K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 16:01 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Akima pisze:Na początku tygodnia jedziemy z Lutrą po puszki. Cichy wielbiciel Fundacji dał trochę grosza na karmę ;-) Straczy na kilkadziesiat puszek. Pojedziemy po Winstona

Suuuper :) Dziekujemy cichemu wielbicielowi :1luvu: :kotek:

Akima, jak ustalicie termin przywozu kici do Trzebini, napisz mi prosze smsa. Z gory dziekuje :)
Ide do kuchni trzeba sie zajac w koncu rola kury domowej
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie paź 11, 2009 16:06 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

mjs pisze:Nawiązując do tego, co napisał i pokazał Marek mam pytanie - dlaczego Joasia i Milka nie są na allegro wystawiane razem? Dlaczego nie dać im szansy, może znajdą wspólny dom?
Bywając na Wlp widziałam jak bardzo się kochają i jest mi bardzo przykro, że w ogłoszeniach zostały rozdzielone. Wiem, że kotów masa, ale postarajmy się w tym młynie nie zapomnieć, że to zwierzaki , które kochają, przywiązują się, czują, tęsknią...Zmiany których doświadczają są dla nich trudne, więc nie przysparzajmy im dodatkowych stresów przez własne widzimisię.
Od tygodni tłukę, że te kotki są bardzo ze sobą związane!
Może dopiero jak wspólne ogłaszanie nie odniesie skutku spróbować osobno znaleźć im dom, ale wg mnie to ostateczność.

To prawda o ile na początku Mila był zestresowana i siedziała za wersalką
to po dwóch dniach zaczęły z powrotem razem spać jeść i oglądać
świat przez okno
pasowałoby aby razem poszły do jednego domku jako duet
one jednak są związane ze sobą
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie paź 11, 2009 16:08 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Dla wszystkich wielbicielek i wielbicieli Glusia... Mala zagadka: z cyklu znajdz różnice na dwoch obrazkach...

ObrazekObrazek

Byl kot.. i nie ma kota ;)

...ale za to jest tu:
Obrazek

zdjecie robione w kuchni za szafka od zlewozmywaka - kolejna kryjowka namierzona ;)
Ostatnio edytowano Nie paź 11, 2009 16:10 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz

solangelica

Post » Nie paź 11, 2009 16:09 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Nowy bazarek:
Pluszowa menażeria
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie paź 11, 2009 16:12 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

....chyba troche rozciagnelam strone, przepraszam :oops:

solangelica

Post » Nie paź 11, 2009 16:31 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

zapraszam na nowy wątek viewtopic.php?f=1&t=101550
Akima, nie ma w pierwszym poście, dobrze widzisz, idę im zrobić nowe, bo Queen_ink umie retuszować a ja nie a na tamtych mają jeszcze trochę grzyba na nochalkach. A wysyłałam hurtowo 7.10 i wróciło tylko od Mahob

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie paź 11, 2009 17:30 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

solangelica pisze:
...a to zdjęcie ze specjalną dedykacją dla ogochy oraz Pomiotów Szatańskich:)
    Obrazek
"Dziecko Rosemary" W roli Diabelskiego Pomiotu - Gluś Jagular
Reżyseria: solangelica, na motywach filmu Romana Polańskiego i ksiązki Iry Levina :)

Turbo Dymo Gluś zawstydził Pomiot Szatański - jest bardziej od nich szatański :twisted:
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon paź 12, 2009 8:02 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kastapra przywiozła mi wczoraj Tofika, rudo - białego kiciurka wielkiej urody.
Został odebrany nieodpowiedzialnej właścicielce.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon paź 12, 2009 9:44 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ja wyladowalam na l4 :/

TZ musi jechac z felcia - robakow nie ma ale ciagle robi rzadkie kupy i ciagle obok kuwety :[ ona chyba jednak nie bardzo wiec gdzie sie kupe robi....

potrzebuje rady, moje koty wiecznie robia miekkie kupy, nie ze biegunka, ale rzadko barzo suche i twarde, odrobaczylam je furosemidem - zero efektu, zmiany karmy nic nie daja.

jakies rady?
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon paź 12, 2009 9:55 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Nowy wątek jest ;) : viewtopic.php?f=1&t=101550&start=45

Patka, może to jakieś niestandardowe robale?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon paź 12, 2009 9:57 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:ja wyladowalam na l4 :/

potrzebuje rady, moje koty wiecznie robia miekkie kupy, nie ze biegunka, ale rzadko barzo suche i twarde, odrobaczylam je furosemidem - zero efektu, zmiany karmy nic nie daja.

jakies rady?

Furosemidem?

Może karma nie ta?
U mnie część stada robi kupy normalne, część paskudne.
Sprawa osobnicza.

Miuti

Post » Wto paź 13, 2009 7:18 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Wczoraj kotek Tofik poszedł do DS. Dzięki Kastaprze.
Tęskno mi za nim! Byl taki cudny i slodki!

Miuti

Post » Czw paź 29, 2009 11:35 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Pilnie szukam dt (w Krakowie albo okolicach- tak do 100 km, na upartego dalej) dla ratlerkowatej suczki (waży mniej niż 3 kg); może być płatny do 250 zł/mc.
Proszę o pomoc...

Zamykam. N/K

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

[poprzednia]