KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 9:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

I jak z tym transportem do Wawki, będzie potrzebny na poniedziałek? Prawdopodobnie przez weekend będę poza netem, wiec jak coś musze dostać nr do państwa na kom.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw paź 28, 2010 9:35 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

slapcio pisze:I jak z tym transportem do Wawki, będzie potrzebny na poniedziałek? Prawdopodobnie przez weekend będę poza netem, wiec jak coś musze dostać nr do państwa na kom.

slapcio, proszę, napisz w jakim przedziale czasowym możesz być w Radomsku, a potem w Warszawie.. trzeba ustalić możliwość odbioru kotów przez Domki w tym dniu o określonej porze..
do rozmowy potrzebne nam przybliżone konkrety.. :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw paź 28, 2010 9:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $ potrzebna, lokal do 1 marca...

Odnowiłam allegro radomszczaków

:arrow: Muszka
:arrow: Agatka
:arrow: Tola
:arrow: Aron
:arrow: Borys
:arrow: Inka
:arrow: Feluś
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw paź 28, 2010 9:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Z odbierającymi koty to ja już wolę się sama umawiać, żeby nie było jakichś przekłamań na łączach :roll:
Póki co planuję wyjechać z Katowic około południa, ale jeszcze nie wiem jakie "atrakcje" zafunduje mi rodzinka więc to się okaże przez weekend. Zważywszy że na drogach może być w poniedziałek masakra w stronę Warszawy to nawet ciężko powiedzieć ile czasu zajmie przejazd :twisted: Na pewno nie będzie to wczesne popołudnie, mogą spokojnie śmignąć na cmentarze czy cuś. Przetrzymać futra do wieczora też od biedy mogę.

Ilu w końcu będzie pasażerów na pokładzie? 8O Bo myślałam że 2 a tu mi się wesoły autobus zapowiada :ryk:

Czyli 2 na Ursynów a drugi dom to gdzie? :lol:

aaa i co się dzieje z Andzeliką? nie odpowiada na sms a mam (na razie potencjalny) dom dla jednej z szylek :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Czw paź 28, 2010 10:15 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

czyli odbiór raczej wieczór wczesny.. najpierw domki muszą się wypowiedzieć, czy poniedziałek w ogóle wchodzi w grę.. jeśli tak, przekażemy tel i będziesz mogła sama dograć sprawę :ok:

jeśli przetrzymasz to w Konstancinie? bo drugi domek na Ochocie, więc może Janki? nie znam Warszawy.. Ty wiesz lepiej, gdzie odbiór.

tak to będzie wesoły autobus.. 4 maluchy w 2 kontenerkach :oops: czy mogłabyś wziąć swoje/pożyczone.. czy cuś.. bo potem kłopot z powrotnym transportem, a andzelice potrzebne na co dzień..

też teraz dzwoniłam, ale zajęte.. :wink:
świetnie, w Warszawie ten domek? To może byłby 5 pasażer? :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 10:18 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Wesoły autobus :ryk: :ryk: :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw paź 28, 2010 10:24 Re: KOCIA ARKA NOEGO: adopcje, $ potrzebna, lokal do 1 marca...

panikota pisze:Odnowiłam allegro radomszczaków

:arrow: Muszka
:arrow: Agatka
:arrow: Tola
:arrow: Aron
:arrow: Borys
:arrow: Inka
:arrow: Feluś

Magda, bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Do domków HOPSAMY !!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 10:34 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

No dobra, z grubsza wiem co i jak, wasnie gadałam z Andzeliką :lol:

Więc jednak ze mna prawdopodobnie tylko 2 kociaki (2 może wczesniej pojadą).

Z Ochoty bliżej do Janek w sensie geograficznym. Czasowo to juz niekoniecznie, ale jak ktoś ma mantrę na spędzenie wieczora w korkach w Raszynie to... :ryk: Jak się trafi na "falę powrotną" po weekendzie to dojazd z Janek tylko na Okęcie może z godzinę łyknąć 8O
Obrazek

slapcio

Post » Czw paź 28, 2010 11:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

hej, też rozmawiałam :mrgreen:

na teraz opcja możliwa:
:arrow: 2 jadą wcześniej (piątek-sobota) na Ochotę;
:arrow: 2 (Emi i Śniezka) być może Domek przyjedzie - info sprzed chwili, czekam na odpowiedż, a więc zostałby ew. 1 - szylkrecia :wink:

oczywiście to jeszcze może ulec zmianie.. :ryk:

będę informaowac na bieżąco :wink:

DOMKI SZYBKO SIĘ ZGŁASZAJCIE, BO MIEJSCE W TRANSPORCIE NAM SIĘ ROBI :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 15:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

slapcio pisze:Z odbierającymi koty to ja już wolę się sama umawiać, żeby nie było jakichś przekłamań na łączach :roll:
Póki co planuję wyjechać z Katowic około południa, ale jeszcze nie wiem jakie "atrakcje" zafunduje mi rodzinka więc to się okaże przez weekend. Zważywszy że na drogach może być w poniedziałek masakra w stronę Warszawy to nawet ciężko powiedzieć ile czasu zajmie przejazd :twisted: Na pewno nie będzie to wczesne popołudnie, mogą spokojnie śmignąć na cmentarze czy cuś. Przetrzymać futra do wieczora też od biedy mogę.

Ilu w końcu będzie pasażerów na pokładzie? 8O Bo myślałam że 2 a tu mi się wesoły autobus zapowiada :ryk:

Czyli 2 na Ursynów a drugi dom to gdzie? :lol:

slapcio, to o tym domku piszę dla szylkretki Lilki, sorry, nie doczytałam, że potencjalny jest... :oops:

aaa i co się dzieje z Andzeliką? nie odpowiada na sms a mam (na razie potencjalny) dom dla jednej z szylek :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 20:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Mam allegro po Zombiku ważne jeszcze 5 dni, wstawiłabym Pusię, ale jej zdjęcia na wątku maluchów są bardzo małe, a na ImageShock otwierają sie tak wolno, że nie mogę końca doczekać.
Haniu, jak masz zdjęcia, wyślij mi - przesyłam adres na PW. Chyba że ktoś inny ma, prosze o odpowiedź.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw paź 28, 2010 20:41 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

majka2222 pisze:Mam allegro po Zombiku ważne jeszcze 5 dni, wstawiłabym Pusię, ale jej zdjęcia na wątku maluchów są bardzo małe, a na ImageShock otwierają sie tak wolno, że nie mogę końca doczekać.
Haniu, jak masz zdjęcia, wyślij mi - przesyłam adres na PW. Chyba że ktoś inny ma, prosze o odpowiedź.

majka2222 :1luvu: mail poszedł :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 29, 2010 8:35 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

panikota pisze:Nowy banerek dla Aronka :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/aronw][img]http://tiny.cc/aronb[/img][/url]

Niech on w końcu znajdzie domek ... :ok: :ok: :ok:

Magda :1luvu: , cudny banerek, bardzo dziękujemy :D
niech znajdzie!!! taki cudny, dorodny kot, a był taki stłamszony i wystraszony, jak trafił do KAN...
Aronku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 29, 2010 18:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

ciocie.. znów się dziś działo, oj działo... :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Inka wyjechała do OKI na dt - Warszawa - powrót na stare/nowe śmieci.. :mrgreen:
OKI :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo bardzo dziękujemy :1luvu:

Miluś i Mikuś jadą do Domku do "mamy i braciszka" :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

wszystkie jednym transportem.. to prawie wesoły autobus.. :ryk: :ryk: :ryk:

Emi i Śnieżka czekają na transport slapcia do Warszawy 1 listopada, dojazd do Janek jednak, tam Domek chciałby odebrać... :ok: :ok: :ok:

Kacperek rusza do DS w poniedziałek wieczorem lun we wtorek rano.. Domek zabiera.. :ok: :ok: :ok:

Co z szylkretką Lilką?? dotąd nie wiadomo...oby Domek ją pokochał :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 29, 2010 19:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]