Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 14, 2013 14:17 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Piękne kocisko.
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pon paź 14, 2013 16:05 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Tak hutek-piękne i raczej zdrowe-osłuchany i obejrzane gardełko-wszystko w porządku.
Czyli on ma taki gruby głos po prostu-w porównaniu z nim Witus piszczy jak kociak.
Miszka waży 2.400, więc jest raczej za chudy na swój wzrost i budowę, ale mam nadzieję,że szybko nadrobi niedobory u mnie :oops:
Dzisiaj 1/4 tabl na odrobaczanie, jutro druga, a za 14 dni jeszcze ćwiartka.
Pchełek raczej malutko, bo kup pchlich baaardzo malutko-tylko dwie grudeczki kału, ale odpchlony został, bo taka jedna pchła jak złoży jaja to dopiero masakra przy tulu kotach! :roll:
Dzisiaj była wreszcie kupa w kuwecie-wczoraj i w nocy tylko siku kilka razy, bo pił duzo-najadł się szynki, którą nakarmił go sąsiad, zanim go wzięłam-próbowałam namówić go na wzięcie kociny, ale nie chciał, bo juz ma jednego kota, tez wziętego z Kretowin.
Miszka ma dobry apetyt, jest przegrzeczny-na sam widok człowieka mruczy-nawet w gabinecie prawie cały czas mruczał-wetka była zachwycona pacjentem :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 14, 2013 17:23 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Miszka musiał być domowym kotkiem. Może komuś uciekł?. Bardzo nie lubię nieodpowiedzialnych ludzi.
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pon paź 14, 2013 17:27 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Też to samo pomyślałam hutku,że komuś uciekł,albo..... :evil:
Trzymam kciuki ogromne :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie no ,zabujałam się w nim no :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 14, 2013 17:34 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

hutek pisze:Miszka musiał być domowym kotkiem. Może komuś uciekł?. Bardzo nie lubię nieodpowiedzialnych ludzi.

Dałam ogłoszenie na Tablicy,że znalazłam Miszkę-podałam lokalizację i namiary na siebie-jeśli ktoś go szuka, to ma szanse-gdyby szukał w Kretowinach, to Siostra przekaże tez namiar na mnie, ale raczej wątpię-tu rok rocznie ludzie porzucają koty licząc,że skoro tylu ludzi tu przyjeżdża, to zabiorą kota do domu, a potem te koty zostają...... :( :( :(
Sylwuś-no bo jak tu się w takim cukierku nie zakochać?-toż to sama słodycz! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon paź 14, 2013 18:37 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Zostałam poproszona o zamknięcie watku, jako,że i tak mało kto tu zagląda decyzje pozostawiam modom -alix 76 dziękuję za kulturalne załatwienie sprawy.Zeby nie było -dziekuję naprawdę-nie kpię.
Ostatnio edytowano Pon paź 14, 2013 18:49 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon paź 14, 2013 18:47 Re: Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

to robimy nowy ,z lepszymi wieściami o :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zamykam - wątek może być udostępniony do skopiowania postów do nowego wątku na życzenie Autorki viewtopic.php?f=13&t=157507#p10178269
alix76
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia]