aga66 pisze:Aniu, gonię w piętkę jak mówi moja Mama. Jesli nie userduszkowałam Tolusi (a pewnie nie skoro tak piszesz) to moje niedopatrzenie i ureguluję. A Tolusia nieodmiennie jest moją sympatią i wymiziaj dziecinkę ode mnie

Ostatnia wpłata od Ciebie

100 była 28 lutego, 60 dla Toli i 40 dla Myszki.
A nie lepiej zrobić stały przelew dla Toli Agnieszka?
Mnie też by to ułatwiło, bo można cokolwiek zaplanować, a jak jest się niepewnym w danym miesiącu to muszę ograniczać na tym co potrzeba.
Zapraszam też innych do wirtualnej opieki by jakoś trwać.Może Kicia? viewtopic.php?f=1&t=185330

Niestety sama mam problemy finansowe a do tego znowu mam podwyżkę 80zł. za mieszkanie od marca, a jeszcze prawie 900 niedopłaty za media do uregulowania.
Muszę malować, bo koszmarnie to wygląda, ale najpierw dług muszę ograniczyć, co już trochę z bazarku udało się wygospodarować (240zł z około 1600)
viewtopic.php?f=20&t=214094Drugi bazarek był na niedopłatę za media 864zł.
viewtopic.php?f=20&t=214123

pralka ledwo też dychwi (ostatnio wyłącznik się popsuł ale naprawił fachowiec

nie wspominając o przesikanych kanapach.
Proszę o udostępnianie na fb(jak ktoś ma mnie w swoich znajomych) mojego postu o białrudym kotku który szuka domu.

Tak to jest, jak się pomaga takiej ilości kotom, doprowadzam się do ruiny, bo to nie tylko karma, żwirek czy leczenie, ale zniszczenia (zasikane kanapy, podarte firanki, porozrywane żaluzje, sikanie na meble i rozchodzenie się płyt, woda, prąd, środki do prania, czyszczenia...ale i niemożność wyjazdu do sanatorium mnie i męża, oraz inne....np.nasikanie do zimowych butów męża które trzeba było wywalić.
Także do śmiechu wcale mi nie jest.