Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duran84 pisze:Cio to sa MiamorkiJa najbardziej lubię kosteczki z mięska. Choć samym mięskiem też nie pogardzę. Z mięska najbardziej mi mielonka smakuje. A za kabanoska dałbym się nawet pokroic... A... I jeszcze rybki lubie bardzo
MaryLux pisze:Miamorki to amciaku, możesz je kupić w sklepie internetowym http://www.zwierzakowo.pl/ - pyyyyychaaaaaaaaaa
Duran84 pisze:MaryLux pisze:Miamorki to amciaku, możesz je kupić w sklepie internetowym http://www.zwierzakowo.pl/ - pyyyyychaaaaaaaaaa
Zapytam Pana. Moze kiedys kupi
Duran84 pisze:A co u SpeediegoWszystko w porządku. Kupiłem Miamorki i zniknęły z miseczki równie szybko jak sie pojawiły. Ja chyba zbankrutuje niedługo...
![]()
![]()
MaryLux pisze:Harry, chyba się Ciebie trochę boję, wiesz? Bo Ty jesteś taaaakiiiii dużyyyyyy...
Inka
Duran84 pisze:MaryLux pisze:Harry, chyba się Ciebie trochę boję, wiesz? Bo Ty jesteś taaaakiiiii dużyyyyyy...
Inka
Nie masz czego Ineczko. On tylko tak groznie wyglada... To jest naprawde spokojny piesek... I On żadnemu kotkowi nigdy krzywdy nie zrobi... Jak jeszcze byłem na wolności to się często bawiliśmy i było bardzo fajnie...
Speedy wiedzący jaki jest Harry
kussad pisze:Harry a dokładniej jaki jesteś duży? Ja mogę przejść swojej Dużej pod kolanem gdy usiądzie a łebek mam na wysokości Jej kolana.
Choco
MaryLux pisze:Ale ja bojam wszystkich piesów
Inka
Duran84 pisze:kussad pisze:Harry a dokładniej jaki jesteś duży? Ja mogę przejść swojej Dużej pod kolanem gdy usiądzie a łebek mam na wysokości Jej kolana.
Choco
Jak stane na dwóch łapach to mam około 150 cm (tak przynajmniej mowia). A poza tym mam od dzisiaj nowa bude...Bo stara jakos udalo mi sie rozwalic i przesunac w inne miejsce. Znaczy postawilem Ja sobie na dach
. Panstwo mieli wielki ubaw po powrocie do domu (zrobilem to pod ich nieobecnosc).
MaryLux pisze:Ale ja bojam wszystkich piesów
Inka
Nawet tych najmniejszychCzemu
Przeciez pieski i kotki moga zyc w zgodzie ze soba (dowodem Ja i Speedy). A poza tym Ja naprawde nie jestem grozny. Ja jestem pokojowy piesek a nie zaden tam bojowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 67 gości