[Białystok7]dziękujemy za głosowanie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 19:24 Re: [Białystok7]zimno...

Basica pisze:ach LU....ten Twój Szymon :1luvu: boski :1luvu:

Basiczko!! Opamiętaj się kobieto!! Toż to już prawowity mąż! Chociaż z drugiej strony... Pomarzyć zawsze wolno... :ok:

LU wyglądacie przeeeepięknie! Nie wiem, które z Was bardziej mi się podoba :twisted: :twisted:

Szałwia Wiesz, dobrze by było, żeby Domek sprawdził pęcherz dla Lolci, bo ona siusiała też u Marty, ale myślałyśmy, że to przez koty, a przecież w DS jest sama.. A u Ciebie jak była to nie było tego problemu?

Ania i Krzyś wracam do domu w piątek to dowiem się dopiero co ze zdjęciami, bo aktualnie nie mam ani zasięgu ani internetu. Jestem jak bez rąc :roll:

A co u mnie.. Bardzo spodobało mi się powiedzenie "Bóg daje orzechy bezzębnym". Na naszym egzaminie gimnazjalnym trzeba było wyjaśnić co to powiedzenie mówi o losie. No i dzisiaj upewniłam się, że dobrze odpowiedziałam. Los jest wredny i złośliwy. Potwornie złośliwy. Moja Mama robiła testy i jest zdrowa jak koń, nie ma uczulenia na nic oprócz tamdatataaaammmm.. :cat3: :catmilk: :kitty: :kotek: . Pani doktor dała świetne rozwiązanie. Można zrobić szczepionkę antyalergiczną UWAGA z... kota 8O Niestety nasza Kota nie wyraziła zgody :roll: Ciekawe czemu - co za niewdzięczny kot :twisted: Aga, masz coś w zanadrzu? Wiesz, jakiś wspaniałomyślny kot może zechce być szczepionką. Pani doktor była zdziwiona, dlaczego mama nie chciała zrealizować pomysłu :roll: Na szczęście owo uczulenie przebiega bezobjawowo, ale co będzie za jakiś czas? Mama chyba będzie mieszkać z bezdomnymi, bo wie, że prędzej wyadoptuje rodziców i siebie niż naszą Czarną :roll: Bóg daje orzechy bezzębnym.. Ktoś trafił w samo sedno :?
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw lut 04, 2010 20:35 Re: [Białystok7]zimno...

Lusesita jestem pod wrażeniem Twoich ślubnych zdjęć. Serdecznie gratuluje. Te zestawienie sukienki z czerwonymi butami to rewelacyjny pomysł, ciekawa jestem czy miałaś pomalowane paznokcie na czerwono :roll: ? Jak będę wychodzić za mąż (może) to zmałpuje sobie ten zestaw :ok:
a props małp, tak dla wesołości [url][url=http://fotozrzut.pl/]Obrazek[/url][/url]
a ja mam dziś a buuuu, bo moja sunia ma stwierdzoną zaćmę i się z tym nie godzi babunia , bo nurkuje oczętami w śnieg i sobie je podrażnia. Nie potrafię się pogdzoć z przemijaniem..., dlaczego nasi pupile nie moga z nami żyć przez całe nasze życie?
Obrazek

drewa

Od: Śro paź 14, 2009 19:18

Post » Czw lut 04, 2010 20:39 Re: [Białystok7]zimno...

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lut 04, 2010 20:45 Re: [Białystok7]zimno...

Basia tam powinno być napisane "Tak Cię kocham, że mógłbym Ci z pyska jeść"
Obrazek

drewa

Od: Śro paź 14, 2009 19:18

Post » Czw lut 04, 2010 20:46 Re: [Białystok7]zimno...

Małpki są świetne :ryk:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw lut 04, 2010 23:38 Re: [Białystok7]zimno...

Aga – znajoma sprzedawała działki niecałe 30km od białego, zapytam. No i u mnie na wiosce, też czasem chatki są do kupienia, rozejrzę się.

