jesteś zawsze w porządku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:daj spokój, kuźwa, niech się walą![]()
jesteś zawsze w porządku
Blekitny.Irys pisze:Lidka, to co robisz jest wspaniałe. Jesteś mądra, dobra i odważna. Po prostu brak mi słów.
A że jakieś mentalne badziewie ludzkie pisze paskudztwa?
No pisze, bo tylko to potrafi.
Pozdrowienia dla Ciebie i cudownej Baśki Dziewczyny z Jajami
Kinnia pisze:to co Ty Matka nie wiesz, że jak ma się dzieci, to siedzi się w domu?
lidka02 pisze:Kinnia pisze:to co Ty Matka nie wiesz, że jak ma się dzieci, to siedzi się w domu?
Wiem wiem ale wyjśc no nakarmic inne wiesiu itd ....Brat przychodzi i ma małego na kolanachnie zbyt zadowolony ale przyjdzie
![]()
Kinnia pisze:lidka02 pisze:Kinnia pisze:to co Ty Matka nie wiesz, że jak ma się dzieci, to siedzi się w domu?
Wiem wiem ale wyjśc no nakarmic inne wiesiu itd ....Brat przychodzi i ma małego na kolanachnie zbyt zadowolony ale przyjdzie
![]()
to się dzieciaka w nosidło bierze i idzie do roboty (czytaj - karmić resztę futrów)
Marcelino nosiłam pod poncho
Sońka ze mną do pracy jeździła
Karusię w wielkiej kieszeni krzyśkowych ogrodniczek
a co, Ty masz mieć łatwiej?![]()
nosidło i po sprawie
Kinnia pisze:lidka02 pisze:Kinnia pisze:to co Ty Matka nie wiesz, że jak ma się dzieci, to siedzi się w domu?
![]()
to się dzieciaka w nosidło bierze i idzie do roboty (czytaj - karmić resztę futrów)
Marcelino nosiłam pod poncho
Sońka ze mną do pracy jeździła
Karusię w wielkiej kieszeni krzyśkowych ogrodniczek
a co, Ty masz mieć łatwiej?![]()
nosidło i po sprawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1360 gości