Ale fajny mały świrus się z niej robi.

Balbi - tak trzymać.
Może się mylę, ale jakoś to ostatnio nabiera coraz większego rozpędu. Najpierw długo, długo nic, a potem coraz szybciej. Normalnie prawie codziennie rewelacja taka, ze mi się oczy robią jak stare 5 złotych. Takiej Balbinki nie znałam (i bałam się, ze nie poznam), ale teraz mam nadzieję, że jeszcze niejednym nas zaskoczy. Kochana malutka.
anna57 - z tego, co widzę, po lewej jest jakaś obłysiała gwiazda betlejemska - na 300% trująca (cała). Podobnie scindapsus i amarylisy. Trzeba by filo zapytać jak tam ze skubaniem. Łasik na 300% nie skubie. A czy reszta towarzystwa?
Ja zrobiłam czystkę w domu głównie ze względu na siebie - nie chciało mi się pilnować.

Przeszłam na storczyki. Zostawiłam, co prawda, super trującego fikusa beniamina, ale to dlatego, że stwory traktują go jako drapak. Owinęłam pień sizalowym sznurem (żeby się do soków nie dodrapały) i mam "żywy drapak" (Aga widziała - liche, obłysiałe drzewko, ale jaka atrakcja

)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']