Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Heka pisze:Relacja z dzisiejszej wizyty;
na razie bez rękawic i waleriany ale za to ze szprotkami![]()
Szprotki w oleju wymlaskane do czystaSiedziałam dosłownie przy samiutkim Miziaku, ale pogłaskać się nie dał - jeszcze
![]()
Po oczyszczeniu talerzyka położył się pod krzaczkiem i tak sobie posiedzieliśmy razem z kwadransik. Popatrzyliśmy sobie w oczy i pooglądaliśmy gołębie.... było romantycznie![]()
Obiecałam, że przyjdę jutro z tuńczykiem i sobie poszłam a kotek odprowadził mnie wzrokiem do auta.![]()
Tyle dziś....... CDN......
MalgWroclaw pisze:Heka pisze:Relacja z dzisiejszej wizyty;
na razie bez rękawic i waleriany ale za to ze szprotkami![]()
Szprotki w oleju wymlaskane do czystaSiedziałam dosłownie przy samiutkim Miziaku, ale pogłaskać się nie dał - jeszcze
![]()
Po oczyszczeniu talerzyka położył się pod krzaczkiem i tak sobie posiedzieliśmy razem z kwadransik. Popatrzyliśmy sobie w oczy i pooglądaliśmy gołębie.... było romantycznie![]()
Obiecałam, że przyjdę jutro z tuńczykiem i sobie poszłam a kotek odprowadził mnie wzrokiem do auta.![]()
Tyle dziś....... CDN......
O rany![]()
![]()
![]()
jak ja tęsknię
Heka, dziękuję.
Na razie jeszcze nie bierz tych rękawic, żeby się nie nastraszył.
Kinnia pisze:patrzyli na gołębie, sobie w oczy i było romantycznie - mówisz
![]()
ta to się potrafi w życiu ustawić
MalgWroclaw pisze:Kinnia pisze:patrzyli na gołębie, sobie w oczy i było romantycznie - mówisz
![]()
Ten, chyba. Piszę o Miziaku. Heka poświęca czas, benzynę (Heka, wyślę pieniądze, co?). Za czas to już nie mam jak się odpłacić.
Kinnia pisze:patrzyli na gołębie, sobie w oczy i było romantycznie - mówisz
![]()
kussad pisze:Zaglądam tutaj regularnie i codziennie -i bardzo mocno trzymam kciuki....![]()
![]()
![]()
Przy okazji czy znacie może ten wątek - tam byłoby potrzebne zrobienie zdjęcia zwierzaków viewtopic.php?f=1&t=169722
Gibutkowa pisze:Wow, szacun!![]()
Tego drugiego nie kojarzę ale tego pierwszego tak. To z Palucha, prawda?
kussad pisze:Z Palucha.... Twoi krajanie czyli skąd jesteś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 34 gości