Ania i Krzyś – i jak Leon?
Podobne problemy miałam ze swoim psem, mocz zasadowy, struwity, tylko bez krwi..

Lusesita - Cieszę się że instrukcja działa :D Tylko chyba muszę zrobić nową, bo imageshack zmienił swoją szatę graficzną :twisted: i nie bardzo teraz pasuje.
Poza tym zdjęcia cudowne :1luvu: tylko stanowczo za mały rozmiar :wink:
Piękna z Was para!
Obrazek Obrazek

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Pt lut 05, 2010 9:29 Re: [Białystok7]zimno...

drewa pisze:Lusesita jestem pod wrażeniem Twoich ślubnych zdjęć. Serdecznie gratuluje. Te zestawienie sukienki z czerwonymi butami to rewelacyjny pomysł, ciekawa jestem czy miałaś pomalowane paznokcie na czerwono :roll: ? Jak będę wychodzić za mąż (może) to zmałpuje sobie ten zestaw :ok:

drewo, miałam i czerwone buty, i paznokcie, i usta i cudny bukiet z czerwonych tulipanów - gorąco polecam ten zestaw!!! :mrgreen: i jak nastąpi Twój taki dzień, to nie omieszkam Ci o tym zestawieniu przypomnieć :mrgreen:

plinka pisze:Lusesita - Cieszę się że instrukcja działa :D Tylko chyba muszę zrobić nową, bo imageshack zmienił swoją szatę graficzną :twisted: i nie bardzo teraz pasuje.
Poza tym zdjęcia cudowne :1luvu: tylko stanowczo za mały rozmiar :wink:
Piękna z Was para!

Plineczko, to dzięki Tobie wstawiłam te fotki!!!! tenk Ju :1luvu:
a zdjęcia pomniejszone, bo na nk tez musiałam wstawić - znajomi już się burzyli... :roll:

Luspa pisze:LU wyglądacie przeeeepięknie! Nie wiem, które z Was bardziej mi się podoba :twisted: :twisted:

Luspa, dziękujemy przepięknie. przekażę mężowi, niech się chłopak cieszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt lut 05, 2010 9:36 Re: [Białystok7]zimno...

a na NK nie widać fotek LU :placz:

Basica

Post » Pt lut 05, 2010 10:10 Re: [Białystok7]zimno...

wiecie co......przy tym dzis normalnie padłam na paszczę :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY

Basica

Post » Pt lut 05, 2010 10:20 Re: [Białystok7]zimno...

Basica popłakałam się przy filmiku :ryk: :ryk: :ryk:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt lut 05, 2010 10:46 Re: [Białystok7]zimno...

Basica

Post » Pt lut 05, 2010 11:48 Re: [Białystok7]zimno...

Basica pisze:wiecie co......przy tym dzis normalnie padłam na paszczę :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY

Świetne! :ryk: dodałam do ulubionych nawet :lol:
Obrazek Obrazek

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Pt lut 05, 2010 14:53 Re: [Białystok7]zimno...

Basica pisze:a na NK nie widać fotek LU :placz:

Basiczko, bo trzeba być "moim znajomym", żeby oglądać fotki na nk :mrgreen:
ale nie przejmuj się. tam są te same, co wstawiłam na miau :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt lut 05, 2010 15:04 Re: [Białystok7]zimno...

Czy ktoś coś wie na temat karm Winston z Rossmana? Bebiczek normalnie je Animondę, ale w Kameleonie zabrakło i kupiłam mu tego Winstona. Skład, w porownaniu np. z Kitekatem czy Whiskasem ma super. Bo np. smak z wołowiną to produkty pochodzenia zwierzęcego w tym 4% wołowiny i substancje mineralne. Żadnych zbóż.. cukrów itp. I nie wiem czy to możliwe, żeby za taką cenę to była naprawdę dobra karma??

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Pt lut 05, 2010 15:57 Re: [Białystok7]zimno...

Obrazek

Basica

[poprzednia][następna]