Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 13:00 Re: Niebieskooka Szarotka znalazla domek!!! Dla Fizi też!!!

joluka pisze:rewelacyjne wieści!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: jak Ty to robisz kobieto, że w czasie takiej adopcyjnej posuchy dla dwupaku nawet domek znajdujesz?????? 8O - szacun!!!!! :1luvu:

Nic nie zrobiam - dalam ogloszenie na adopcjekota.pl i...
Akurat trafilam na TĘ osobę i TEN moment.
To szczesliwe zrzadzenie losu, nie moja zasluga.
Ale radosc jaka... :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sie 18, 2010 13:05 Re: Niebieskooka Szarotka znalazla domek!!! Dla Fizi też!!!

magaaaa pisze:Nic nie zrobiam - dalam ogloszenie na adopcjekota.pl i...

no tak.... - a ja gapa nawet nie wiedziałam, że taka strona istnieje.... :oops:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sie 18, 2010 13:32 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Jejku jakie wspaniałe wiadomości :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Normalnie aż nie wiem jak się cieszyć :D
To cudowne że będą razem :D
Pomogło trzymanie :ok: :ok:
Ale do soboty banerku nie zdejmuję :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro sie 18, 2010 13:38 Re: Niebieskooka Szarotka znalazla domek!!! Dla Fizi też!!!

joluka pisze:

joluka, jesli chodzi o Twoje koty, to Malwinka jest ciagle na pierwszych stronach wiekszosci portali ogloszeniowych, ktore znam i odwiedzam robiac ogloszenia, wiec nie mozesz narzekac :twisted:

nawet chcialam Cie zapytac, jak to robisz, ze Malwinka, a dzisiaj widzialam tez Mentosa jest ciagle na 1 stronie... podbijasz za pieniadze?? :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro sie 18, 2010 13:50 Re: Niebieskooka Szarotka znalazla domek!!! Dla Fizi też!!!

tillibulek pisze:
joluka pisze:

joluka, jesli chodzi o Twoje koty, to Malwinka jest ciagle na pierwszych stronach wiekszosci portali ogloszeniowych, ktore znam i odwiedzam robiac ogloszenia, wiec nie mozesz narzekac :twisted:

nawet chcialam Cie zapytac, jak to robisz, ze Malwinka, a dzisiaj widzialam tez Mentosa jest ciagle na 1 stronie... podbijasz za pieniadze?? :wink:

dzisiaj na pierwszej stronie mogli być na warszawskim Gumtree i na CafeAnimal - bo zakładałam... :mrgreen: (nie podbijam za kasę, bo bym już niestety z torbami poszła - po prostu co 2 dni zakładam ogłoszenie....)

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sie 18, 2010 13:59 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Bardzo się cieszę, że pójdą razem do adopcji. :1luvu:
W jakim mieście będą mieszkac?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro sie 18, 2010 14:09 Re: Niebieskooka Szarotka znalazla domek!!! Dla Fizi też!!!

joluka pisze:dzisiaj na pierwszej stronie mogli być na warszawskim Gumtree i na CafeAnimal - bo zakładałam... :mrgreen: (nie podbijam za kasę, bo bym już niestety z torbami poszła - po prostu co 2 dni zakładam ogłoszenie....)

no i wszystko jasne ;)
tylko na wielu portalach nie pozwalaja dublowac ogloszen...
to podziwiam za zaciecie :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro sie 18, 2010 14:20 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro sie 18, 2010 16:16 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

taaak, domek jest. ale caly sie trzesie ze strachu przed nowymi lokatorami 8O

bedziemy tu zagladac po wsparcie

:1luvu: :1luvu: :1luvu: + :kotek: :kotek:

mio

Od: Śro sie 18, 2010 16:03

Post » Śro sie 18, 2010 16:27 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Dlaczego ze strachu? Dwa śliczne, wesołe koty to sama radośc w domu. :D

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro sie 18, 2010 18:13 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

mio pisze:taaak, domek jest. ale caly sie trzesie ze strachu przed nowymi lokatorami 8O

bedziemy tu zagladac po wsparcie

:1luvu: :1luvu: :1luvu: + :kotek: :kotek:

Ania, to Ty? :ryk:
Będzie dobrze, ale musisz obiecać nam tu wszystkim, ze serwis zdjeciowy bedzie i doniesienia wszelakie.
Mowilam Ci, ze Szarotka to kotek idealny!
Zapomnialam Ci chyba napisac: nie dawaj broń Boże Fizi jakiegokolwiek jedzenia z ręki!!!
Ona rzuca sie na jedzenie jak dzikus; wbija sie pazurami... Zachowuje sie jakby w zyciu nie widziala jedzenia... Jak glodzony kot.
Chce jednak zapewnic, ze glodzona nie jest; wrecz przeciwnie - dogadzam jej jak moge.
Mala jak ssie Szarotke to tak rozkosznie mruczy... :1luvu:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sie 18, 2010 20:34 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

ano ja, ja

alesmy zrobili dzis zakupy :D ledwosmy sie wtaszczyli do chalupy z tym majdanem 8O

aha, czyli Szarotka to bedzie kot aniolek :kotek: a Fruzka da nam popalic :twisted:

no dobrze, jestem gotowa (moi panowie OCZYWISCIE zmywaja sie na weekend...)

sama za siebie trzymam kciuki...

mio

Post » Śro sie 18, 2010 20:53 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Witaj mio :D gratuluję cudnego dwupaku i oczywiście kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Sob sie 21, 2010 13:33 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

8O 8O 8O

one sie zachowuja jakby to od zawsze byl ich dom

posiedzialy 3 minuty pod kanapa udajac, ze sie boja, a pozniej w droge- po mieszkaniu. Magda, mialam je 3mac w jednym pokoju... tak sie darly, ze musialam je w mig wpuscic do sypialni. a tam, juz od godziny, szalaly w terrarium jaszczury. ostatnie kilka dni siedzialy niemal bez ruchu, a jak przyjechaly kotki, puscily sie w tan. trzeba mi bylo nagrywac mine kotek i puszczac jako headline news na wszystkich kanalach. takiej miny nie bedzie mial nawet ateista na sadzie ostatecznym. kocice kompletnie zdebialy. najpierw sie najezyly, pozniej prychaly, a na koniec cale towarzystwo ganialo sie po mieszkaniu. strat brak. na ryby akwariowe reakcji brak.

oczywiscie, w kuchni czekaly na lale domki, kocyki i wszelkie kocie atrakcje, ale po gonitwie zakonczonej gadzio-kocim rozejmem postanowilam pokazac dziewczynom ostatni pokoj- mojego syna. w 10 sekund rozwalily sie na jego lozku, lapy w gore i kimonko. chodze, stukam mopem, prasuje i NIC. spia snem sprawiedliwego.

przed snem jeszcze zjadly, wypily 3 miski mleka (whiskas) i wody, mala zrobila siusiu i kupke.

i tak to, dzieki Twojemu posrednictwu i talentowi foto oraz porannemu trudowi Twojego malzonka, male maja swoj domek, a ja usmiech od ucha do ucha.

dam pozniej znac jak na kocice zareagowal ksiaze pan

mio

Post » Sob sie 21, 2010 13:43 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Fajnie się czyta takie wieści :D :D :D
Czy chcesz powiedzieć, że kotki ganiały się z jaszczurami, czy źle zrozumiałam?
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

[poprzednia][następna]