Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Bo Kasia to twarda kobita jest a i Ziabol się nie daje
Eh, wcale nie jestem twarda i bardzo to przeżywam, ale przecież muszę mieć nadzieję, a nie zakładać, że zaraz umrze ... A Ziabolek trzyma się życia jak tylko może...
novacianka pisze:dodawać otuchy trzeba komuś, kto jest w masakrycznie dupnej sytuacji. no nie wiem, jak mu nogę urwało albo rękę, bo wiadomo, że nie odrośnie, a tak niesymetrycznie sobie być to ogólnie słaba opcja.
wszyscy mają nadzieję, że Ziabowi i Bejbi zrobi się dobrze.
ja nie mam nadziei. ja to wiem. rzygnie? niech rzygnie, też czasem rzygam. może nie kłakami, ale krew bywa. so what? póki nie wyrzygam żołądka to będę żyła. a jak wyrzygam, to najwyżej przestanę żreć chilli i czekoladę [albo i nie przestanę]
tak samo Ziab i tak samo Bejbi będą żyć jeszcze długieee lata. grunt to nie dać im odczuć, że są terminalni, bo nie są. a jak poczują, że tak o nich myślimy to raz dwa będą chorsi.
katarzyna1207 pisze:rzutem na taśmę (póki wątek nie zamknięty)...kuweta, do której nadal nie mogę nasypać żwirku
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Gibutkowa pisze:Ja chciałam zaprotestować w imieniu Miszcza! Czemu nie chcą go tam wpuścić coooo???![]()
![]()
vailet pisze:Gibutkowa pisze:Ja chciałam zaprotestować w imieniu Miszcza! Czemu nie chcą go tam wpuścić coooo???![]()
![]()
Może persy prostaka nie chą wpuścićŻartuję
Gibutkowa pisze:vailet pisze:Gibutkowa pisze:Ja chciałam zaprotestować w imieniu Miszcza! Czemu nie chcą go tam wpuścić coooo???![]()
![]()
Może persy prostaka nie chą wpuścićŻartuję
Persy to będą dla tego "prostaka" milusie, jak "prostak" dostanie paczkę na Mikołaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 842 gości