Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 22:38 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

no to zdrowiej nam GENERALE GIBUTKU---------dobranoc :ok:
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 22:39 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

Gibutkowa pisze:Obrazek Z TAJNYCH AKT WROCŁAWSKIEGO ODDZIAŁU DO ZADAŃ SPECJALNYCH Obrazek

Obrazek Obrazek
PRZECIEK: viewtopic.php?t=83840&postdays=0&postorder=asc&start=0 PRZECIEK: viewtopic.php?f=13&t=93779

Obrazek Obrazek
PRZECIEK: viewtopic.php?f=1&t=95613 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PRZECIEK: viewtopic.php?f=13&t=93779

Obrazek
PRZECIEK: viewtopic.php?f=1&t=102008

Obrazek PRZENIESIENI DO INNEGO ODDZIAŁU:
Obrazek
krynia08

Post » Nie lis 08, 2009 9:46 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

Laski suuuuper Pomysł !!!!!!!!
Mar9 jak przywiozła do nas Haneczkę mi o tym wętku opowiadała ale dopiero dzisiaj przeczytałam cały od a do z
moje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za domki dla komandosów
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Nie lis 08, 2009 11:11 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

komando sie melduje na niedzielnej kawce i pyta o zdrowie GENERALA GIBUTA :?:
krynia08

Post » Nie lis 08, 2009 13:06 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

GENERALE GIBUT czy wampiry czosnkiem wypędzone :?: :?: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Nie lis 08, 2009 15:02 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

Komando, na pierwszą! To rozkaz!
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie lis 08, 2009 15:40 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

James Angel, za moją zgodą , w zastępstwie dowódcy Dagmary Olgi oddelegowany do bazy stałej w Lubinie :ok: , zostawia swoją dziewczynę Mrunię dla o wiele starszej siedmioletniej Grubby :!: ehh ci faceci.... 8)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie lis 08, 2009 15:56 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

powodzenia w nowej bazie!!!!
Baza z kobietą dojrzałą....to jest TO!!!!
Wierzę, że Pułkownik jessi sprawdziła bazę dla komandosa na wylot!
(pisze pułkownik - bo generał jest zarezerwowany dla GENERAŁA G.)
już miałam do Ciebie dzwonić!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lis 08, 2009 17:13 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

ObrazekPRZECIEK: viewtopic.php?f=13&t=93779

TEN KOMANDOS - czeka w DT, od dziś zmienił bazę na inny DT i tam, po spożyciu tuńczyka w gabinecie oddalił się i obserwuje teren spod wanny. Meldunki z bazy DT będą!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie lis 08, 2009 21:14 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

połączyłam się telefonicznie z bazą DT Mruni.
Jest pod wanną.
Pewnie musi rozpracować teren.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie lis 08, 2009 21:25 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

a ja już dwa razy byłam na linii z bazą Angelka, jego nowa przyjaciółka powitała go sowicie i z fanfarami bo też na fuuuuuuuuuuuuuu, Aniołeczek przerażony jak narazie, ale ma za sobą całego szefa bazy, stacjonuje w jego pokoju czyli w gabinecie numer jeden , Angelek siedzi pod biurkiem, a jego nowa przyjaciółka na meblach - oboje nieruchomo, tak całe popołudnie.
p.s. Wszystko jest na dobrej drodze, ma niesamowite wsparcie swoich opiekunów, nie chcę zapeszyć, ale to domek, do którego kota oddaje się bez lęku o jego przyszłość.

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lis 09, 2009 7:30 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

Powodzenia komandosi w nowych bazach :lol: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 09, 2009 11:47 Re: Komando Koty, czyli Wrocławski Oddział do Zadań Specjalnych.

Gibutkowa już nie zdycha i czuje się lepiej choć jeszcze na leczeniu. O lepszym samopoczuciu najlepiej świadczy dzisiejszy wypad mojego Gibutka w kwiatki. Bo Gibutek jak jestem chora to cały czas leży ze mną albo obok łóżka i wstaje tylko na jedzenie i siuku. Dziś pewnie wyczuła że ze mną już lepiej i pozwoliła sobie na chwilowe opuszczenie posterunku i wykopki w kwiatkach. :twisted:

Agenta Aniołka przeniosę do rezerwy juto - hurtem razem z komandosem Kacprem-Ryśkiem :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]