Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 13:18 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

W porządku. Spędzam całe dnie w oknie obserwując świat z okna i czekając na Pana... ;) A jak już Pan przychodzi to sie ciesze jak nie wiem... ;) Macham ogonkiem jak oszalały i daje znać, że jestem głodny i trzeba mnie natychmiast nakarmić. Bo inaczej umrę z głodu i tyle mnie będą widzieli :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Jakoś zawsze to na Pana działa. I juz po chwili miseczka jest pełna pyszności. Pozdrawiam serdecznie. Wrócę niedługo

Duran84

Od: Śro wrz 16, 2009 9:49

Post » Pt lis 13, 2009 13:20 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

A co najbardziej lubisz jeść? Bo ja Miamorki
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 14, 2009 12:14 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Cio to sa Miamorki :oops: Ja najbardziej lubię kosteczki z mięska. Choć samym mięskiem też nie pogardzę. Z mięska najbardziej mi mielonka smakuje. A za kabanoska dałbym się nawet pokroic... A... I jeszcze rybki lubie bardzo

Duran84

Post » Sob lis 14, 2009 15:08 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:Cio to sa Miamorki :oops: Ja najbardziej lubię kosteczki z mięska. Choć samym mięskiem też nie pogardzę. Z mięska najbardziej mi mielonka smakuje. A za kabanoska dałbym się nawet pokroic... A... I jeszcze rybki lubie bardzo

Miamorki to amciaku, możesz je kupić w sklepie internetowym www.zwierzakowo.pl/ - pyyyyychaaaaaaaaaa

MaryLux

Post » Nie lis 15, 2009 10:32 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

MaryLux pisze:Miamorki to amciaku, możesz je kupić w sklepie internetowym http://www.zwierzakowo.pl/ - pyyyyychaaaaaaaaaa

Zapytam Pana. Moze kiedys kupi ;)

Duran84

Post » Nie lis 15, 2009 15:25 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:
MaryLux pisze:Miamorki to amciaku, możesz je kupić w sklepie internetowym http://www.zwierzakowo.pl/ - pyyyyychaaaaaaaaaa

Zapytam Pana. Moze kiedys kupi ;)

Nie "kiedyś", tylko teraz-zaras-jus!

MaryLux

Post » Śro lis 18, 2009 22:04 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Dzisiaj opowiem o kolejnym czworonogu. "Nieco" większym niż Speedy...
Wabie sie Harry i wyglądam mniej więcej tak...
Obrazek Obrazek
Jestem spokojnym
( :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: dopisek Pana) pieskiem rasy bernardyńsko, bokserskiej, Jestem u Państwa już prawie rok i bardzo sobie chwale żywot. Jeśli idzie o Speediego to sie doskonale rozumiemy... Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Szkoda tylko, że On teraz w ogóle na dwór nie wychodzi. A Ja nie jestem do domu wpuszczany. Nie wiem czemu... Przecież jestem grzeczny... Tylko raz jeden dzisiaj chciałem spróbować wolności i poszedłem sam na spacer bez Pana... Gonili mnie po całej dzielnicy... I była świetna zabawa... Szkoda tylko, że Mniejsi (jestem większy od Nich) nie bawili sie tak dobrze jak Ja. Na codzień mieszkam sobie w klatce. Dopiero na wieczór mnie wypuszczają żebym sobie troszkę polatał... Nie wiem czego się boją. Przecież Ja nikomu krzywdy nie zrobię. Pozdrawiam serdecznie
HARRY
Pies Szczęśliwy

A co u Speediego :?: Wszystko w porządku. Kupiłem Miamorki i zniknęły z miseczki równie szybko jak sie pojawiły. Ja chyba zbankrutuje niedługo... :twisted: :twisted: :twisted:

Duran84

Post » Śro lis 18, 2009 22:44 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:A co u Speediego :?: Wszystko w porządku. Kupiłem Miamorki i zniknęły z miseczki równie szybko jak sie pojawiły. Ja chyba zbankrutuje niedługo... :twisted: :twisted: :twisted:

no przecie właśnie koty nas mają, żebyśmy wiedzieli po co pracujemy :twisted:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw lis 19, 2009 10:30 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Harry, chyba się Ciebie trochę boję, wiesz? Bo Ty jesteś taaaakiiiii dużyyyyyy...
Inka

