http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2088801#2088801
i podaj adres skarbonki...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gama pisze:bechet pisze:Ogromne ilości głasków dla Fila od zakochanej w nim ciotki
no kurna chatka jakas konkurencja mi pod bokiem rośnie no.... bechet moze na solo pójdziemy?? Ta która wygra ta będzie sie mogla pokochiwac w Filuniu!!![]()
Kochany chlopaku ciotka Gama nieustannie przesyla Ci moc cieplych myśli prosto z serducha!!!!!![/img]
Fredziolina pisze:Acha, zakupiłam pastę Orozyne (40 zł), podaje Filowi 1 cm codziennie po oby stronach ząbków, pomiedzy posiłkami, wiec może kamień ciut sie zmniejszy, stan zapalny wyciszy. Już widzę dziasła Fila nie krwawią, wali z pysia ale nie skrzepami, wiec już jest ciut lepiej![]()
Melek pisze:Fredziolina pisze:Acha, zakupiłam pastę Orozyne (40 zł), podaje Filowi 1 cm codziennie po oby stronach ząbków, pomiedzy posiłkami, wiec może kamień ciut sie zmniejszy, stan zapalny wyciszy. Już widzę dziasła Fila nie krwawią, wali z pysia ale nie skrzepami, wiec już jest ciut lepiej![]()
Witam
Jestem tutaj nowai mam do Ciebie pytanie odnośnie Orozyne.
Gdzie można kupić ten preparat. Szukałam u nas w aptekach również weterynaryjnej i nigdzie nie ma
Przykro mi bardzo , że Fila nie ma już wśród nas
Fredziolina pisze:Fila juz prawie miesiąc nie ma, a ja za nim bardzo tęsknię![]()
Fredziolina pisze:To był absolutnie inny pod każdym względem koci senior.Nasz kochany Filunio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 222 gości