Moderator: Estraven
Kocilla de Mru pisze:To zaproponuj mi jakiegoś kotka. Trochę się pogubiłam, które są domowe, a które bezdomniaczki. Nie ważne, czy kotek jest bardzo ładny, czy trochę mniej bardzo ładnyChciałabym móc się bardziej identyfikować w pomocy. Nie zawiodę.
Kocilla de Mru pisze:To zaproponuj mi jakiegoś kotka. Trochę się pogubiłam, które są domowe, a które bezdomniaczki. Nie ważne, czy kotek jest bardzo ładny, czy trochę mniej bardzo ładnyChciałabym móc się bardziej identyfikować w pomocy. Nie zawiodę.
aga66 pisze:Prawdziwe apartamenty!
Kocilla de Mru pisze:Tak. Mam identycznego. Ma białą plamkę pod szyją. Przybłąkał się na taras i został z nami. Nazwałam go Behemot zdrobniale Motek. Cały czas rozmawia z nami (chociaż na razie tylko po kociemu). Niech to będzie Motek II
To ten kotek.
Kocilla de Mru pisze:Behemot II. Super. Mój Behemot jest miziasty, dlatego ma zdrobnienie Motek. Ale prawdziwy arystokrata powinien mieć odpowiednie imię. Myślę ,że Michaił Bułhakow byłby zadowolony.
Kocilla de Mru pisze:No właśnie. Behemot II to dla niego ideale imię.
Postaramy się dzisiaj o fotki dla Ciebie. avinnion pisze:Czarne w ogóle mocno gadatliwe są. Też macie takie wrażenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 60 gości