Obie dziewczynki już w swoich domkach stałych :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 23:01 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

vega29 pisze:
Masz zaznaczone.
Jakbyś wkleiła obrazki z linku i dodała tylko jedno zdjęcie z komputera, no i nie zastrzegła ceny minimalnej, mogłabyś osiągnąć 0,30 - 0,50 zł 8) . To tak na przyszłość.

Jak z linku??Tak jak tutaj z fotosika np.wklejam??
Kurcze,niezłe :D

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Sob lis 21, 2009 23:08 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Aggi pisze:
dune pisze:
Ja nic nie sugeruje, ale tak jak inni martwie sie o kotki i tak jak inni gubie sie w tych karmach...pisałas ze whiskas tylko raz dałas bo nie było nic w sklepie a teraz piszesz ze jednak podajesz a wszyscy ci tu mówią ze whiskas nie jest dobry...
Nie denerwuj sie, nie chodzi tu o ciebie tylko o dobro kociaków, więc nie rozumiem czemu sie spinasz przy kazdej próbie pomocy w rozwiązaniu problemu i przy kazdej radzie.

Jejku...Nie spinam się...Odpowiadam przecież normalnie,napisałaś że może lepiej poszukać im dt forumowego,więc odebrałam to prosto-że ja jestem złym...
Kupiłam im wtedy 4 saszetki tego whiskasa bo nie sądziłam że dziś będę na zakupach.Dlatego go dostawały.Skończył się to kupiłam coś lepszego.Ja nie wiem co w tym jest tak trudnego...
Zostało mi dla nich 100zł a za szczepienia włosami nie zapłacę niestety....I nie będę im kupować innej karmy jeśli whiskas był w lodówce.
Myślę że dziewczyny raczej by się nie ucieszyły jeśli ich pieniądze wzięłabym i wyrzuciła...

Odkręcasz kota ogonem...dziewczyny wlasnie chciały zebys wydała te pieniadze na lepsze karmy, wyrażnie bylo to napisane...
a napisałam ci o DT na forum na twoją sugestie ze cie nie stać na tyle kotów-sama tak napisałaś, wiec myslałam ze to moze lepsze rozwiazanie...ale skoro cie uraziłam to przepraszam.....
I wiesz, troche mi przykro ze tak piszesz, ja rowniez nie place włosami za leczenie moich kotów i dobrze o tym wiesz....tak to troche ponizej pasa...
A wogóle to juz spadam, pewnie potem pokasujesz swoje posty i tyle bedzie z tej rozmowy.

Dobranoc, powodzenia i tobie i kociakom wszystkim.

Vega, ja kopii nie krusze o whiskasa, to wyniklo nieco później a na początku chodzilo o cos zupełnie innego.
Tobie tez życze dobrej nocy :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lis 21, 2009 23:13 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Aggi pisze:
vega29 pisze:
Masz zaznaczone.
Jakbyś wkleiła obrazki z linku i dodała tylko jedno zdjęcie z komputera, no i nie zastrzegła ceny minimalnej, mogłabyś osiągnąć 0,30 - 0,50 zł 8) . To tak na przyszłość.

Jak z linku??Tak jak tutaj z fotosika np.wklejam??
Kurcze,niezłe :D

W edytorze wizualnym masz ikonkę "wklej obrazek" (piąta z lewej). Wklejasz jak z fotosika, w treści aukcji. Na koniec dodajesz jeden orazek. I gotowe.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob lis 21, 2009 23:21 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

dune pisze:Odkręcasz kota ogonem...dziewczyny wlasnie chciały zebys wydała te pieniadze na lepsze karmy, wyrażnie bylo to napisane...
a napisałam ci o DT na forum na twoją sugestie ze cie nie stać na tyle kotów-sama tak napisałaś, wiec myslałam ze to moze lepsze rozwiazanie...ale skoro cie uraziłam to przepraszam.....
I wiesz, troche mi przykro ze tak piszesz, ja rowniez nie place włosami za leczenie moich kotów i dobrze o tym wiesz....tak to troche ponizej pasa...
A wogóle to juz spadam, pewnie potem pokasujesz swoje posty i tyle bedzie z tej rozmowy.

Dobranoc, powodzenia i tobie i kociakom wszystkim.

Vega, ja kopii nie krusze o whiskasa, to wyniklo nieco później a na początku chodzilo o cos zupełnie innego.
Tobie tez życze dobrej nocy :)

Przepraszam jeśli cię uraziłam.I nie pokasuję postów bo po co?
Ja nie sądzę bym ciebie obraziła ani ty mnie...
Wiesz,chodzi o to że stać mnie,owszem,na jednego tymczasowicza-jego utrzymanie,leczenie biorę na siebie,ale nie na trójkę-to jest powyżej moich możliwości...
Gdyby nie było pomocy dziewczyn poprostu szukałabym im innego dt-jeśli jest to są u mnie.Naprawdę nie chcę cię urazić.
Jak skończy mi się karma którą mają to im zamówię.
Poza tym-nie napisałam przecież że jedzą tylko te karmy-bazuje przed wszystkim na gotowanym kurczaku-karmy dodaję trochę tylko dla smaku żeby mi wogóle to tknęły.Gdyby jadły samą karmę-to rozumiem sprzeciw i wogóle,ale one nie jedzą samej karmy-jest to kurczak z odrobiną saszetki.
Naprawdę nie chcę się z tobą o nic kłócić.

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 11:24 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Co tam słychać u dziewczynek :?:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie lis 22, 2009 12:27 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

ja osobiście wstydziłabym sie prosić o pomoc finansową i kupować miskę za 6,00 1/2 kg filetów! A póżniej karmić kota kk to chyba filety zjadł ktoś inny! Od kilku dni pisze się jak powinnaś karmić koty a Ty dostajesz kasę na nie i dajesz kk - przez pomyłkę?Nie sądzę.Mam nadzieje, że koty szybko znajdą dobre domki. Dune wielki szacun zaTwoje trafne uwagi.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lis 22, 2009 13:38 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Ewan-napisałam wszystko tu na wątku Maluchy dostają kurczaka z odrobiną saszetek.
Zresztą-skończmy ten temat...Maluchy są karmione tak jak powinny.

Co u nich ? ;)
Mąż dzisiaj nałożył im rano kurczaczka-mówi że ledwo zjadły-chyba musiał przedobrzyć :ryk:
Ale to chyba moja wina bo wczoraj ochrzaniałam go że za mało daje :lol:
No ale już się chyba nauczył ;)
Malutkie z kuwetki korzystają bezbłędnie-żadnych kupek ani siku nie ma na podłodze,wszystko pięknie robią do kuwetki :1luvu: Cudowne maluszki ;)

Luna robi postępy-wczoraj wywaliła mężowi brzucholek do głaskania :1luvu:

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 20:40 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

hop
Obrazek

dune

Post » Nie lis 22, 2009 21:47 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Zwariowane siostrzyczki hop po domeczek :ok: :ok:

Aggi

Post » Pon lis 23, 2009 15:42 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

:kotek:
Obrazek

dune

Post » Pon lis 23, 2009 19:16 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Jak tak dziewczyną skaczą mi właśnie po pokoju w zabawie to niech i skoczą po jakiś dobry domek ;)
Dobrze by było żeby sie znalazł do końca przyszłego tygodnia-jeszcze przed przeprowadzką...Powiedziałam babce że mam 3 koty,a nie 5 :twisted:

Aggi

Post » Wto lis 24, 2009 9:22 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Witam Was serdecznie słoneczną rudbekią z mojego ogródka :) na przekór temu co za oknem :)

Obrazek
Obrazek

dune

Post » Wto lis 24, 2009 11:58 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Bry ;)
Coś maluchy słabo się biorą za szukanie domku :D
Chyba zaraz machnę im pakiet ogłoszeniowy ;)

Aggi

Post » Śro lis 25, 2009 12:20 Re: Dwie 7-tygodniowe koteczki czarna i czarno biała PILNIE DS!!

Ale tu cisza :(
Miałam właśnie zapytanie na gg o LUNKĘ :1luvu: :1luvu:
Napisałam o umowie adopcyjnej,o wizycie poadopcyjnej,i o sterylizacji ze trzeba zrobić :)

Aggi

Post » Śro lis 25, 2009 15:13 Re: Dwie 7-tygodniowe koteczki czarna i czarno biała PILNIE DS!!

Słuchajcie-Lunka ma już ds :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie mam chyba żadnych wątpliwości ;)
Domek będzie mieć taki najlepszy z najlepszych :D
Zresztą-mam nadzieję że Pani Ania będzie tak miła i coś napisze na wątku ;)

Aggi

[poprzednia][następna]