K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 19, 2011 21:35 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Puzon ma w czwartek za tydzien operację, podobno niełatwą ;-( No nic nie stanąl dzieki reha na łapę tpo trzeba teraz brutalnie.

Jutro jak dobrze pójdzie przywiozę na Kocimską buraskę. Mieszka w samochodach. Świadkowie mówią, że kiedyś dopiero na skrzyżowaniu jak samochod stanął wyskoczyła spod maski. Myslalam ze dzikun a ona kocha podobno dzieci. Jest puszysta i bura.

Chciałam niesmialo zapytac o kulinarne plany na sobotę. Poki czas można jeszcze coś zmienić jeśli mialyby być same ciasta :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro sty 19, 2011 22:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:
edit_f pisze:mam pytanie do speców.. wysterylizowana kotka (operacja kilka miesięcy temu), od dwóch dni strasznie pomiaukuje.. łazi i miauczy.. dość hałaśliwa się zrobiła.. co to może być? jakieś szczątki rujki? poleciłam calma i faliwaya.. czy ktoś mógłby to jakoś zinterpretować? dziękuję..
ps. janeczka..

może przy sterylce coś schrzaniono, np. jakiś jajnik został... ona raczej była b. cicha i spokojna, a może ma blusa, co?

To częste zjawisko.

Kotki po sterylce miewają objawy rujki i chcą się pieprzyć - na szczęście bez sensu.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro sty 19, 2011 22:20 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Od dzisiaj na Kocimskiej jest nowy lokator - Romeo, łagodny i przytulasty kotek, który siedział na dachu magazynu w Teatrze Starym i głośnym miauczeniem prosił o pomoc. Został nakarmiony, nieco odczyszczony i dzięki Wiślackiemu jest już ciachnięty i siedzi w klatce. Robercie, wielkie, serdeczne dzięki :1luvu: Rozwiesiłam ogłoszenia w okolicy - gdyby go ktoś szukał, bo kotek jest ewidentnie oswojony, a od sąsiadów dowiedziałam się, że od paru dni błąkał się po placu Szczepańskim. Jeśli nikt się nie zgłosi będę prosić o pomoc w szukaniu dla niego domu. Oto nasz bohater: Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 19, 2011 23:08 przez Kinga Warmijska, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Śro sty 19, 2011 22:47 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Obrazek
Poznajecie mojego przystojniaka?
To Dosio we własnej kociej osobie, wylegujący się za piecem.

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Śro sty 19, 2011 22:54 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

keria pisze:Obrazek
Poznajecie mojego przystojniaka?
To Dosio we własnej kociej osobie, wylegujący się za piecem.

Cudny :1luvu:

A to miniaturka do powiększenia, aby przystojniaka oglądnąć dokładniej :wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Śro sty 19, 2011 23:00 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 19, 2011 23:11 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Romeo jest ślicznym kotkiem. Zasłużył na lepszy dom, który go lepiej przypilnuje

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

[poprzednia]