Pń wyrzucona Milunia z działek - domek na horyzoncie ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 13:28 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu, nie je HELP!

Obiecane fotki ślicznej, delikatnej Milusi :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czas sprawdzić co w miskach :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

... a teraz spać :D
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lis 09, 2009 13:36 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Ślicznotka i do miseczek zagląda :D
Czy ona ma taki obrysowany nosek, myślę o tej ciemnej kresce u góry, czy to jest naturalne?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon lis 09, 2009 14:39 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Śliczna chudzinka.
Ona mi z pyszczka trochę Babunię z "Pamiętnika Babunii" by caty przypomina :)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon lis 09, 2009 15:03 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Tak mi się wydaje, że ta kreska naturalna - ona jest srebrna, srebrne tak mają często. Nasze sreberko Whiskasik tez ma cały różowy nosek obrysowany ciemną kreską (mój Rych zresztą też, to cecha szynszylowego koloru 8) )
Milusia tak w ogóle ma cudne umaszczenie - jest jaśniutka, ma biały podszerstek, to wcale nie częsty kolorek :1luvu:
Obrazek

Avian

Post » Wto lis 10, 2009 9:12 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Tak, Milusia jest kotką wyjątkowej urody :1luvu: I do tego Milusia jest milusia, czyli kicia wymarzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lis 17, 2009 14:49 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Przypomnimy się z Milusią ...

Kicia je, ale wciąż zestresowana :roll:
Niby przemieszcza sie ostrożnie po mieszkaniu, ale widać, ze boi sie wielkich kocurów. I ma rację - bo dwóch kocich bokserów wyraźnie sobie ją upatrzyło na ofiarę :evil:
Boi się nawet chodzić do kuwety, więc dostała swoją w pokoju ...

Biedna jest, ona tak lubi spokój i człowieka dla siebie, a tu same kocury z adhd dokoła niej :roll:

Już nawet nie o dom stały proszę dla niej ... ona bardzo potrzebuje tymczasu z mniejszą ilością kotów ...
Obrazek

Avian

Post » Wto lis 17, 2009 14:54 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

:( :( :( Biedna Milunia...
Może wreszcie jakiś sensowny domek z ogłoszeń się trafi... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 19, 2009 14:44 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Milusia nadal czeka ...

Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta :(

Biedna, jest nadal terroryzowana przez resztę kotów :evil: Chowa się za człowiekiem, w budkach, w kącikach, ale potwory chyba specjalnie jej szukają :( Żal mi jej, jest taka łagodna i delikatna, taka spragniona dotyku ...
Mam już specjalnie dla niej przygotowane krople Bacha, mam nadzieję, ze dodadzą jej choć tyle odwagi, że pacnie agresorom łapą po nosach.

Dzisiaj jedziemy do weta - od paru dni w kupce pojawia sie krew ... mam nadzieję, że to nic groźnego :?

Nie wiem już, co robić - chyba najlepszy byłby inny tymczas, gdzie jest mniej kotów, albo gdzie jest więcej miejsca. U Kasi jest w tym momencie 6 kotów w małej kawalerce, bez możliwości izolacji :roll: Tylko gdzie tu teraz taki tymczas znaleźć :roll:

Ech, chyba się pochlastam :(
Obrazek

Avian

Post » Czw lis 19, 2009 16:07 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Kurcze, biedna malutka :(
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw lis 19, 2009 20:16 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Podniosę. Domku, gdze jesteś? :!:

Berute

Od: Czw wrz 24, 2009 21:04

Post » Czw lis 19, 2009 22:24 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Avian pisze:Dzisiaj jedziemy do weta - od paru dni w kupce pojawia sie krew ... mam nadzieję, że to nic groźnego :?

I co po wizycie u weta?

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Czw lis 19, 2009 22:51 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Po wizycie całkiem dobrze :D

Najpierw oczywiście było wycie w czasie jazdy, a potem już była szczęśliwa - nieważne, że ręce wetki ją dotykały, ważne, że dotykały ;)
Mruczała podczas badania, przyklejona do badającej ręki ;)

Oczka czyste, nie ma śladu po świerzbowcu 8)
Osłuchowo wszystko ok, temperatura w normie, jelitka na macanego tylko lekko zagazowane. Na termometrze po badaniu nie było śladu krwi, więc pani dr podejrzewa, ze krew w kupce moze być od jedzenia (nie chce jeść nic poza tackami Winstona :? ), do tego Mila nie pije wody, więc ta kupa może być sucha i podrażnia jelitka.
Dostała Catosal, będzie też synulox przez 3 dni na ewentualny stan zapalny w jelitkach.
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 07, 2009 11:27 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - znów bez domu :((( Fotki

Milunia już się przyzwyczaiła do nowych kolegów, je normalnie, nawet ciałka nabrała :D
Wczoraj przekonała się nareszcie do wody i popiła z fontanny :D
Suche nadal jest niejadalne ...

Jest kochaną kotką - bezproblemową, niekłopotliwą, jedyne, czego pragnie to ręce do tulenia i kolana do spania - najlepiej męskie ;)
Jak na kobietę przystało, adoruje tylko facetów :twisted:

Czy mamy na forum faceta, który wciąż nie trafił na tą ukochaną, jedyną koteczkę???
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 07, 2009 22:26 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - marzy o...męskich kolanach

Może Chudy??? Jako żonę dla Kurczęcia :mrgreen:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Wto gru 08, 2009 8:04 Re: Pń wyrzucona Milunia z działek - marzy o...męskich kolanach

Duża von Focha pisze:Może Chudy??? Jako żonę dla Kurczęcia :mrgreen:

Idealni kandydaci - i Chudy, i Kurczak :mrgreen:

Wczoraj nastąpił następny przełom - Milusia zaczęła jeść suche 8)

Obrazek

To jeszcze czekamy, żeby zaczęła chodzić do "męskiej" toalety ;)
Obrazek

Avian

[poprzednia][następna]