Wwa,SaskaK-kocia tragedia,ds,dt!Ari wrócił..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 1:03 Re: Wawa,SaskaK.-tam jest koci dramat...s.10-PILNIE DT dla Adeli

Adela w dt! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

OKI - :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kciuki za adaptację, choć z pierwszych minut wygląda, ze będzie dobrze! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kota zamieszkała w małej łazience, z kuwetką, kocykiem i miseczkami i po wypuszczeniu jej oczywiście czmychnęła pod szafkę, ale po 5 minutach, gdy weszłam do łazienki okazało sie, że mała zwiedza swoje nowqe lokum i nawet była ciekawa tego co sie dzieje za drzwiami :mrgreen: a teraz dostalam wiadomość, ze zrobiła siusius do kuwetki - więc bądźmy dobrej myśli ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 19, 2010 1:07 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

To jeszcze dorzucę, że jak weszłam do łazienki wyczyścić kuwetę moich kocic, to mała wysunęła łepek spod szafki i dokładnie obwąchała sobie ten interesujący przyrząd z zawartością :lol:
Dzikus, zaiste :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt mar 19, 2010 1:16 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

OKI pisze:
Dzikus, zaiste :wink:

no, no! pełną gębą tzn. tfu... pyskiem! :mrgreen: ech.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 9:36 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

:!:

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 9:58 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 10:42 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

Witam się :D
Noc minęła spokojnie :wink: Rano był qpal, grzecznie w wannie :lol: Cóż, są gorsze miejsca :wink:
Mięso na śniadanie wciągnęła błyskawicznie :D

Jak dojrzeje do adopcji założę jej wątas, bo w tej chwili to chyba nie ma sensu. Tak jak oglaszanie - ona jest potwornie zestresowana. Mam nadzieję, że to się szybo zmieni.
Na razie dzieje Adelki będę opisywać na swoim wątku viewtopic.php?f=1&t=108135&start=690
Zapraszam serdecznie zainteresowanych :D

Aha, jak byście uznały, że coś długo zwlekam z założeniem wątku, a mała już się nadaje do adopcji, to dajcie łaskawie kopa w 4litery :oops:

OKI

Post » Pt mar 19, 2010 14:14 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 14:31 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

:!:

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 22:34 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- Adela w dt i ma się dobrze!

Same dobre wieści z dt Adeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: malenka siedzi ciągle w łazience, ale nie próżnuje -łazi, urzadza sobie swoją chatę :mrgreen: , bawi się piłeczką.. Oczywiście na wejście Dużej czmycha pod wannę, ale przecież to żaden problem... Kocica je za 5 kotów, załatwia sie do kuwety.. czegoż chcieć wiecej! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Pt mar 19, 2010 22:40 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- szczęśliwa Adela w dt:)))

Ja więcej wymagań nie mam :lol: Musi się jeszcze tylko odstresować i będzie pięknie :D
Obrazek

OKI

Post » Sob mar 20, 2010 7:49 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- szczęśliwa Adela w dt:)))

ALe bojowa minka :ryk: Boska :ryk: :1luvu:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob mar 20, 2010 8:16 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- szczęśliwa Adela w dt:)))

Mała jest piękna, tylko w nocy bardzo wymiotowała :( Mam nadzieję, że to nic poważnego, ale sugestie mile widziane.

OKI

Post » Sob mar 20, 2010 8:49 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- szczęśliwa Adela w dt:)))

Moim zdaniem wet. Zadzwoń do dra Jarka, ktorego numer telefonu Ci podałam - on przyjmuje w soboty. Powiedz, że w sprawie Adelajdy i że jesteś dt. Kurwka, tego nam brakowało. Pamiętaj jednocześnie, ze ja panikuję :oops: :oops: :oops: Więc najpierw zadzwoń, i niech on zdecyduje czy przyjeżdżać czy też nie.

Marzenia11

Post » Sob mar 20, 2010 8:51 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- szczęśliwa Adela w dt:)))

Zadzwonię za chwilę, dzięki :roll:
Dobrze, że przyjmuje w soboty.

OKI

Post » Sob mar 20, 2010 10:15 Re: Wawa,SaskaK.-koci dramat.s.10- szczęśliwa Adela w dt:)))

Marzena, SPOKÓJ. To mogło być zakłaczenie, zbyt gwałtowne jedzenie. Może kociczk musiała sobie zygnąć. Moje Mru tak zrobiło wczoraj, wieczorem, jak kładłam się spać. I oczywiście nie pospałam zbyt dużo obserwując czy mi nie padnie i nie będzie zygu zygu dalej. Wiesz, że miałam ostatnio bardzo złe doświadczenia. :oops: 8O OKI, tel. do dra Jarka, to dobry pomysł. Marzena - spokój. :)
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

[poprzednia][następna]