K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 9:06 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

panikota pisze:
Liwia pisze:Dziewczyny, Radio-Kraków ma teraz super słuchalnośc, może puściliby ogłoszenia z prośbą o pomoc? Niestety, nie mam telefonu do Katgral ale może ktoś mógłby zadzwonić?

10:03 W radio Kraków ponowili apel o pomoc ludzi z samochodami w ewakuacji schroniska.

Tylko jak tam dojechać :( koszmar!! Biedne zwierzaki.Czy ktoś coś wie??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro maja 19, 2010 9:10 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Liwia pisze:Dziewczyny, Radio-Kraków ma teraz super słuchalnośc, może puściliby ogłoszenia z prośbą o pomoc? Niestety, nie mam telefonu do Katgral ale może ktoś mógłby zadzwonić?

Radio Kraków o tym mówi, a katgral pracuje w złotych przebojach :) a to inna stacja i nadająca w większości z warszawy :/
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro maja 19, 2010 9:12 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

katgral pisze:

Radio Kraków o tym mówi, a katgral pracuje w złotych przebojach :) a to inna stacja i nadająca w większości z warszawy :/

pamięć ludzka zawodna jest :oops:

Nie mam radia - mówią jak dojechać? Od Salwatora?
Ostatnio edytowano Śro maja 19, 2010 9:13 przez Liwia, łącznie edytowano 1 raz
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro maja 19, 2010 9:13 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kastapra pisze:Tylko jak tam dojechać :( koszmar!! Biedne zwierzaki.Czy ktoś coś wie??

A skąd? Jeśli chodzi o most to zwierzyniecki, na chwile obecną wszystko jest tam przejezdne, przynajmniej tak podają w radio.

Właśnie podali numer tel do schronu, bo ludzie zaczęli dzwonić do radia ...
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro maja 19, 2010 9:19 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

radio kraków podaje że za chwile zacznie sie ewaluacja schroniska

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Śro maja 19, 2010 9:28 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Zaraz tam jedziemy z TŻ, myślicie, że mogę wziąść jakieś transportery z Kocimskiej?
Bo podejrzewam, że będzie brakować. A Aga ma chyba wyłączony tel.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro maja 19, 2010 9:29 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

wislackikot pisze:radio kraków podaje że za chwile zacznie sie ewaluacja schroniska

dzwoniłam do schroniska żeby się dowiedzieć jaki apel wypuścić na naszej antenie.
Mają już ntransport, zgłosili sie ludzie prywatni i mpk podstawiło jakiś transport, teraz potrzeba ludzi którzy zabiorą zwierzęta na jakiś czas :/ mają je czym wywieźć ale nie mają gdzie :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Śro maja 19, 2010 9:32 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Czyli nie potrzeba już samochodów?
Bo ja się tam nie mogę dodzwonić.

_namida_

Post » Śro maja 19, 2010 9:34 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

_namida_ pisze:Czyli nie potrzeba już samochodów?
Bo ja się tam nie mogę dodzwonić.

Nie wiem czy zupełnie nie potrzeba samochodów, pewnie potrzeba, ale z tego co mówił mi Dr. Jaworski potrzeba przede wszystkim miejsc do przewiezienia zwięrząt na jakiś czas
Obrazek

katgral

Post » Śro maja 19, 2010 9:38 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

czy schronisko ma transportery na koty?
jak polapia koty dzikie i dzikawe zyjace w barakach?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro maja 19, 2010 9:39 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

To ja jadę, wezmę trochę transporterów z Kocimskiej, bo tej ewakuacja chyba nie grozi.
Najwyżej mi ktoś później głowę urwie.

_namida_

Post » Śro maja 19, 2010 9:39 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kosma_shiva pisze:czy schronisko ma transportery na koty?
jak polapia koty dzikie i dzikawe zyjace w barakach?

az tylu transporterow pewnie nie ma:( moze wody nie bedzie az tak duzo, zeby nie mogly sie gdzies wspiac
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro maja 19, 2010 9:40 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

DZWONIŁA DO MNIE Amelia koty w schronie zostały przeniesione w bezpieczne miejsce gorzej z psami

wislackikot

Post » Śro maja 19, 2010 9:41 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

DZWONIŁA DO MNIE Amelia koty w schronie zostały przeniesione w bezpieczne miejsce gorzej z psami

wislackikot

Post » Śro maja 19, 2010 10:01 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

poniżej cytat Liwii z wątku apelującego o pomoc w ewakuacji

Do przewiezienia jest 680 psów, w tym 70 agresywnych. Jadą do trzech stadnin.
Na koty nie bardzo jest pomysł Jadą w transporterach, prawdopodobnie tam gdzie i psy. Potrzebny jest dla nich transport, transportery i najlepiej DT. Hotele w okolicach Krakowa przepełnione. Ewakuacja będzie trwała cały dzień, jak ktoś teraz nie może to można po południu podjechać i pomóc.
Obrazek

katgral

[poprzednia][następna]