S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 11:35 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:Iweta no fajnie by było gdyby ktoś to wystawił 8) :oops: ale jeżeli to jest obarczanie Was dodatkowymi obowiązkami to postaram się sama sprostać temu (myślę, że nie byłoby problemu z zakumaniem, tylko z czasem).
Co do szczepień to popołudniu sprawdzę w domu i napiszę.
Co do kotka z kociej chatki to nawet nie znalazłam tutaj jakie tam obecnie są bo na "nadzieja na dom" to chyba są wszystkie z DT....

W Kociej Chatce do DT nadawałyby się w kolejnosci następujące kociaki :) Ewita, Abi, Trisza, Marco, Sylwek, pozostała czwóreczka dopiero wczoraj była na kastracji i sterrylizacji.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro maja 05, 2010 11:47 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Agnieszko zadzwoń do mnie, bo jak dzwonię na Twój telefon oddzywa mi się poczta głosowa, a ten mamy telefon gdzieś zapodziałam :( muszę około 16.30 podjechać na kociarnię i potrzebuję kluczy.

terenia1

Post » Śro maja 05, 2010 13:39 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

No to może Abi? jest prześliczna :1luvu: Ewita też śliczna, ale mam już kocią rezydentkę a z tego co wyczytałam to Ewita raczej nie toleruje innych zwierząt. Za to mojej przyda się towarzystwo :lol:

Terenia, Ty prowadzisz akcje sterylkową to jak coś to służę transportem popołudniami :wink:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro maja 05, 2010 14:56 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:No to może Abi? jest prześliczna :1luvu: Ewita też śliczna, ale mam już kocią rezydentkę a z tego co wyczytałam to Ewita raczej nie toleruje innych zwierząt. Za to mojej przyda się towarzystwo :lol:

Terenia, Ty prowadzisz akcje sterylkową to jak coś to służę transportem popołudniami :wink:

Akcję sterylkową prowadzi raczej Mikuś.Łapie i sterylizuje dzikie kotki,ale nam dla kociarnianych też transport się przyda jak nam Kropeczka zaniemoże :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 05, 2010 15:05 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

W każdym razie dajcie znać jakby była potrzebna pomoc.
Co do Abi to też proszę o info, chętnie ją poznam i zobaczymy jak moja kocia rezydentka na nią zareaguje. Wiem, że nie znacie mnie zbyt dobrze, więc w razie jakiś pytań to chętnie odpowiem, zapraszam też do mnie na wizytację :wink:

Właśnie sprawdziłam szczepienia mojej kotki więc:
- Nobivac tricat trio
- primucell FIP
oraz dostała w tabletce cestal cat na odrobaczenie no i oczywiście była odpchlana chociaż nie zauważyłam u niej pchełek.
Obrazek

Nowa82

Post » Śro maja 05, 2010 16:04 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:Iweta no fajnie by było gdyby ktoś to wystawił 8) :oops: ale jeżeli to jest obarczanie Was dodatkowymi obowiązkami to postaram się sama sprostać temu (myślę, że nie byłoby problemu z zakumaniem, tylko z czasem).
Co do szczepień to popołudniu sprawdzę w domu i napiszę.
Co do kotka z kociej chatki to nawet nie znalazłam tutaj jakie tam obecnie są bo na "nadzieja na dom" to chyba są wszystkie z DT....

Ok, to przyslij mi zdjęcia na maila i ceny startowe :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro maja 05, 2010 17:12 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

hopsa
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro maja 05, 2010 17:24 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:W każdym razie dajcie znać jakby była potrzebna pomoc.

Jeśli chcesz pomóc to masz świetną okazję. Muszę z Tobą porozmawiać.
Transport bardzo, bardzo by się przydał na 95% w piątek ok. godz. 15-16 do Katowic.
W drodze powrotnej tez na 95% mam transport :wink:
MIKUŚ

Post » Śro maja 05, 2010 17:26 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Dziękuję za dostarczenie namiotu i obrazu :lol:

Karolina - mam dla Ciebie podkładkę :wink:
MIKUŚ

Post » Śro maja 05, 2010 17:40 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

MIKUŚ pisze:Dziękuję za dostarczenie namiotu i obrazu :lol:

Karolina - mam dla Ciebie podkładkę :wink:

A jutro jeszcze podrzucę ponton dla Karoliny :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 05, 2010 19:37 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iweta pisze:Ok, to przyslij mi zdjęcia na maila i ceny startowe :wink:

Super! :1luvu: Już wszystko przesłałam.
Co do szczepionek to szukałam w necie, no i wcześniej byłam przekonana, że ta pierwsza to na wściekliznę no a teraz się pogubiłam bo chyba na koci katar i coś tam jeszcze ten tricat.
Obrazek

Nowa82

Post » Śro maja 05, 2010 19:59 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Normalnie się obłowiłam :mrgreen:

Basia zgadamy się bo nie wiem czy dam jutro radę. Najwyżej w jakiś inny dzień :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro maja 05, 2010 21:23 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kicia_Kluska pisze:Normalnie się obłowiłam :mrgreen:

Basia zgadamy się bo nie wiem czy dam jutro radę. Najwyżej w jakiś inny dzień :)

oki doki - zgadamy się :lol:
MIKUŚ

Post » Śro maja 05, 2010 22:24 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

No to najwyższy czas rozpocząć nowy wątek :mrgreen: zaraz się zabieram za to więc proszę w nowym wątku mi nie mieszać bo zamorduje własnym ręcami :ryk:

terenia1

Post » Śro maja 05, 2010 22:31 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:No to najwyższy czas rozpocząć nowy wątek :mrgreen: zaraz się zabieram za to więc proszę w nowym wątku mi nie mieszać bo zamorduje własnym ręcami :ryk:

Oczywiście zaczekamy cierpliwie, meldujemy się w nowym wątku dopiero jak zezwolisz :wink:

Jak poszła matematyka? 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]