Epidemia to zabiera pokotem...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Bakuś [']
iza71koty pisze:Nie pisałam o tym bo z głowy mi wyleciało.Od ponad miesiąca mam na podwórku 2 koty ze stada, które się sprowadziły z innego terenu.Fido przywędrował z drugiej strony i został.Śpi w styropianowej budce.Oraz Feluś którego ratowałam w tamtym roku w listopadzie po wypadku.Był u mnie kilka miesięcy.Feluś jest bardzo stary ale apetyt dopisuje.Śpi w mojej komórce.Zrobiłam mu tam legowisko w styropianowym pudełku.
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Nie pisałam o tym bo z głowy mi wyleciało.Od ponad miesiąca mam na podwórku 2 koty ze stada, które się sprowadziły z innego terenu.Fido przywędrował z drugiej strony i został.Śpi w styropianowej budce.Oraz Feluś którego ratowałam w tamtym roku w listopadzie po wypadku.Był u mnie kilka miesięcy.Feluś jest bardzo stary ale apetyt dopisuje.Śpi w mojej komórce.Zrobiłam mu tam legowisko w styropianowym pudełku.
to ten Feluś co miał właścicieli?
iza71koty pisze:skarbonka pisze:iza71koty pisze:Nie pisałam o tym bo z głowy mi wyleciało.Od ponad miesiąca mam na podwórku 2 koty ze stada, które się sprowadziły z innego terenu.Fido przywędrował z drugiej strony i został.Śpi w styropianowej budce.Oraz Feluś którego ratowałam w tamtym roku w listopadzie po wypadku.Był u mnie kilka miesięcy.Feluś jest bardzo stary ale apetyt dopisuje.Śpi w mojej komórce.Zrobiłam mu tam legowisko w styropianowym pudełku.
to ten Feluś co miał właścicieli?
Tak.....![]()
Kiedy Feluś był chory u mnie oni wzięli sobie kundelka.I kiedy Feluś do nich wrócił to ......zaraz wylądował na dworzu.Nie chciał tam być.Przychodził latem na baze rybacka gdzie go karmilam.Pies go ganiał a on niedołężny.Nie jest już sprawny całkiem po wypadku.Zreszta już wcześniej utykał.Karmiłam go to na bazie, to u Trusi.Teraz idzie zima.Szuka ciepłego kąta i schronienia.
iza71koty pisze:Megana pisze:Bakuś [']
Tak ...idzie jak burza.![]()
Wczoraj znalazłam 3 kocie ciałka.W tym 2 koty które znałam i karmiłam codziennie.Jeden obcy zupełnie.Nawet nie wiem skąd sie wziął w naszej styropianowej jedynce.
![]()
Poszłam po budkę.Była mi potrzebna a wiem że nie była użytkowana.Teraz wiem juz że była....
w ostatnich dniach chyba.
Budka skażona.
W dodatku jeden z kotków dostał wczoraj ...pół tabletki apapu.Nie wiem czy na pewno pół ale mam obawy że to przyspieszyło jego śmierć.Ktoś chciał mu pomóc....bo kotek żle sie czuł.Cholera jasna.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości