Aggi pisze:dune pisze:
Ja nic nie sugeruje, ale tak jak inni martwie sie o kotki i tak jak inni gubie sie w tych karmach...pisałas ze whiskas tylko raz dałas bo nie było nic w sklepie a teraz piszesz ze jednak podajesz a wszyscy ci tu mówią ze whiskas nie jest dobry...
Nie denerwuj sie, nie chodzi tu o ciebie tylko o dobro kociaków, więc nie rozumiem czemu sie spinasz przy kazdej próbie pomocy w rozwiązaniu problemu i przy kazdej radzie.
Jejku...Nie spinam się...Odpowiadam przecież normalnie,napisałaś że może lepiej poszukać im dt forumowego,więc odebrałam to prosto-że ja jestem złym...
Kupiłam im wtedy 4 saszetki tego whiskasa bo nie sądziłam że dziś będę na zakupach.Dlatego go dostawały.Skończył się to kupiłam coś lepszego.Ja nie wiem co w tym jest tak trudnego...
Zostało mi dla nich 100zł a za szczepienia włosami nie zapłacę niestety....I nie będę im kupować innej karmy jeśli whiskas był w lodówce.
Myślę że dziewczyny raczej by się nie ucieszyły jeśli ich pieniądze wzięłabym i wyrzuciła...
Odkręcasz kota ogonem...dziewczyny wlasnie chciały zebys wydała te pieniadze na lepsze karmy, wyrażnie bylo to napisane...
a napisałam ci o DT na forum na twoją sugestie ze cie nie stać na tyle kotów-sama tak napisałaś, wiec myslałam ze to moze lepsze rozwiazanie...ale skoro cie uraziłam to przepraszam.....
I wiesz, troche mi przykro ze tak piszesz, ja rowniez nie place włosami za leczenie moich kotów i dobrze o tym wiesz....tak to troche ponizej pasa...
A wogóle to juz spadam, pewnie potem pokasujesz swoje posty i tyle bedzie z tej rozmowy.
Dobranoc, powodzenia i tobie i kociakom wszystkim.
Vega, ja kopii nie krusze o whiskasa, to wyniklo nieco później a na początku chodzilo o cos zupełnie innego.
Tobie tez życze dobrej nocy