W Rossmannie jest też sucha karma Winstona - 4,99/kg. To regularna cena.
Z kolei w Biedronce widziałam puszki 415g za 1,95zł. Być może to jakieś zwłoki zapuszkowane...ale od biedy...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:ifokry pisze:Kinga, ja już mialam wizję wyslania do whiskasa zgloszenia w ramach akcji "paczuszka dla maluszka" kilkunastu zgloszeń:) Wiem, że whiskas to karma, hmmmm "średniego" gatunku, ale zawsze ona lepsza niż żadna. I oczywiście wszystko co dostanę przekazania Wam dla kotów stoczniowych. Ale nie wiem, czy tak można (patrząc oczywiście z moralnego punktu widzenia-to przecież ściemnianie
) i czy warto... Ja na pewno kupię coś dla stoczniowców po 1 lipca, bo na razie - posucha finansowa:(
tez mi moralny punkt widzeniapo mojemu jak jest potrzeba krzywdy nie robi a jest dobra to nalezy sciemniac bez oporow do oporu
Dziś rozmawiałam z panią z zoologicznego ze Starowiejskiej w Gdyni, zapyta się szefa, czy można postawić koszyk na karmę dla "stoczniowców".
Marlon pisze:Zabrałam dziś karmę z ZOO-Kariny w rumi, były akurat 2 miłe Panie i wrzuciły trochę puszek po mojej pogadance, na pewno byłoby wiecej zarelka jabysmy staly i opowiadaly o tym co robimy
Marlon pisze:Drukarnia Typograf z Rumi ufundowała nam 10 400 ulotek o kotach ze stoczni!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Bardzo dziękujemy!
W naszej kwestii leży rozdystrybuowanie ich gdzie się da! Najlepiej sklepy zoologiczne i lecznice weterynaryjne!
Odebrałam też karme z zookariny przy tesco w chyloni!
Marlon pisze:Dziś wybrałam się do stoczni wieczorkiem co było małym błędem ponieważ karmiłam koty w tej ulewie
Marlon pisze:Dziś wybrałam się do stoczni wieczorkiem co było małym błędem ponieważ karmiłam koty w tej ulewie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 24 gości