Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 21:04 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Edytko-jessi i nataszka już załatwiły sprawę :1luvu: :1luvu: :1luvu: -ale dzieki za propozycje pomocy!

To Agness jest mistrzynią ogłoszeń-hmmmm no to kocurki maja podwójne szczeście-i DT i ogłoszenia!!!!-dziekiiiiiii(to był pisk radości)

Gosiu-o to juz sie nie martwię! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 26, 2010 21:06 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

U kogo kotki będą w DT? Oczywiście zgłaszam się na ochotnika do zrobienia im ogłoszeń :ok:
Takie słodziaki :1luvu: fajne domki znajdą szybciutko :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lut 26, 2010 21:13 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Nic nie wiem jeszcze o przesyłce , bo internet mi nie działał wiec nie rozmawiałam z nimi , ale jak będę coś już wiedziała to dam Ci znać złociutka ty moja :1luvu:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Pt lut 26, 2010 21:13 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Agness78 pisze:U kogo kotki będą w DT? Oczywiście zgłaszam się na ochotnika do zrobienia im ogłoszeń :ok:

u mnie :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lut 26, 2010 21:17 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

jessi74 pisze:
Agness78 pisze:U kogo kotki będą w DT? Oczywiście zgłaszam się na ochotnika do zrobienia im ogłoszeń :ok:

no nie :twisted: same klony Miecia :mrgreen: uwaga wszystkie buraski jessi nadchodzi, długo na wolności się nie uchowacie :ryk:

Agness78

Post » Pt lut 26, 2010 21:19 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

U Gosi chyba będa!-Agnieszko-to cudne,słodkie koty-zobaczycie!-takie miśki :1luvu: :1luvu: :1luvu: -a były całkiem dzikie-urodzone na wolności!
Tak strasznie szybko sie oswoiły,właściwie nawet nie wiem kiedy to sie stało!
Dziekuje w imieniu swoim i Braciszków za przyszłe ogłoszenia!!!!!!!!!

O-Gosia juz tez odpowiedziała :D

Asieńko-zobacz ile osób mi pomaga!-dlaczego ja nie miałabym pomóc Tobie??? 8O 8O 8O -i to takim drobiazgiem???
Tu kazda pomoc sie liczy-podrzucałas watki,-podtrzymywałas mnie na duchu-to mało?????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 21:20 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

śmiej, śmiej Agness :mrgreen: Mieciu już Cię upoluje :mrgreen:

jessi74

Post » Pt lut 26, 2010 21:22 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

natasza je wypatrzyła - a teraz na watek nie zagląda i chce wmówić Mieciowi że ona nie miała z tym nic wspólnego :ryk: :ryk: :ryk:

jessi74

Post » Pt lut 26, 2010 21:25 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Ojejku..dziewczyny.. :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 26, 2010 21:33 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

jessi74 pisze:natasza je wypatrzyła - a teraz na watek nie zagląda i chce wmówić Mieciowi że ona nie miała z tym nic wspólnego :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: jasne.... a kto mnie tu na wątek przed chwilą zaprosił :ok:
Mieciu.... tym razem to ciocia natasza ci zagwarantowała towarzystwo :ryk: :ok:
ale za to jakie fajne :ok:

Agness78

Post » Pt lut 26, 2010 21:42 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:

no nie :twisted: same klony Miecia :mrgreen: uwaga wszystkie buraski jessi nadchodzi, długo na wolności się nie uchowacie :ryk:

A podobno nauka mowi ze klonowanie jest niemozliwe 8)

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pt lut 26, 2010 21:49 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Mam nadzieje ,że braciszki polubia Twoje kotusie Gosiu-one bardzo lubiły inne koty,nawet jak tamte je pedziły,to one i tak szły sie do nich miziać!

Dziewczyny-a może załózcie już burasiom watek-ten juz przekroczył 107 stron-zeby mnie modzi nie opitolili :oops:
Własciwie juz wszystko dograne,teraz tylko trzymac kciuki,zeby sie powiodło!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 21:53 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Spoko, ja miałam 122, i nie moglam doprosić się zamknięcia. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 26, 2010 21:59 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

jessi74 pisze:Obrazek
Obrazek

się zobaczy :mrgreen: czy się polubią :mrgreen:
ale tak naprawdę to Miecio ( ten po prawej) to tatuś wszystkich tymczasów, potresować lubi ale krzywdy nie zrobi

jessi74

Post » Pt lut 26, 2010 22:01 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Uff-bo juz się obawiałam!
Ciagle mam na pieńku z modami za zbyt długi podpis,ale teraz juz wiem jak długośc sprawdzic,wiec skonczyły sie OPR-y,wiec wolę znów sie nie narazać!

Bozenko-wybacz mi,ze nie było mnie dzisiaj po południu u Ciebie,ale prawie cały czas spedzałam piszac Pw-do wszystkich,którzy biora udział w akcjii-"desant z Mazur" :ryk:
Wpadne chociaz dobranoc powiedzieć!

Matko-jakie one piekne! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -juz wczesniej,jak tylko wkleiłas zdjecie byłam zachwycona!-maja niezwykle intensywne ubarwienie!!!
A ten po lewej-z rudym pysiem????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]