Bambusek ma DS u Miodalik!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 22:31 Re: Bambusek ma DS u Miodalik!!!

mam nadzieję, ze się nie obrazicie jak po znajomości wkleję tu rozpaczliwe wołanie o pomocy???:(
viewtopic.php?f=13&t=114322
jeśli możecie to podajcie dalej:(
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Pon wrz 13, 2010 18:58 Re: Bambusek ma DS u Miodalik!!!

Miodalik pisze:Misiaczek jest ulubiencem mojego TZ :) jest rownież samozwańczym panem naszego łóżka w sypialni - nie daje sie zgonic nawet w bardzo "konkretnych" sytuacjach 8) łóżko jest jego terenem i już :) jak odzyskam aparat - bo wyslanie Nikona do serwisu to rozstanie na bardzo dlugo - to zrobie zdjecia - rozlozonego, a wlasciwie rozwalonego Misiaczka :lol: chyba ze uda mi sie przeszukac archiwa i cos sensownego wypatrzec, niestety nie umiem robic zdjec czarnym kotom i zadne czarne futerko nie ma u mnie fajnych zdjec :(
Misiaczek jest towarzyskim stworzeniem ale w organiczonym zakresie - nie lubi tloku, jest zazdrosny o mizianko itd. a z drugiej strony lubi dwa koty z mojego stada i z nimi trzyma :) reszty nie boi sie, ale i tez nie zwraca na nie specjalnej uwagi... z wyjatkiem maluchow-tymczaskow, ktore jego zdaniem sluza do zabawy :) jesli tylko jakies sie pojawiaja to Misiaczek pierwszy do zapoznania i zabawy...

:1luvu: :cry: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia]