Holender, z Maksem przesunięcie w czasie, Apsa nie jedzie przez Toruń, więc nie może zabrać kociuszka z Warszawy 4.10

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:no to się cieszę, że Nora dobrze się czuje i oby tak było dalej.
Holender, z Maksem przesunięcie w czasie, Apsa nie jedzie przez Toruń, więc nie może zabrać kociuszka z Warszawy 4.10
Tweety pisze:no to się cieszę, że Nora dobrze się czuje i oby tak było dalej.
Tweety pisze:Pieczarka, czy coś wiadomo w sprawie sekcji kociuszka? Nie mogę się pogodzić, że nie żyje
Tosza pisze:Tweety pisze:Pieczarka, czy coś wiadomo w sprawie sekcji kociuszka? Nie mogę się pogodzić, że nie żyje
pieczarka spóźniła sie skandalicznie do pracy i pewnie musi udawać, że pracuje![]()
Wyniki będą najpóźniej jutro o 12.00, a test na parwo może już dziś koło 15.00
to będzie oficjalna sekcja- taka z pieczątką, więc może będzie można zrobić z wyników jakiś użytek.
Zastanawiam się, co bym wolałą, żeby wyszło. Bo jak nie pp, to znaczy, że renomowana, droga jak diabli lecznica zachowała sie fatalnie i że kota można było uratować. A jak pp, to znaczy, że lecznica była ok i nic więcej nie dało się zrobić, ale to znaczy, że cały magazyn nr 4 jest skazany na śmierć-włącznie z trzema przywiezionymi wczoraj kruszynkami
noemik pisze:Tweety pisze:no to się cieszę, że Nora dobrze się czuje i oby tak było dalej.
cholerka, czy Green może go przetrzymać w Warszawie aż
znajdziemy nowe połączenie Warszawa-Toruń?
kosma_shiva pisze:Tosza pisze:Tweety pisze:Pieczarka, czy coś wiadomo w sprawie sekcji kociuszka? Nie mogę się pogodzić, że nie żyje
pieczarka spóźniła sie skandalicznie do pracy i pewnie musi udawać, że pracuje![]()
to będzie oficjalna sekcja- taka z pieczątką, więc może będzie można zrobić z wyników jakiś użytek.
Zastanawiam się, co bym wolałą, żeby wyszło. Bo jak nie pp, to znaczy, że renomowana, droga jak diabli lecznica zachowała sie fatalnie i że kota można było uratować. A jak pp, to znaczy, że lecznica była ok i nic więcej nie dało się zrobić, ale to znaczy, że cały magazyn nr 4 jest skazany na śmierć-włącznie z trzema przywiezionymi wczoraj kruszynkami
Tosza, nie strasz tu Tweety, te maluszki to z soboty, Tweety, spokojnie, juz o nich wiesz.
Ale to fakt, jesli to pp, to nawet Chiron padnie...![]()
Ale tak sobie myślę, że inne kotki jeszcze żyją, moze to cos innego tamtych biedaków wykończyło, nie pp - błagam![]()
![]()
kosma_shiva pisze:
tak tak kobiety, jeszcze Mu mówcie
Bo wiecie, On to się tak na mnie drze nieraz, że na miau siedze, a potem patrzę, a sam po kryjomu podczytuje ten watek
A jak się pytam, co on robi to mi odpowiada " ja tylko patrze co te twoje Baby piszą" - niedobry jest strasznie, prawda??
Aha, od dzis bedzie u mnie mieszkac jeszcze jedna kotka, nie sterylizowana roczna, nie nauczona na inne koty - będzie sajgon
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tosza pisze:Tweety pisze:Pieczarka, czy coś wiadomo w sprawie sekcji kociuszka? Nie mogę się pogodzić, że nie żyje
Tosza, nie strasz tu Tweety, te maluszki to z soboty, Tweety, spokojnie, juz o nich wiesz.
Ale to fakt, jesli to pp, to nawet Chiron padnie...![]()
Ale tak sobie myślę, że inne kotki jeszcze żyją, moze to cos innego tamtych biedaków wykończyło, nie pp - błagam![]()
![]()
kolejny czarnuszek już nie żyje![]()
Czekam jak na zbawienie na te wyniki sekcji. Trzeba będzie zadziałać aby schron coś zrobił, przede wszystkim nie dokładał kolejnych kociaków do czwórki, bo już lepiej je uśpić
kosma_shiva pisze:
kur**, Agnieszka który czarnuszek??
Ja pier**** papier - co jest do jasnej doopy![]()
[*][*][*]
Co Chiron na to?
Czy dr Wojnar coś podejrzewa? jest swiadomy zagrozenie pp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, puszatek, zuza i 1438 gości