nie zmienię, bo cieżko pracujesz i ratujesz zwierzęta..Chociaż kiedy czytam jak się wypowiadasz na mój temat mam wątpliwości co do Twoje ogłady....A złośliwosci pod moim adresem wrzucasz gdzie się da, wiec się nie uświęcaj nadto...co w Dulencjowie nudno się zrobiło? :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 27, 2010 19:56 Re: Moje tymczasy - KK

Bożeno, Dulencjowo nie jest o Tobie :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw maja 27, 2010 20:35 Re: Moje tymczasy - KK

BOZENAZWISNIEWA pisze:AGN -ja do Twojego `zbieractwa` nie mam nic-podziwiam Cie za to co robisz i zdania nie zmienię, bo cieżko pracujesz i ratujesz zwierzęta..Chociaż kiedy czytam jak się wypowiadasz na mój temat mam wątpliwości co do Twoje ogłady....A złośliwosci pod moim adresem wrzucasz gdzie się da, wiec się nie uświęcaj nadto...co w Dulencjowie nudno się zrobiło? :wink:

Na Twój temat, a raczej na temat tego co i jak pisałaś, wypowiedziałam się w trzech miejscach. A co do mojej ogłady - daleko mi do Twojej i nawet nie będę usiłowała Cię doścignąć, a co dopiero prześcignąć.
Nie mogę sobie przypomnieć, bym nawet w totalnej bezsilności wobec argumentów moich interlokutorów obrażała ich matki w kwestii wychowania tychże. A dla Ciebie jest to pierwszorzędny argument, gdy rzeczowości nie staje.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw maja 27, 2010 20:39 Re: Moje tymczasy - KK

AGN I DULENCJO-dobre :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 27, 2010 21:05 Re: Moje tymczasy - KK

Mieczysław właśnie czyta ze mną wątek i korzystając z okazji chciał wszystkich pozdrowić :) Peace :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 27, 2010 21:11 Re: Moje tymczasy - KK

Gibutkowa pisze:Mieczysław właśnie czyta ze mną wątek i korzystając z okazji chciał wszystkich pozdrowić :) Peace :kotek:

A i mój Rumcajsik czyta i tez się Mietkowi kłania :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 27, 2010 21:15 Re: Moje tymczasy - KK

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Gibutkowa pisze:Mieczysław właśnie czyta ze mną wątek i korzystając z okazji chciał wszystkich pozdrowić :) Peace :kotek:

A i mój Rumcajsik czyta i tez się Mietkowi kłania :wink:

:D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 27, 2010 21:55 Re: Moje tymczasy - KK

Krysiu właśnie wróciłam...do jutra! :wink:
Gosiara

Post » Czw maja 27, 2010 22:14 Re: Moje tymczasy - KK

IKA6, nikt, kto ma jakieś pojęcie na temat laktacji, nie uwierzy, że jakiś lekarz weterynarii wykonał to badanie.
Jeśli, jak piszesz, kotka była odwodniona/wychudzona, to dostawienie do niej 10 kociąt musiało się tak skończyć - pokarmu musiało zabraknąć.

BOZENAZWISNIEWA pisze:A miało byc miło...

Miało być z POMOCĄ dla kotów. Mniej lub bardziej miło.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw maja 27, 2010 22:48 Re: Moje tymczasy - KK

Ryśka...z pomocą pewnie było i takie zamierzenie...Niestety stało sie tak jak widac i nic tego nie zmieni.Wiem,ze IKA6 dba o koty,niestety tu skończyło się źle dla kilku malców-kilka żyje i nie jest źle...
Myślę,ze Krysi jest wystarczająco przykro,ze tak się stało, więc po co jeszcze dokopywać i niestety obawiam się ,ze w ogóle ten watek zniknie jak dalej tak będzie. każdemu kotu nie sposób pomóc..i to prawda...ech :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 27, 2010 23:30 Re: Moje tymczasy - KK

A po co kłamać i kręcić? :roll: :roll: :roll: Pomagać trzeba mądrze, a jeśli coś się nie uda - wprost to przyznać, a nie bajki pisać na forum.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt maja 28, 2010 5:46 Re: Moje tymczasy - KK

Witam Krysiu o słonecznym poranku czekam na pw:)
Gosiara

Post » Pt maja 28, 2010 6:56 Re: Moje tymczasy - KK

Wybaczcie ale wlazłyście na mój watek jak sie włazi w obce życie w butach i w ostrogach. Na wątek zapraszałam przyjaciół.
A TERAZ BARDZO PROSZĘ PRZENIEŚCIE SIĘ NA WATEK LIWII_ KTÓRY MODERATOR STWORZYŁ PO TO ŻEBY MOGŁA MNIE OCZERNIAĆ. żEGNAM WSZYSTKIE pANIE ŻADNE KRWI.
Takim tonem i takimi zarzutami możecie moje drogie zwracać się do swoich dzieci jeżeli je posiadacie. Ten watek jest poświęcony moim tymczasom a nie dywagacjom co kto potrafi i ile. Lepiej zacznijcie zabierać koty na tymczasy a nie podrzucajcie jak to macie w zwyczaju np. zajaczka z łódzkiego schronu, który odszedł, bo żadna "obrończyni" kotów nie chciała go wziąść. I zanim zaczniecie kogokolwiek oczerniać jak to ma w zwyczaju parę osób najpierw zadajcie rzeczowe pytania. A nie najpierw aniołki a potem huzia na Józia.
ŻEGNAM MOJE PANIE
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt maja 28, 2010 6:57 Re: Moje tymczasy - KK

Witam w równie słoneczny i ciepły nareszcie poranek. Zaraz wysyłam pw :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

[poprzednia][następna]