Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yocia pisze:Tak mnie w trakcie czytania naszło - czy jesteście zabezpieczeni w ciepłe obuwie, skarpety, spodnie idąc w takie trasy?
to też jest przecież potrzeba związana z kotami
Marmolada18 pisze:Hej, miałam dzisiaj 3 szczepienie i jestem nie bardzo czynna. Ale pozdrawiam Was serdecznie i 3majcie się, mimo wszystko![]()
W końcu kiedyś będzie znowu wiosna!
LimLim pisze:A bo to koniec tygodnia i mi sie bateria wyczerpała, ciśnienie tak szalej, że śpię na stojąco
ametyst55 pisze:Ja zazwyczaj zaglądam wieczorem, ale dzisiaj jestem wyjątkowo padnięta. Aura też nie sprzyja dobremu samopoczuciu.
Trzymajcie się ciepło
aga66 pisze:Izuniu, zaglądam codziennie. Z pisaniem gorzej. Ale jestem i myślę ciepło.
maczkowa pisze:ametyst55 pisze:Ja zazwyczaj zaglądam wieczorem, ale dzisiaj jestem wyjątkowo padnięta. Aura też nie sprzyja dobremu samopoczuciu.
Trzymajcie się ciepło
chyba jakiś dziwny dzien faktycznie, w ostatnich dniach generalnie miałam zdecydowanie więcej powera niż przez ostatnie miesiące bywało, a dzisiaj bezpośrednio po pracy padłam, obudziłam się przed chwilą i nie mogę dojść do siebie.
Trzymajcie się, na premię za długą trasę dorzucę te parę groszy Damianowi- do Ciebie na konto. a Jak ogarnę dom i moje głodne paskudy, które nie były mnie w stanie wybudzić wcześniej mimo starań, to dokoncze sprawy bazarkowe
Yocia pisze:Jak miło patrzeć jak one wcinajągorzej patrzeć na ten śnieg
iza71koty pisze:
Rower Damian naprawia.Mąż musiał mu łańcuch kupić.Znowu wydatek 33 zł.Oby tylko ten rower chodził.Jeżdził no.
Yocia pisze:iza71koty pisze:
Rower Damian naprawia.Mąż musiał mu łańcuch kupić.Znowu wydatek 33 zł.Oby tylko ten rower chodził.Jeżdził no.
Na łańcuch już masz na koncie. Z nadwyżką dla Damiana na trasę i dla Ciebie na jakąś herbatę czy czekoladę
iza71koty pisze:Andzia Opiekun wirtualny alicat
Bąbelek Opiekun wirtualny Yocia
Klara Opiekun wirtualny LimLim i Gabryś Opiekun wirtualny Marmolada18
Baziu
Szaruś
Sówka
Misia i Madzia, Madzia Opiekun wirtualny ultra75
Mela i Kubuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości