Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2016 16:36 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Marcelibu pisze:Dziś nie bardzo mogę, ale może się uda (o ile goście sobie
szybko pójdą :wink: ). Spróbuję też jutro po pracy.
Czy jest może jakiś kontakt z panią, która twierdzi, że
to Borys?

mam telefon do pani, ale
pani była tam przejazdem - jechała do klienta,
pytałam jak często tam bywa, powiedziała, że pierwszy raz od bardzo dawna,
pytałam kiedy będzie - nie wie, jak będzie klient
pies przykuł jej uwagę, bo szedł przez przejście za panią z wózkiem - myslała, że jest tej kobiety
gdy wracała - pies znów szedł, ale tym razem sam - stąd jej pomysł, że jest bezdomny/wyrzucony/zgubiony
tak trafiła na ogłoszenie Borysa gdy wróciła z pracy do domu
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lut 14, 2016 18:38 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Pisałaś gdzieś o tym - w sensie osobny wątek? Myślę, że osoby z Pragi,
które siłą rzeczy w tych rejonach się często poruszają mogłyby mieć
więcej szczęścia. Jednorazowy przyjazd niewiele da. Masz może ogłoszenia?
Mogłabym wydrukować i rozkleić w tej okolicy.
W poniedziałek zwykle karmię koty bezdomne na cmentarzu, ale nie mam karmy
więc mogę jutro podjechać na Wał Miedzeszyński.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 14, 2016 21:49 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

dorcia44 pisze:Witam Kochani i na Walentego wszystkiego najwalentszego :1luvu:

Ja niedospana bo ..śmierdziele bure przegięły tej nocy :evil:
Bawiły się całą noc z małymi przerwami .
Najgorzej jak ściągnęły karton tz. pudło kartonowe które przed nimi ukryłam ,zasuwały tym pudłem po całym mieszkaniu szurając niemiłosiernie i drąc japy .
Zwlekłam się i zabrałam.
Kolejny odpał wychlapać całą wodę z michy ,metalowej stojącej na terakocie :twisted:
Kolejny etap wejść pod kołdrę i wyskoczyć ,wejść i wyskoczyć ,a siostrunia będzie skakała w koło i polowała :twisted:
Przysnęły ,w końcu ,przysnęłam i ja ,ale zaraz zrobiło się widno i burki zachciały na dwór pod groźbą zrobienia szczalni i sralni w chałupie..
no i niedospana ja i zła ja i kawa mi nie pomogła .
Teraz moje Walentynki układać się będą do snu ,a ja :twisted:

Kinnia ,wyślij mi fotkę Borysa na telefon ,puszczę ją do kol. Ula mieszka na Pradze.

To ukryłaś to pudło faktycznie :mrgreen:

Ja też dostałam od swojej młodzieży prezent walentynkowy, :evil: nowy transporter ktory musialam zamowic bo staremu sie spadlo z szafy w srodku nocy i pekł.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Nie lut 14, 2016 22:12 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Marcelibu pisze:Pisałaś gdzieś o tym - w sensie osobny wątek? Myślę, że osoby z Pragi,

w moim podpisie jest ogłoszenie - zminimalizuj okno forum, lewym przyciskiem myszy "przycisnij" banerek i przesuń na pulpit swojego kompa, powinno otworzyć się bez problemu
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lut 15, 2016 6:59 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Witam w ten szary dzień pewnie będzie lało :(
Dorciu No to czekamy grzecznie na zdjatka Abdula
Koci który jest u sąsiadki od dłuższego czasu ma "sranie" dostał jakaś pastę od weta i nic - co to może być? Był raz odrobaczony jak wzięliśmy go z ulicy ma saszetki felixa suche z górnej półki, jest żywy bawi się wygląda jakby wszystko byli ok tylko te kupy takie rzadkie :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon lut 15, 2016 9:03 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kinnia pisze:
Marcelibu pisze:Pisałaś gdzieś o tym - w sensie osobny wątek? Myślę, że osoby z Pragi,

w moim podpisie jest ogłoszenie - zminimalizuj okno forum, lewym przyciskiem myszy "przycisnij" banerek i przesuń na pulpit swojego kompa, powinno otworzyć się bez problemu

Spróbowałam wydruk na pół strony A4 i rozjechały się piksele. Jest kompletnie nieczytelne.
Masz może lepszą wersję?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lut 15, 2016 9:30 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

kaja888 pisze:Witam w ten szary dzień pewnie będzie lało :(
Dorciu No to czekamy grzecznie na zdjatka Abdula
Koci który jest u sąsiadki od dłuższego czasu ma "sranie" dostał jakaś pastę od weta i nic - co to może być? Był raz odrobaczony jak wzięliśmy go z ulicy ma saszetki felixa suche z górnej półki, jest żywy bawi się wygląda jakby wszystko byli ok tylko te kupy takie rzadkie :(

Elu ,może trzeba lepiej odrobaczyć? może trzeba zebrać kupę do badania ?
Zmienić karmę?

Ja po odstawieniu surowego mięcha ,mam w końcu normalne kupy :idea: Tygrysy ani piersi z kuraka ani wołka nie tolerują . :?
Do wołowego wrócimy ,ale za jakiś czas.

Kalai ,zrobisz koteczką prezent :lol: może tylko nie stawiaj już na szafie :mrgreen:
Dla grzecznych fotki Abdula ,niegrzeczni proszeni są o zamknięcie oczu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lut 15, 2016 10:42 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tu widać jak miłość kwitnie :mrgreen:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 15, 2016 18:56 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 15, 2016 11:03 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

:1luvu: wna przydział miejsc na nowym drapaku się zmienł. :D
Warzylam ostatnio młodzież i nie mogłam uwierzyć Lori waży 3.4kg a Ambar 3.5kg.
Ale go dogoniła z wagą.

kaja888 on pewnie nigdy nie jadl dobrej karmy i moze jelita nie sa przygotowane na duze ilosci bialka. Sprobujcie mu zmieszac z gorsza karma i powoli wprowadzac coraz wiecej dobrego suchego.

Moja Kali miała takie rzadkie kupy po suchym PON, teraz po usunięciu zębów je głownie dobre mokre ale jak nie dostanie trochę suchej ze zbożem to też kupa brzydka.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon lut 15, 2016 14:40 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Lori pięknie urosła :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 15, 2016 15:15 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Dzieciaki zrobiły mi wczoraj fajną niespodziankę .
Zrobili sushi :D na dziergali tego tyle i takie pyszne i piękne ..obżarłam się jak prosiak :mrgreen:

Podobno wcale to nie takie trudne :roll:

Siedzę w domu więc nie zarabiam ,nie lubię tego ,ale mierz zamiary na siły .
Najgorsze są chwile kiedy i psom i kotom w tym samym czasie kończy się suche :twisted:
Koty Porta21 ,psy tym razem dostały Fish 4 dog.
Czekam na dostawę.

Dobrze że mam wszystko dla Tygrysic .ufff.
One teraz tez mają Porte21 ,rezydenci uwielbiają im podkradać. :twisted: ich jest chudsza.

Kiedyś ,kiedy będę już obrzydliwie bogata ..... :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 15, 2016 18:55 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Zapraszam Kochani do nowej części.
viewtopic.php?f=1&t=173503
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 15, 2016 18:58 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kiedy będę już obrzydliwie bogata................
I to jest dobry tytuł na nowy wątek.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon lut 15, 2016 19:35 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Marta to jest myśl :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia]