Proszę o wpisanie się na weekendowe wielopolowanie:
piątek
mjs
...........
sobota
...........
...........
niedziela
mjs
............
poniedziałek
............
mjs
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markopolo00 pisze:Miszelina widzę że masz pecha i trafiasz zawsze jak ja nabrudzę
jeśli chodzi o tego białego to syn już go chciał wynieś
strasznie się do niego przytulał i mruczał jak traktorek
sprawdziłaś czy coś widać jak zapadnie mrok ?
Akima pisze:Wracam z Kocimskiej Tym razem qupa tuz przy wejściu w kącie, nasiakne na środku. Pozmywałam podłogi. Nie zapaliłam diody bo tępa jestem i nie wiem jak. Niestety jak próbowałam się dodzwonić do Miszeliny to mi komórka padła. Kociaki dzisiaj też spowija mrokNie pozbierałam bajkowych stworów do klatki. Mają tyle radości z latania po pokoju, że je dzisiaj zostawiłam. Może nie zdarzy się nic złego.
miszelina pisze:Akima pisze:Wracam z Kocimskiej Tym razem qupa tuz przy wejściu w kącie, nasiakne na środku. Pozmywałam podłogi. Nie zapaliłam diody bo tępa jestem i nie wiem jak. Niestety jak próbowałam się dodzwonić do Miszeliny to mi komórka padła. Kociaki dzisiaj też spowija mrokNie pozbierałam bajkowych stworów do klatki. Mają tyle radości z latania po pokoju, że je dzisiaj zostawiłam. Może nie zdarzy się nic złego.
Włącznik do diody znajduje się po prawej stronie drzwi wejściowych, ponad włącznikiem "normalnego" światła.
Kiełbaski podam wieczorem i mam nadzieję, że nie znajdę niespodzianek na podłodze![]()
Czy mam zostawić Śnieżka i spółkę luzem? Trochę się obawiam, czy nie zdziczeją.
A komórki nie słyszałam, miałam wyłączony głos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 100 gości