K-ów, życie toczy się dalej ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 21:25 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Akima pisze:Jest mi dzisiaj wyjatkowo źle po tym co przezyłam i zobaczyłam. Myślałam, że post Ogochy jest jedyny, ale nie. Jest ich więcej. Czy wy wszyscy jesteście pierd... zapytam niegrzecznie. Trzeba się wpędzać w poczucie winy bo inaczej śmierć kota poszła na marne. Ja wyniosłam z tego naukę dla siebie, Kosma też ma poczucie winy i kazdy inny kto jest blisko Kocimiaków. Dobrze jest myśleć, że zawsze można było cos zrobić, żeby zapobiec smierci. Tylko głupi cżłowiek machnie ręką i powie, że nic nie można było zrobić. Można było!!!!

Można było dla niego i dla wielu innych bedzie można zrobić, ale nie z takim nastawieniem jak wasze. Tęczowe mostki, brykające radosne koteczki. To bajki dla dzieci są. Czy po śmierci najbliższych też tak mówicie. Dajcie trochę popłakać i zastanowić się, jak sprawić żeby się taka sytuacja nigdy nie powtórzyła. Prosze niech nie wypowiadają się o szansach Franka Ci, którzy go nie poznali, nie widzieli i nic o nim nie wiedzą. Kosma wie i kazdy inny, kto chodził na Kocimską, czego Franke potrzebował.

Bujajcie się wszyscy wogóle!

Akima wyluzuj trochę nie musisz wszystkich obrażać
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lut 25, 2010 10:40 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Akima ma rację.
Rozumiem ją.
I już.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw mar 04, 2010 19:59 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak najlepiej pędzlować kocią paszczę? Robię to patyczkami do czyszczenia uszu, trochę palcem. Czy to wystarczy aby lek dobrze zadziałał?

niezniszczalna

Od: Czw lut 11, 2010 17:51

Post » Czw mar 04, 2010 20:46 Re: K-ów, życie toczy się dalej ....

Przekopiowałam Twoje pytanie na aktualny wątek:

viewtopic.php?f=1&t=108191
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia]