Frania - 9 lat - Opole - "jestem kotka nerkowa, ale poza tym chcę kochać i chcę domku..." - kontakt - Prążek viewtopic.php?f=1&t=101675
Prążek ma trudną sytuację finansową z tego co czytam na wątku. W domu ma tymczasy i 3 koty nerkowe. Może ktoś zechce grosikiem / karmą wspomóc utrzymanie nerkowców? A może ktoś zakocha się we Frani...?
WIGILIJNY PODRZUTEK - 10 lat - Warszawa - "za stary do domu, jak stary mebel - wyrzucili na działkę, o mało nie zamarzłam" - kontakt - AnielkaG viewtopic.php?f=1&t=105500
LIZA - 10 lat - Łódź - "nic nowego - człowiek wyrzucił , porzucił, po 10 latach przyjaźni...pomóż..." - kontakt Magija DT włóczka viewtopic.php?f=1&t=102172[/color]
LILIOWA - seniorka - Warszawa - "rozchorowałam się, jakiś guzek - no i po co komu popsuty kot? Ludzie wyrzucili mnie z domu na działki" - kontakt _kathrin - kotka szuka DS lub opiekuna wirtualnego
RUFUS - senior - Katowice - "Pierwszy raz w życiu dostaję jedzenie i ktoś o mnie dba...ale to nie dom, ja tak bym chciał dom..." - kontakt - Lidka viewtopic.php?f=1&t=99458&start=615 to wątek zbiorczy katowickich tymczasów
Frania - 9 lat - Opole - "jestem kotka nerkowa, ale poza tym chcę kochać i chcę domku..." - kontakt - Prążek viewtopic.php?f=1&t=101675
SAL - 10 lat, Opole "mówią o mnie >wredny zgred< ale....tak z uśmiechem" kontakt - Boo77 viewtopic.php?f=13&t=90895
CZAREK - 8 lat - Opole - "Nigdy nie mialem domu, tyle zim i chłodnych nocy, ale na stare lata to bym chciał, żeby ktoś mnie pokochał i ogrzał" - kontakt - Boo77 viewtopic.php?f=13&t=94562
GALANTERIA - 8-10- lat - okolice Trójmiasta - "Dama z klasą, dama z charakterem...dom poszukiwany..." - kontakt Poker71 e-mail k_z@o2.plUWAGA - DT POSZUKIWANY!!! viewtopic.php?f=13&t=103434
Pani Lisek - ok 10-12 lat - Wrocław - "szukam mojego pierwszego domu, kącika i Dużego dla mnie" - kontakt - mukki viewtopic.php?f=1&t=104959
Bond - ok 8-10 lat - Łódź - "mój świat się zawalił ale...ja się nie załamałem...wierzę, że mnie pokochasz..." - kontakt - iwcia
LOLEK - 7 lat - Bielsko - Biała - "Połamana szczęka, bez oka, ale przecież....SERCE mam, mogę Ci oddać całe, weźmiesz ?" - kontakt _bubu_ viewtopic.php?f=1&t=104242&start=0
KASIA - 13 lat - Tychy/Wola - "tyle lat sama w kopalni, czy to moja ostatnia zima...?" - kontakt - kaja555 viewtopic.php?f=1&t=104092
TULA & INGAR - 9 lat i 1 rok - Opole - "Młodziak i starsza Pani Przytulanka, wielka przyjaźń, nie rozdzielajmy ich" - kontakt - Boo77 film: http://www.youtube.com/watch?v=44mgA3yOc1k viewtopic.php?f=13&t=90951
TRUSIA Z OKOLIC OTWOCKA "Spojrzenie szmaragowych oczu, wcielony spokój" i jeszcze drobniutka Trusia dodaje, że szuka domku gdzie będzie jedynaczką!- 8 - 10 lat - kontakt - Agneska viewtopic.php?t=91379 TYGRYS - TYCHY - 12 lat & ZUZU - "duet seniorów - życie nie zawsze się uśmiechało ale może do nich i do Ciebie uśmiechnie się teraz?" 15 lat - kontakt - Justa&Zwierzaki Tygrys ZUZU też TYCHY viewtopic.php?t=89586&postdays=0&postorder=asc&start=0
PAN MIZIALSKI (teraz LULU) Z WARSZAWY "to imię mówi wszystko, na zdjęciach tego nie dojrzysz ale poznaj go!" - senior, choć kto wie...może 3 może 8 lat - kontakt - Zofia&Sasza viewtopic.php?f=1&t=90700&hilit=Frodzio[/quote]
Ostatnio edytowano Nie mar 07, 2010 7:08 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz