iza71koty pisze:Ogólnie to mamy sytuację nieciekawą.Nic nie mam jeszcze kupione na Świeta- kompletnie nic i nie chodzi o jakieś świętowanie -tylko zapas jedzenia na te parę dni wolnego.Nie dostaliśmy jeszcze wypłaty.
nieciekawie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Ogólnie to mamy sytuację nieciekawą.Nic nie mam jeszcze kupione na Świeta- kompletnie nic i nie chodzi o jakieś świętowanie -tylko zapas jedzenia na te parę dni wolnego.Nie dostaliśmy jeszcze wypłaty.
aania pisze:A jest jakaś szansa że dostaniecie?
Szymkowa pisze:Jutro Wigilia.
Życzę Wam wszystkim, Izie, jej mężowi, Damianowi oraz tym, którzy wspomagają ten wątek groszem lub dobrym słowem, zdrowia i spokojnych świąt.
A zwierzętom życzę tak oddanych opiekunów jak Iza.
Szymkowa pisze:A Henio to da się czasem pogłaskać?
iza71koty pisze:Dziękujemy za życzenia.
Martwię się.Ma przyjść jakiś zimny front i w nocy moze być -11 stopni.Kurde.Niektóre koty już mi nie wyszły na wieczorne karmienie.U nas jeszcze przed Wigilią.Czekamy na Damiana.Mąż oporządza karpia.Damian nie mógł pojechać rowerem- raz ze sporo śniegu i sypie cały czas- dwa hamulce mu zamarzły.Jak skończy karmić -ma zadzwonić i Mąż po Niego pojedzie.
Z kolei odwrotnie było -z kotami z drugiego wątku.Mąż zawiózł Damiana i poszedł z nim zanieść do altanki dwa opakowania brykietu.Damian tam został- nakarmił koty i napalił w piecu.Wrócił już na nogach.Pogoda nam okropnie życie komplikuje.Kotom też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 80 gości