Filemon - rak płaskonabłonkowy, niewydolność nerek. Walczymy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 26, 2007 20:19

FREDZIOLINKO zajrzyj tutaj:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2088801#2088801

i podaj adres skarbonki... :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lut 26, 2007 20:38

Gama pisze:
bechet pisze:Ogromne ilości głasków dla Fila od zakochanej w nim ciotki :wink:

no kurna chatka jakas konkurencja mi pod bokiem rośnie no.... bechet moze na solo pójdziemy?? Ta która wygra ta będzie sie mogla pokochiwac w Filuniu!! :wink:

Kochany chlopaku ciotka Gama nieustannie przesyla Ci moc cieplych myśli prosto z serducha!!!!!![/img]

Filek jest kot wielkoduszny i na pewno pozwoli żeby wszystkie chętne ciotki się w nim kochały :wink:
A Ty, ciotka, o solówkach żadnych nie myśl, bo energie trzeba do miziania kotecków zachować. O.
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon lut 26, 2007 22:01

Fredziolino Kochana!
Nawet jak nas nie ma na wątku, to jesteśmy myślami nieustająco.
Fil jest cudownym twardzielem :love: , mocno wierzymy, że nie pozwoli chorobie się rozwijać bardziej i że będzie , jak to piszesz, stabilny jeszcze długo, długo.
On wie, że minionych 100 stron walki o jego życie, stron zapełnionych troską, miłością, niepokojem, radami i kciukami, Twoją wielką determinacją i konsekwentym spokojem a przede wszystkim serduchem i czułością, musi mieć swoją dalszą wielokrotność :ok:
Mocno wierzymy, że tak będzie!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto lut 27, 2007 11:02

Niestety nie mam wpływu na stabilnośc zdrowia Fila :(

Co z nim sie dzieje, o tym w drugiej części http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2089650#2089650

Kochani zapraszam :(

Moda prosze o zamkniecie tego wątku.

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon kwi 23, 2007 12:05

Fredziolina pisze:Acha, zakupiłam pastę Orozyne (40 zł), podaje Filowi 1 cm codziennie po oby stronach ząbków, pomiedzy posiłkami, wiec może kamień ciut sie zmniejszy, stan zapalny wyciszy. Już widzę dziasła Fila nie krwawią, wali z pysia ale nie skrzepami, wiec już jest ciut lepiej :D

Witam
Jestem tutaj nowa :D i mam do Ciebie pytanie odnośnie Orozyne.
Gdzie można kupić ten preparat. Szukałam u nas w aptekach również weterynaryjnej i nigdzie nie ma :(

Przykro mi bardzo , że Fila nie ma już wśród nas :cry:

Melek

Od: Pon kwi 23, 2007 11:37

Post » Pon kwi 23, 2007 12:36

Melek pisze:
Fredziolina pisze:Acha, zakupiłam pastę Orozyne (40 zł), podaje Filowi 1 cm codziennie po oby stronach ząbków, pomiedzy posiłkami, wiec może kamień ciut sie zmniejszy, stan zapalny wyciszy. Już widzę dziasła Fila nie krwawią, wali z pysia ale nie skrzepami, wiec już jest ciut lepiej :D

Witam
Jestem tutaj nowa :D i mam do Ciebie pytanie odnośnie Orozyne.
Gdzie można kupić ten preparat. Szukałam u nas w aptekach również weterynaryjnej i nigdzie nie ma :(

Przykro mi bardzo , że Fila nie ma już wśród nas :cry:

Napisz skąd jesteś.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pon kwi 23, 2007 12:36

Melek, witaj na forum.

Fila juz prawie miesiąc nie ma, a ja za nim bardzo tęsknię :placz:

Orozyne zakupiłam u weta, niby polecana, ale czy skuteczna, nie wiem :(

Fredziolina

Post » Pon kwi 23, 2007 13:09

Fredziolina pisze:Fila juz prawie miesiąc nie ma, a ja za nim bardzo tęsknię :placz:

Jadziu, przytulam mocno :(
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon kwi 23, 2007 13:23

Bechet dziekuję.
Na każdy wpis na wątku zaczynającym sie od imienia Filemon moje serce łomoce, oczy sie pocą :placz:
Wciąż sie zastanawiam, co w tak szybkim tempie pogłebiło niewydolność nerek.... nie znajduje zadnej innej odp. jak tylko rak :cry: :cry:
Bardzo ubolewam z powodu jego odejscia, obiecałam mu ze jeszcze kiedyś będzie stapał po świeżo skoszonej trawie, łapał motylki i cieszył sie z powrotu do kontrolowanej wolności.

To był absolutnie inny pod każdym względem koci senior.
Nasz kochany Filunio.

Fredziolina

Post » Pon kwi 23, 2007 22:30

Fredziolina pisze:To był absolutnie inny pod każdym względem koci senior.Nasz kochany Filunio.

Święta prawda Jadziu... Fil był naprawde wyjatkowym kotem i takiego go zapamiętam pomimo, że znałam go tylko z śledzenia wątku. Często o nim myślę...

Pozdrawiam i tule Cię ciepło Jadziu!
Dużo zdrowia i siły!
Oći Oći, Tvoje Oći kao sjaini biseri u noći...

ObrazekObrazekObrazek

Maraska

Od: Pon sie 22, 2005 15:27

Post » Wto kwi 24, 2007 6:33

Moim 7 kotem jest przedziwny kot Klusław, dzieci przyniosły mi go, jak miał 3 tyg. i nazwały go Filemon.
Filuś-Kluś mocno, moco i ciepło Cię pozdrawia. Ja i moje Ogonki też.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto kwi 24, 2007 6:52

Jadziu Ty wiesz, że ja i Rosie - FilusioKlonik jesteśmy z Tobą .... A ja płaczę i brak mi Filuniowego wątku ..... I przede wszystkim Filusia .... Ponieważ wiem, ze Ci na razie ciężko nic nie dopisywałam na Tym wątku i na razie więcej nie napiszę ..... Może kiedyś założysz taki wątek "wspominkowy" ..... Bo Fil najmocniej wpisał się w twoje życie ...... Ale do tego trzeba przetrwać czas żałoby, a dopiero potem można spokojnie wspominać wszystko - to co dobre i to co było złe czy ciężkie ....
Buziaki i moc ciepłych myśli Kaśka, Rosie i reszta Futer
Obrazek

KaśkaGM

Od: Pon lis 21, 2005 14:13

[poprzednia]