Zrób, kiciu, zrób...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Kurde, a moze się sama wykupka???![]()
Zrób, kiciu, zrób...
magaaaa pisze:Mimo to jednak w swoim laickim wyopbrażeniu pozostając - wyobrażam sobie, ze to na pewno byloby lepsze od operacji![]()
Strasznie bym żeby bylo dobrze...
gaota pisze:Przypomnę tylko, że ktoś coś wspominał o Colonie C
seja pisze:Nie wiem, niektórzy stosują częste lewatywy...ale to też jest ból dla niej...gdyby jej robić tak 2-3 to by ją odetkało...tak na mój laicki rozum...ale wiele pomysłów omówionych z Wetem okazało się nie do wykonania ze względu na to jej (wybaczcie słownictwo) zasranie -między innymi metoclopramid i olej rycynowy były niewypałem z tego tytułu.
Agn pisze:seja pisze:Nie wiem, niektórzy stosują częste lewatywy...ale to też jest ból dla niej...gdyby jej robić tak 2-3 to by ją odetkało...tak na mój laicki rozum...ale wiele pomysłów omówionych z Wetem okazało się nie do wykonania ze względu na to jej (wybaczcie słownictwo) zasranie -między innymi metoclopramid i olej rycynowy były niewypałem z tego tytułu.
Olej rycynowy jest zdecydowanym niewypałem, ale pewnie chodziło Ci o parafinowy.
Wiem, co znaczy walka o kupę.
Kciuki trzymam.
Agn pisze:Kotom nie podaje się rycyny - można otruć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 645 gości