Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pieczarka pisze:Wyników dzisiaj nie ma. Będą jutro między 10-12.
ogocha pisze:Nie wiem czy to widac na zdjęciu ale jakby trzecie powieki troszke mu zachodziły na oczka - czy to moze byc normalne? Poza tymsierść ma błyszczącą ale niespecjalnie miękką i raczej brudnawą. Zauważyłam, że nieładne kupale robitakie wodnisto-śluzowo-jasno-sraczkowate (sorry za opis)
sanna-ho pisze:ogocha pisze:Nie wiem czy to widac na zdjęciu ale jakby trzecie powieki troszke mu zachodziły na oczka - czy to moze byc normalne? Poza tymsierść ma błyszczącą ale niespecjalnie miękką i raczej brudnawą. Zauważyłam, że nieładne kupale robitakie wodnisto-śluzowo-jasno-sraczkowate (sorry za opis)
trzecia powieka + nieładne kupale = prawdopodobnie ma bardzo dużo robali
ogocha pisze:Poleciałam i znalazłam tych właścicieli... Było to dość ciekawe bo gdy zapytałam czy to ich kotek (zauważyłam jeszcze jednego ale całkiem czarnego kotka też ok 4 miesięcznego u nich na podjeździe), usłyszałam odpowiedź "Chyba tak" a potem "dzieci znalazły". No to z bólem serca zostawiłam małego... ale mam mieszane uczucia... Nie wiem czy nie powinnam ich obu wziąc - nie sądzę, że kotki chociaż "powąchały" weterynarza.Na dodatek gość zaskoczył mnie pytaniem "a co, chce pani przygarnąć?".
Kurcze, kurcze, co robic?
Tweety pisze:ogocha a nie da się podać temu kociakowi czegoś na robale? Zanim ich przekonasz to one go wykończa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości