Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 19:56 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Oj kurcze -troche sie pokomplikowało-Adrian-chłopak,który zawiezie kocurki-nie wie na 100% czy pojedzie 5.03,czy 9.03!
Teraz wszystko zalezy od Arcany i jessi i nataszki-czy uda sie to zgrac,na ewentualność zmiany terminu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 26, 2010 20:01 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Przestan panikowac, wszystko sie uda. :P

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Pt lut 26, 2010 20:09 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:oops: :oops: :oops: -nie umiem-nerwus jestem :oops: :oops: :oops: :oops: -o matko-ja schudne do czasu wyjazdu kotusiów na szczapę!(co wcale niebedzie takie złe :oops: )
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 20:15 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Arcana pisze:No mowilam, ze zawioze. A gdzie i kiedy dokladnie? :mrgreen:

:dance: :dance2: :dance: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 26, 2010 20:32 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

No dogrywamy,dogrywamy i Edi ja Ci sie tu pośmieję-przez kolano przełożę i po gołej dupinie plaskaczy nastukam! :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 20:33 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

kropkaXL pisze::oops: :oops: :oops: -nie umiem-nerwus jestem :oops: :oops: :oops: :oops: -o matko-ja schudne do czasu wyjazdu kotusiów na szczapę!(co wcale niebedzie takie złe :oops: )

powody do paniki to ja mogę mieć :wink: jak do mnie chłopaki z Mazur jadą :mrgreen: i jeszcze muszę pilnować żeby przejazdem przez Zakopane nie zahaczyły :mrgreen:
dziewczyny :!: ( KropkaXL to do Ciebie także :mrgreen: nie myśl sobie :wink: ) to czy nam pasuje odbiór we Wrocławiu to najmniejsze Wasze zmartwienie! jeśli ja nie będe mogła - bo zdarza mi się pracować po południu, to sobie coś zorganizuję, albo L4 od weta wezmę - bo koty nowe przyjeżdżają :ryk:
transporterki odeślemy - z tym żaden kłopot :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lut 26, 2010 20:38 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

8O 8O 8O co ja widzę , koty z Mazur do Wrocławia jadą 8)
jessi i natasza, jesteście niemożliwe :twisted: :lol:
niedługo koty przed wami trzeba będzie chować :lol:

No to chłopaki już wygrały los na loterii :ok: :kotek:
Fajnie jest we Wrocławiu, zobaczycie :mrgreen:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lut 26, 2010 20:42 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Gosiu-skarbie-dzieki wielkie!!!!!!
Oj jak ja bym chciała,żeby słodziaki szcześliwie dojechały!!!!!!-bo jak już u Was beda to bede spokojna cisza na morzu :ryk:
Agness78-witam serdecznie na watku :1luvu: -tak kocurki mazurskie beda czasowo,a może i docelowo wrocławiakami!-moze właśnie tam znajda DS-y
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 20:45 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Tu się tyle dzisiaj dzieje , a ja internetu nie mam :( . Cholera latam z laptopem od okna do okna i złapałam coś , na razie idzie , slaby sygnał ,ale najważniejsze ,ze wiem co się tu dzieje :ok: trzymam kciukasy :ok: :ok:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Pt lut 26, 2010 20:47 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Metoda na schudnięcie i szukamy domkow.. :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 26, 2010 20:49 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

kropkaXL pisze:Gosiu-skarbie-dzieki wielkie!!!!!!
Oj jak ja bym chciała,żeby słodziaki szcześliwie dojechały!!!!!!-bo jak już u Was beda to bede spokojna cisza na morzu :ryk:
Agness78-witam serdecznie na watku :1luvu: -tak kocurki mazurskie beda czasowo,a może i docelowo wrocławiakami!-moze właśnie tam znajda DS-y

tak , Agness wie gdzie porobić ogłoszenia aby dzwoniły najlepsze domki , kocurki będą miały prośbę do cioci Agness 8)
Ostatnio edytowano Pt lut 26, 2010 20:54 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Pt lut 26, 2010 20:50 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Asieńko-witaj!!!!!!-doszła przesyłka do Rodziców?

Bożenko-ja dopiero w tej chwili zjadłam pierwszy posiłek dzisiaj :oops: -i własciwie nie byłam głodna!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 20:57 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Jeśli chodzi o sam odbiór i podrzucenie do Jessi czy Nataszy do domu to jeśli jest to sobota czy niedziela to ja mogę nawet z dworca odebrać (tyle że nie mam gdzie przechować w razie czego ale to jest tez mały problem - miejsce jakieś zawsze się znajdzie na tą chwilę).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 26, 2010 21:00 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 26, 2010 21:01 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Gibutkowa pisze:Jeśli chodzi o sam odbiór i podrzucenie do Jessi czy Nataszy do domu to jeśli jest to sobota czy niedziela to ja mogę nawet z dworca odebrać (tyle że nie mam gdzie przechować w razie czego ale to jest tez mały problem - miejsce jakieś zawsze się znajdzie na tą chwilę).

z najnowszych ustaleń to ma to być 8 lub 9 marca w godzinach wieczornych, przyjadą samochodem z kimś kto przejeżdża przez Wrocław , więc po jakiejś trasie
gdyby się okazało ze mi nie pasuje to kogoś zorganizuję na pewno :ok: KropkaXL - o to nie martw się w ogóle

jessi74

[poprzednia][następna]