K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 23:12 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:Jakby będą jakieś wolne czipy, to może moje dwa chłopaki kryspinowskie? (Albo wszystkie 5 ;) )

Czy mamy jakiegoś miziankowego dorosłego kota, takiego co w dzień siedziałby na kolanach, a w nocy spał w łóżku?

Nuszka taka jest.
i jak tak myślę, to chyba też Fredziosława i Katia wygląda na taką też, ale mogę się mylić.
jeszcze 2 dni.
i jeszcze jest w schronisku dorosła Róża, która b. potrzebuje domu...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sty 18, 2011 23:48 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

tą bernardynkę ktoś porzucił na działkach.. czy ma ktoś ds/dt dla tej ślicznotki? jeśli coś nie wymyślimy, niestety pojedzie do schronu..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto sty 18, 2011 23:52 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mam pytanie do speców.. wysterylizowana kotka (operacja kilka miesięcy temu), od dwóch dni strasznie pomiaukuje.. łazi i miauczy.. dość hałaśliwa się zrobiła.. co to może być? jakieś szczątki rujki? poleciłam calma i faliwaya.. czy ktoś mógłby to jakoś zinterpretować? dziękuję..
ps. janeczka..
Ostatnio edytowano Śro sty 19, 2011 0:26 przez edit_f, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

edit_f

Post » Śro sty 19, 2011 0:25 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

wczoraj wieczorem na teatralnym pod koła samochodu wpładła koteczka.. wylądowała u weta.. ponoć nic się nie stało.. jest na dt.. może tam być przez kilka dni.. jest młodziutka i przymilasta.. drobniutka i czarna.. gdzieś komuś uciekła.. ma ok. 5 miesięcy.. proszę o pomoc w szukaniu domu..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Śro sty 19, 2011 5:54 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

queen_ink pisze:
Tweety pisze:
lutra pisze:z tego, co pamiętam, to chłopaki zachipowane, ostatnia akcja na kocimskiej z kerią, madame dostała, robiś, pieprz i cała reszta też.

ale Majeranek i Tymianek do sprawdzenia, bo ja nie pamiętam czy chłopaki wtedy już były :roll: Klara musi być na pewno, bo idzie do domu. Mogę zamówić jutro kolejne tylko ile jest kotów z zewnątrz? Bo z 10 musimy mieć na stanie

Wydaje mi się, że Majeranek i Tymianek przyjechali później, więc nie poszli w tej serii, co Kminek, Sezam i Madamka. Jeden chip pojechał ongiś z Katią do Myślenic. W jej książeczce powinien być wpis, czy jest czipowana.

Ostatnio, jak szukałam chipów na Kocimskiej, to były tylko Pieprza, Sezama, Kminka i Madame. Bracia Grzegórzeccy nie mieli nic. Także nic w książeczkach.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 19, 2011 7:36 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

jest tez w omedze, ale tez fatalnie zorganizowane.
Mielismy 3-4razy zajecia i wykladowcy poodchodzili.
Od lutego mamy zaczynac znowu.
Bo ja na trch wet jestem tez :kotek:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Śro sty 19, 2011 8:55 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

edit_f pisze:mam pytanie do speców.. wysterylizowana kotka (operacja kilka miesięcy temu), od dwóch dni strasznie pomiaukuje.. łazi i miauczy.. dość hałaśliwa się zrobiła.. co to może być? jakieś szczątki rujki? poleciłam calma i faliwaya.. czy ktoś mógłby to jakoś zinterpretować? dziękuję..
ps. janeczka..

może przy sterylce coś schrzaniono, np. jakiś jajnik został... ona raczej była b. cicha i spokojna, a może ma blusa, co?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro sty 19, 2011 9:02 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:
edit_f pisze:mam pytanie do speców.. wysterylizowana kotka (operacja kilka miesięcy temu), od dwóch dni strasznie pomiaukuje.. łazi i miauczy.. dość hałaśliwa się zrobiła.. co to może być? jakieś szczątki rujki? poleciłam calma i faliwaya.. czy ktoś mógłby to jakoś zinterpretować? dziękuję..
ps. janeczka..

może przy sterylce coś schrzaniono, np. jakiś jajnik został... ona raczej była b. cicha i spokojna, a może ma blusa, co?

Podobny problem ma kotka mojej znajomej, robiona miesiąc temu u Komendy metodą haczykową.
Też zrobiła się bardziej hałaśliwa i domaga się uwagi ale nie ma zachowań seksujących ani nie posikuje, co było wcześniej regułą. Więc może zmiana charakteru?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 19, 2011 9:07 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:były na pewno, bo był pieprz...
w ten dzień Tosza je przywiozła wprost w Keriowe ręce.
ale sprawdzim.

one nie są od Pieprza tylko z Grzegórzek, przyszły później.
Wracaj lutro, bo masz duuużo do ponadrabiania :wink:

Ten tech wet jest w ramach 2-letniego studium, w Awangardzie, tak jak pisała Tunisia. To na Starowiślnej, naprzeciwko poczty. Do 20-tego można składać podania. Miesiąc kosztuje 250 zł. 770 godzin teorii, 8 tygodni praktyki (po trzecim semestrze)

Queen_ink, Katia ma ząbki do usunięcia, all.

Tosza, bo dzisiaj środa, czy sobotnia impreza zorganizowana do końca? Bo ja tym razem, poza nabyciem (robertowymi rękami :wink: ) plastikowej zastawy, nie robię nic poza przyjściem i dobrym bawieniem się.
Kurcze, jakie to super uczucie kiedy człowieka nic nie wzrusza: czy przyjadą, przywiozą, doślą na czas, czy przyjdą, nie braknie itp Podoba mi się, zwłaszcza w perspektywie Dnia Kota w dwóch miejscach :D

A propos Dnia Kota - Noemik, pamiętasz o tłumaczeniu? w czwartek wieczór/ w nocy muszę to wysłać

Moja Pusia przy planowej pierwszej rujce, której już nie miała, też się tak zachowywała, to nic dziwnego u kotek

(zastrzelą mnie zaraz za brak nowego wątku czy dadzą pożyć do wieczora?)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 19, 2011 9:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

pamiętać pamiętam.
robi się.
mówiłaś, że na piątek, szefowo.
8)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro sty 19, 2011 9:20 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

noemik pisze:pamiętać pamiętam.
robi się.
mówiłaś, że na piątek, szefowo.
8)

tak, mają to mieć w piątek aby mogli wrzucić na serwer. Więc wolę to im przesłać zanim dotrą do pracy. Jeżeli się nie wyraziłam precyzyjnie to przepraszam :oops:
Ostatnio edytowano Śro sty 19, 2011 9:20 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Post » Śro sty 19, 2011 9:20 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:...
Ten tech wet jest w ramach 2-letniego studium, w Awangardzie, tak jak pisała Tunisia. To na Starowiślnej, naprzeciwko poczty. Do 20-tego można składać podania. Miesiąc kosztuje 250 zł. 770 godzin teorii, 8 tygodni praktyki (po trzecim semestrze)
...
[/size]

ob żesz
a ja się do Legnicy prawie zapisałam
wracam do Krakowa, jak nic wracam...

bożole nuwo -wątku nadchodź

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro sty 19, 2011 9:53 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

HEJ

Przepraszam za braki z kontakcie, ale byłam tydzień nad....................morzem :/ na szkoleniu :/

wróciłam, jestem chora na maxa.

jak przeżyje to w przyszłym tygodniu robię zamówienie w ZOO DRAGONIE.

PROSZĘ O PRV Z LISTĄ RZECZY KTÓRE MAM WYCENIĆ I DLA KOGO

Do piątku proszę o listy chciejstw, do końca weekendu postaram się dostać ceny (zależy od P. Sławka), na początku tygodnia składam zamówienie
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro sty 19, 2011 10:15 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

przypominam zapytanie:
kto wziął klatkę-łapkę z Kocimskiej i tego nie odnotował nigdzie?? i nie mówię o tej dla pani z Wróblewskiego, wziętej kilka dni temu, co też nigdzie nie jest zapisane.
Ludzi, miejcie litość dla mojej pamięci, ja nie zapamiętam wszystkiego wszędzie więc Wy pamiętajcie aby takie rzeczy notować, bo robi się bajzel. Wystarczy, że z tego powodu szlag trafił kilka kontenerów i lampę :(

Tweety

Post » Śro sty 19, 2011 20:24 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Mam wielką prośbę: potrzebuję transportu na wtorek (25.02) do Myślenic do Theriosa. Mój Klusek jest bardzo ciężko chory i na ten dzień ma wyznaczoną kontrolę. Na godzinę się jeszcze nie umawiałam, mam zadzwonić w tej sprawie najpóźniej w piątek. Mnie godzina jest obojętna, lecznica jest czynna od 9 do 19. Bardzo proszę o pomoc.

I dziękuję Edit_f za transport na pierwszą wizytę i sterczenie ze mną w oczekiwaniu na wyniki :kotek:

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]