MaryLux

Post » Czw lis 19, 2009 16:18 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

MaryLux pisze:Harry, chyba się Ciebie trochę boję, wiesz? Bo Ty jesteś taaaakiiiii dużyyyyyy...
Inka

Nie masz czego Ineczko. On tylko tak groznie wyglada... To jest naprawde spokojny piesek... I On żadnemu kotkowi nigdy krzywdy nie zrobi... Jak jeszcze byłem na wolności to się często bawiliśmy i było bardzo fajnie...
Speedy wiedzący jaki jest Harry

Duran84

Post » Czw lis 19, 2009 16:23 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Harry a dokładniej jaki jesteś duży? Ja mogę przejść swojej Dużej pod kolanem gdy usiądzie a łebek mam na wysokości Jej kolana.
Choco
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 19, 2009 19:20 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:
MaryLux pisze:Harry, chyba się Ciebie trochę boję, wiesz? Bo Ty jesteś taaaakiiiii dużyyyyyy...
Inka

Nie masz czego Ineczko. On tylko tak groznie wyglada... To jest naprawde spokojny piesek... I On żadnemu kotkowi nigdy krzywdy nie zrobi... Jak jeszcze byłem na wolności to się często bawiliśmy i było bardzo fajnie...
Speedy wiedzący jaki jest Harry

Ale ja bojam wszystkich piesów
Inka

MaryLux

Post » Czw lis 19, 2009 19:34 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

kussad pisze:Harry a dokładniej jaki jesteś duży? Ja mogę przejść swojej Dużej pod kolanem gdy usiądzie a łebek mam na wysokości Jej kolana.
Choco

Jak stane na dwóch łapach to mam około 150 cm (tak przynajmniej mowia). A poza tym mam od dzisiaj nowa bude... :) Bo stara jakos udalo mi sie rozwalic i przesunac w inne miejsce. Znaczy postawilem Ja sobie na dach :D. Panstwo mieli wielki ubaw po powrocie do domu (zrobilem to pod ich nieobecnosc).
MaryLux pisze:Ale ja bojam wszystkich piesów
Inka

Nawet tych najmniejszych :?: Czemu :?: Przeciez pieski i kotki moga zyc w zgodzie ze soba (dowodem Ja i Speedy). A poza tym Ja naprawde nie jestem grozny. Ja jestem pokojowy piesek a nie zaden tam bojowy.

Duran84

Post » Czw lis 19, 2009 19:42 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran84 pisze:
kussad pisze:Harry a dokładniej jaki jesteś duży? Ja mogę przejść swojej Dużej pod kolanem gdy usiądzie a łebek mam na wysokości Jej kolana.
Choco

Jak stane na dwóch łapach to mam około 150 cm (tak przynajmniej mowia). A poza tym mam od dzisiaj nowa bude... :) Bo stara jakos udalo mi sie rozwalic i przesunac w inne miejsce. Znaczy postawilem Ja sobie na dach :D. Panstwo mieli wielki ubaw po powrocie do domu (zrobilem to pod ich nieobecnosc).
MaryLux pisze:Ale ja bojam wszystkich piesów
Inka

Nawet tych najmniejszych :?: Czemu :?: Przeciez pieski i kotki moga zyc w zgodzie ze soba (dowodem Ja i Speedy). A poza tym Ja naprawde nie jestem grozny. Ja jestem pokojowy piesek a nie zaden tam bojowy.

Harry, to jesteś ogromnyyyyyyyyyyyyy, całkiem jak moja Duża. A bojam piesów, bo mamy na dole goopią sąsiadkę, która nikogo nie lubi i na wszystkich wrzeszczy. I ona ma takiego piesa, który na całą klatkę schodową szczeka, wszędzie bez smyczy i kagańca biega, a raz to nawet zaatakował moją kożelankę z sąsiedniej klatki - Pusię. I o mało nie pogryzł mojej Dużej

MaryLux

Post » Czw lis 19, 2009 23:05 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Ja muszę chodzić zawsze w kagańcu i na smyczy a Duża mówi że dlatego że jestem głupia i nieprzewidywalna :oops: :oops: :oops:
Moja Duża też bardzo się boi psów...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]