Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 20:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

"Jak pacjent chce żyć, medycyna jest bezradna" :mrgreen: Mój szef też mawiał, że nie leczy się wyników tylko pacjenta. Podsumowując: Ziabol nie ma najmniejszego zamiaru żegnać się z nami :piwa: I za to :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro paź 05, 2011 20:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Bo Kasia to twarda kobita jest a i Ziabol się nie daje :ok:

Eh, wcale nie jestem twarda i bardzo to przeżywam, ale przecież muszę mieć nadzieję, a nie zakładać, że zaraz umrze ... A Ziabolek trzyma się życia jak tylko może...

Kasia ja nie zakładam że zaraz,już umrze.Tylko że krócej się żyje.To wujek google tak pisze :roll:i weci tak mówią.Ja Ziabusiowi życzę jak najlepiej :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro paź 05, 2011 20:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:Ja Ziabusiowi życzę jak najlepiej :kotek: :1luvu: :1luvu:

wiemy ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro paź 05, 2011 20:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

wujek gugle lubi walnąć lekką ściemą co by to nieuzasadnioną panikę zasiać [sprawdzone zbyt wiele razy...]. że krócej się zyje - owszem. bo na ten przykład zamiast planowanych 20 lat, pożyje powiedzmy 15. grunt, to systematycznie podawać leki, nastawić się, że będą lepsze i gorsze chwile, a przede wszystkim nie myśleć negatywnie bo zwierzaki wyczuwają to na potęgę i jest później jak jest.
sprawdziłam na swojej suce z podejrzeniem zapadnięcia tchawicy. póki myślałam, że to koniec świata i ona mi się lada dzień udusi, już prawie jechałam na sggw zamawiać na chiru zakładanie stentów, to dusiła się i kaszlała co kilkanaście minut. a jak mi na mojej chiru nawkładali do głowy tego co trzeba, to w przeciągu 4 tygodni pies stał się prawie bezobjawowy [kaszlnie sobie raz, dwa razy dziennie jak pogania jak durna]. i żyje z tym już 3 rok. a ja przestałam świrować.
plazmocytarne zap. to jest choroba przewlekła, ale nie śmiertelna, z tym się żyje dłuuugie lata o ile się dba. są miliony chorób przewlekłych, a nikt od nich nie umiera tak hop siup i już.
optymizm, kałabanga i do przodu.

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Śro paź 05, 2011 20:52 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dziękuję novocianka za słowa otuchy :) i mam nadzieję że i Ziabuś i Bejbi pożyją bardzo dłuuugo :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro paź 05, 2011 21:00 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

dodawać otuchy trzeba komuś, kto jest w masakrycznie dupnej sytuacji. no nie wiem, jak mu nogę urwało albo rękę, bo wiadomo, że nie odrośnie, a tak niesymetrycznie sobie być to ogólnie słaba opcja.

wszyscy mają nadzieję, że Ziabowi i Bejbi zrobi się dobrze.
ja nie mam nadziei. ja to wiem. rzygnie? niech rzygnie, też czasem rzygam. może nie kłakami, ale krew bywa. so what? póki nie wyrzygam żołądka to będę żyła. a jak wyrzygam, to najwyżej przestanę żreć chilli i czekoladę [albo i nie przestanę :P]
tak samo Ziab i tak samo Bejbi będą żyć jeszcze długieee lata. grunt to nie dać im odczuć, że są terminalni, bo nie są. a jak poczują, że tak o nich myślimy to raz dwa będą chorsi.

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Śro paź 05, 2011 21:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

novacianka pisze:dodawać otuchy trzeba komuś, kto jest w masakrycznie dupnej sytuacji. no nie wiem, jak mu nogę urwało albo rękę, bo wiadomo, że nie odrośnie, a tak niesymetrycznie sobie być to ogólnie słaba opcja.

wszyscy mają nadzieję, że Ziabowi i Bejbi zrobi się dobrze.
ja nie mam nadziei. ja to wiem. rzygnie? niech rzygnie, też czasem rzygam. może nie kłakami, ale krew bywa. so what? póki nie wyrzygam żołądka to będę żyła. a jak wyrzygam, to najwyżej przestanę żreć chilli i czekoladę [albo i nie przestanę :P]
tak samo Ziab i tak samo Bejbi będą żyć jeszcze długieee lata. grunt to nie dać im odczuć, że są terminalni, bo nie są. a jak poczują, że tak o nich myślimy to raz dwa będą chorsi.

Świnto prowda :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt paź 07, 2011 22:02 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

rzutem na taśmę (póki wątek nie zamknięty)... :mrgreen: kuweta, do której nadal nie mogę nasypać żwirku :roll:
Obrazek
Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt paź 07, 2011 22:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

On jest cudowny :mrgreen:
no, to teraz nowy wąteczek :mrgreen: :ok:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Pt paź 07, 2011 22:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Okupacja jak do wanny :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 07, 2011 22:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:rzutem na taśmę (póki wątek nie zamknięty)... :mrgreen: kuweta, do której nadal nie mogę nasypać żwirku :roll:
Obrazek
Obrazek

umarłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob paź 08, 2011 0:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ja chciałam zaprotestować w imieniu Miszcza! Czemu nie chcą go tam wpuścić coooo??? :twisted: :twisted: :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 08, 2011 8:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Ja chciałam zaprotestować w imieniu Miszcza! Czemu nie chcą go tam wpuścić coooo??? :twisted: :twisted: :twisted:

Może persy prostaka nie chą wpuścić :mrgreen: Żartuję :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob paź 08, 2011 9:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:
Gibutkowa pisze:Ja chciałam zaprotestować w imieniu Miszcza! Czemu nie chcą go tam wpuścić coooo??? :twisted: :twisted: :twisted:

Persy to będą dla tego "prostaka" milusie, jak "prostak" dostanie paczkę na Mikołaja :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 08, 2011 9:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:
vailet pisze:

Persy to będą dla tego "prostaka" milusie, jak "prostak" dostanie paczkę na Mikołaja :twisted:

:lol:zobaczymy ich miny? :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]