Marcisz czy ty już robiłaś parapetówkę rexa?? Bo czekam na nią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcisz pisze:Rex też wyje ale jak jestem w domu... potrzebuje dużo uwagi. Problem mam z nim natomiast większy nie chce pić wody, jak naleje mu mleko to wypija w sekundę. Niepotrzebnie mu dałam po raz pierwszy.
Macie jakiś pomysł na to?
Dodatkowo chce go nauczyć sikać to toalety:) Krok 1: Kuweta na kibelku SUKCES:) dzisiaj zaczynam Krok 2: miska w toalecie... nie wiem czy pójdzie tak gładko ale 3mam kciuki za niego:)
A w końcu przełamał się też i śpi ze mną) Jest moim budzikiem rano jak telefon nie daje rady
herzpl pisze:sluchajcie mlody jest chory wiec prawdopodobnie wypadam z dyzuru
MIKUŚ pisze:Marcisz pisze:Rex też wyje ale jak jestem w domu... potrzebuje dużo uwagi. Problem mam z nim natomiast większy nie chce pić wody, jak naleje mu mleko to wypija w sekundę. Niepotrzebnie mu dałam po raz pierwszy.
Dodatkowo chce go nauczyć sikać to toalety:) Krok 1: Kuweta na kibelku SUKCES:) dzisiaj zaczynam Krok 2: miska w toalecie... nie wiem czy pójdzie tak gładko ale 3mam kciuki za niego:)
A w końcu przełamał się też i śpi ze mną) Jest moim budzikiem rano jak telefon nie daje rady
Obrazka nie widzimy![]()
Żartujesz uczysz Rexa korzystania z toalety![]()
![]()
Z tym mlekiem po prostu lej mu wodę z dodatkiem mleka na poczatku i tak stopniowo, stopniowo. C
hociaż z drugiej strony skoro lubi mleko to czemu nie ma go pić. Jeżeli nie ma biegun to Ja bym dawała. Tak jak Bzyśka, całe życie żywiła się resztkami z obiadu i tym co gdzieś chwyciła albo nic nie jadła. Uwielbia mleko, więc pije
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:sluchajcie mlody jest chory wiec prawdopodobnie wypadam z dyzuru
Czyli wtorek rano wolny.
Niech młody zdrowieje. Rozumiem doskonale.
Ja już się generalnie dobrze czuje, polecam zdecydowanie gripex max, full czosnku i herbatę z maliną + mleko z miodem.
W ciągu 2 dni się podniosłam
aange pisze:MALUCHOM DO ODWOŁANIA DAJEMY WYŁĄCZNIE SUCHĄ KARMĘ- ZERO MOKREGO
I prosimy o relację z każdego dyżuru czy była biegunka i czy z krwią i czy w obu boksach
aange pisze:MALUCHOM DO ODWOŁANIA DAJEMY WYŁĄCZNIE SUCHĄ KARMĘ- ZERO MOKREGO
I prosimy o relację z każdego dyżuru czy była biegunka i czy z krwią i czy w obu boksach
Problem mam z nim natomiast większy nie chce pić wody, jak naleje mu mleko to wypija w sekundę. Niepotrzebnie mu dałam po raz pierwszy.
LadyStardust pisze:herzpl też bym chciała wiedzieć bo mam 6,5 kg kluskę
angee czy podajemy maluchom jakieś leki? (bo jak nie ma mokrego) to tak pytam czy mam ładować w strzykawki i podawać.
Axa76 pisze:Problem mam z nim natomiast większy nie chce pić wody, jak naleje mu mleko to wypija w sekundę. Niepotrzebnie mu dałam po raz pierwszy.
A z czego pije? Mój nie pije ze swojej miski. Tylko z kranu, z prysznica i z dużej miski na pranie w łazience.
W Rossmannie tacki po 79 groszy, jeśli ktoś kupuje, to jest dobra okazja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Szymkowa i 652 gości