Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Domki raczej sie nie znajda i wcale na to nie liczę. Jesli chodzi o dorosłe koty.Sama będę musiała kilka z nich jakos przetrzymać żeby im się cos nie stało.Nie liczę na zaden cud, skoro do tej pory nie było zadnego odzewu.Z maluchami moze uda się coś. Napewno nie z dorosłymi kotami.Wiem że nikt nie pomoze tu na miejscu. Jestem tego pewna.Dlatego jedyne na co mogę liczyć, to ocena Osób, ktore mogą choć cos mi doradzić na odległosć.Z tego powodu pytam.wiora pisze:pani Izo to jest dobry pomysl z tymi kotami,zeby pozabierac male i takie pol dzikie
tylko problem w tym czy znajda sie dla nich domki tymczasowe i stale?
ja popieram pomysl ale fizycznie niestety pomoc nie moge
zadne inne rozwiazania tez mnie do glowy narazie nie przychodza
iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
iza71koty pisze:Bardzo potrzebny tymczas dla 4 maluszków. Kto moze pomóc???
iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
iza71koty pisze:Bardzo potrzebny tymczas dla 4 maluszków. Kto moze pomóc???
Może być zarobaczona ale nie koniecznie. Nie wygląda żle a maluszków nie widziałam bo zaraz czmychają w zarośla.Ja myśle ze kotka wyczuła ze coś nie tak jest z kociakiem i zabrała pozostałe, zeby je uchronic. Mogę się mylic ale tak mi sie wydaje.wiora pisze:biedne malenstwo
pewnie mama tez mocno zarobaczona a i pewnie probowal sam cos podjadac a przy tych temperaturach to wszystkie robactwo legnie sie dwa razy szybciej![]()
kciuki za maluszka
choc wiem ze ma nikle szanse
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nadal Bardzo Prosimy o Pamięć o FUNDUSZU EXTRA.Potrzebujemy środków.Pracowników jest więcej. Prace będa trwały dosć długo..
iza71koty pisze:
Piękne zdjecia E-dita. Dziękujemy Pięknie.Maksia tylko nie ma.To ten z białą plamką na nosku. Zabrakło go na zdjęciach.Kociaki jeszcze nie mają wątku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 48 gości