Przy kotach z wybiegu nie pisałam do tej pory, ale to błąd i od następnego razu się poprawię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:
Edit: może wrócimy do tych nieszczęsnych numerów, nadawanych kotom w schronie? Były wygodne o tyle, że ludzie z ogłoszeń potrafili numerem określić kotka, o którego im chodzi; a jak jechali bezpośrednio do schronu, to też było łatwiej - wiadomo było, o którego chodzi. Co myślicie?
Monisek pisze:Najlepiej działa allegro i ogłoszenia w gazetach lokalnych.
To tak z doświadczenia forumowego.
Kruszyna, a znasz płeć tych kotków?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Milus dostał leki przeciwstrzasowe i wzmacniajace-ale jak ozył jak go Wet ode mnie zabierał!cudnie walczył ,zeby go nie wsadził do izolatki i Diabełek dzielnie mnie trzymał i oderwac sie nie mógł.Wieczorkiem(pewnie juz)dostanie Milus kroplówki z lekami ,a Diabełek leki, bo nie jest odwodniony.Zostana do piatku do całkowitego wyleczenia.Niestety wet xle ocenia przyszłosc Milusia(jesli taka wogóle bedzie).W piatek mam moich malusic chłopaczków odebrac popołudniu,a rano zawoże Peje na ponowna spierniczona w schronie kastracje.Kizia (z bielmem zwana Oczkiem)wiem,ze od lutego ma watek na MIAU, a ksiazeczka została załozona tuz przed wydaniem jej do mojego domu na tymczas.Niexle...Pa, dzialajcie Kochane babeczki, bo ja ciemna totalnie jestem w tych banerkach itp,ale za to zastrzyki cyknac umiem
Gibutkowa pisze:Jakieś wieści o Kamilce? Cokolwiek...
Monisek pisze:Najlepiej działa allegro i ogłoszenia w gazetach lokalnych.
To tak z doświadczenia forumowego.
Kruszyna, a znasz płeć tych kotków?
Gibutkowa pisze:Na gratce i na gumtree już jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 580 gości