Megana pisze:Izo, chyba czas na nowy wątek, bo mamy już 102 stronę...
Tak wiem Aguś.Ale jestem już do niczego.Dopiero wróciłam.Zjem i muszę odpocząć.
Moderator: Estraven
Megana pisze:Izo, chyba czas na nowy wątek, bo mamy już 102 stronę...
dla kotków
dla Gwiazdeczki
dla Zulu i Zivy
dla kotków
dla Szarusi
dla Blusi
dla Szarusia
dla kotków
dla Juniorka
dla Nikusia i Malinki
dla Jacusia
dla Ninki
dla Sary i Halinki
dla Szczurka i Pumy
dla kotków
dla J.P
dla Dyzia
dla Trusi i Andzi
dla Bartusia
dla Rekinka
dla Księżniczki
dla Mamy Niedżwiadka i Misia z parkingu
dla Bakusia i ....Bakusia
dla Frani i Miłka
dla Oczko
wpłata za Bazarek iza71koty - 65 zł
wpłata za Bazarek iza71koty - 30 zł
wpłata za Bazarek Skarbonki - 110 zł
wpłata za Bazarek bucikowy - 13.50 zł
wpłata za Bazarek bucikowy - 8 zł
wpłata za Bazarek książkowy - 3 zł
wpłata za Bazarek iza71koty - 22 zł
wpłata za Bazarek iza71koty - 60 zł
wpłata za srebrną bransoletę - 180 zł
wpłata za Bazarek kosmetyczny - 50 zł
wpłata za Bazarek kosmetyczny - 111 zł
wpłata za Bazarek ze srebrem - 41 zł
wpłata za Bazarek ze srebrem - 41 zł
nelka83 pisze:O ranyMiał chłopak szczęście...
Megana pisze::|
Mieszkasz w fatalnym miejscu...
bodzia_56 pisze:Nie mogę tego zrozumieć.Dlaczego niektórym ludziom przeszkadzają biedne koty. Jeżeli nic dobrego nie robią w ich kierunku, to chociaż mogli by nie utrudniać tym , co im pomagają. To chyba są jednak tylko moje marzenia
taizu pisze::(
Moze złóż wątek, ale pierwszych postów nie wypelniaj, tylko napisz "zarezerwowane", później się uzupełni
Bo jak ten zostanie zamkniety jako zbyt duży, to nie bedzie gdzie pisać...
iza71koty pisze:bodzia_56 pisze:Nie mogę tego zrozumieć.Dlaczego niektórym ludziom przeszkadzają biedne koty. Jeżeli nic dobrego nie robią w ich kierunku, to chociaż mogli by nie utrudniać tym , co im pomagają. To chyba są jednak tylko moje marzenia
Czemu przeszkadzają?Chyba nie potrafimy na to odpowiedzieć bo czujemy z punktu widzenia kociarza.Ja słysze za plecami rozne teksty chociażby j...ć koty!No nie chce tutaj przytaczać dosłownie ,bo mnie zbanują na forum.
CZEMU dewastują? bo sie nudza, bo chca zrobic mi na złość, bo nie znosza kotów chociaz wcale ich nie znają, bo...mieli ciężkie dziecińtwo lub mają .Nie wiem.....
Nie wiem.Nigdy nie zrozumiem i nie chce rozumieć.Dla mnie to patologia.Nie pomagaj ale nie szkodż i to jeszcze z premedytacją.
Poprawiłam wszystko.Nie wiem na jak długo.Jeśli jest to grupka ćpunów o której myśle to moja robota na długo nie wystarczy.
Generalnie chyba musze zbastować z pomysłem robienia porzadków i uzupełniania budek przed sezonem letnim.Jeszcze wakacje nie zaczeły sie na dobre a widać ze ktos niezle sie nudzi.
Dzięki temu,dzięki wielu sytuacjom które komplikują mi życie, dzięki ludziom głównie ,doszłam do etapu ze koty to chyba ostatni temat o którym mam ochotę pisać czy rozmawiać.Mam nadzieję ze mnie rozumiecie....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 94 gości