Koty p.Ali - Tricolorka za TM (')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2007 17:14

CoToMa pisze:
Dorta pisze:hoho, ile tu się dzieje....
Trawko chyba załozysz Twoim kociaczkom osobny wątek
Dorta

Dorta, wiesz co się dzisiaj działo?
TŻ Trawy chciał adoptować pół przytuliska :roll: :lol: :twisted:

:dance:
a było dać, dobrze by im tam było
no i TŻ-ta to ona ma super,
a trawka narzeka że małe mieszkanko ma,
Dorta

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Śro paź 10, 2007 17:18

Dorta pisze:
CoToMa pisze:
Dorta pisze:hoho, ile tu się dzieje....
Trawko chyba załozysz Twoim kociaczkom osobny wątek
Dorta

Dorta, wiesz co się dzisiaj działo?
TŻ Trawy chciał adoptować pół przytuliska :roll: :lol: :twisted:

:dance:
a było dać, dobrze by im tam było
no i TŻ-ta to ona ma super,
a trawka narzeka że małe mieszkanko ma,
Dorta

Ja chciałam dać :D
Ale Trawa patrzyła przerażona :lol: :lol: :lol:

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro paź 10, 2007 17:37

CoToMa, a rozmowę adopcyjną przeprowadziłaś? :D Trza wiedzieć, komu się koty daje :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro paź 10, 2007 18:05

Femka pisze:CoToMa, a rozmowę adopcyjną przeprowadziłaś? :D Trza wiedzieć, komu się koty daje :twisted: :twisted: :twisted:

Ze mna tez rozmowy adopcyjnej nie przeprowadziła, umowy nie podpisywałam, no właściwie porwałam kocurki i już
Dorta

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Śro paź 10, 2007 18:42

I znów poczułam dzisiaj jak mi się grunt usuwa spod nóg.. Magik od kilku dni jest osowiały i schudł trochę(je, ale mniej niż zwykle)..pojechaliśmy z nim do weta, dr Asia nie stwierdziła nic konkretnego, trzeba było pobrać krew do badania. O 17 zadzwoniliśmy po wyniki, lekarz stwierdził leukopenię i podejrzewał że to może być białaczka. Trzeba było jechać zrobić test. Dzięki Bogu test okazał się negatywny, za ok. miesiąc trzeba go powtórzyć, na jutro będą wyniki wymazu. Po południu mamy dzwonić, na razie nic więcej nie wiadomo. Błagam o kciuki bo drugi raz chyba tego nie przeżyję.

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Śro paź 10, 2007 19:01

CoToMa pisze:Trawa, jak Bazylek???

No wiec jestesmy przeszczesliwi :lol: :lol: :lol:
Mielismy okazje w koncu poznac pania Ale ,rzeczywiscie jest to cudowna kobieta.Spedzilismy u niej sporo czasu,oczywiscie rozmawiajac o kotach.No bo moj TZ ,to dociekliwy w tym temacie jest :wink:
Bazylek nawet nie chcial od razu wyjsc z transporterka,poprostu polozyl glowke na rece meza i pomagal sie miziania :lol: .Dosyc chwile to trwalo ,zanim pozwolil sie wyjac :lol:
Bajka troche posyczala na Bazylka,Manius natomiast bardzo obojetnie go przyjal. :(
Bazylek od razu zaaklimatyzowal sie u nas.biega ,szaleje,jak narazie zbytnio miziania sie nie domaga.Mma nadzieje,ze jak troche ochlonie to znowu zacznie sie tulic :lol: ,no i mam cicha nadzieje,ze bedzie dzisiaj ze mna spal :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro paź 10, 2007 19:27

trawa11 pisze:
CoToMa pisze:Mma nadzieje,ze jak troche ochlonie to znowu zacznie sie tulic :lol: ,no i mam cicha nadzieje,ze bedzie dzisiaj ze mna spal :lol: :lol: :lol:

Czego serdecznie życzę :D .
Marcelibu

Post » Śro paź 10, 2007 19:40

andziula20 pisze:I znów poczułam dzisiaj jak mi się grunt usuwa spod nóg.. Magik od kilku dni jest osowiały i schudł trochę(je, ale mniej niż zwykle)..pojechaliśmy z nim do weta, dr Asia nie stwierdziła nic konkretnego, trzeba było pobrać krew do badania. O 17 zadzwoniliśmy po wyniki, lekarz stwierdził leukopenię i podejrzewał że to może być białaczka. Trzeba było jechać zrobić test. Dzięki Bogu test okazał się negatywny, za ok. miesiąc trzeba go powtórzyć, na jutro będą wyniki wymazu. Po południu mamy dzwonić, na razie nic więcej nie wiadomo. Błagam o kciuki bo drugi raz chyba tego nie przeżyję.

Czy macie juz jakieś nowe wiadomości?
Czy są jakieś podejrzenia, jakaś diagnoza?
Zmartwiliście mnie bardzo. Kciuki oczywiście trzymam.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CoToMa

Post » Śro paź 10, 2007 19:44

trawa11 pisze:
CoToMa pisze:Trawa, jak Bazylek???

No wiec jestesmy przeszczesliwi :lol: :lol: :lol:
Mielismy okazje w koncu poznac pania Ale ,rzeczywiscie jest to cudowna kobieta.Spedzilismy u niej sporo czasu,oczywiscie rozmawiajac o kotach.No bo moj TZ ,to dociekliwy w tym temacie jest :wink:
Bazylek nawet nie chcial od razu wyjsc z transporterka,poprostu polozyl glowke na rece meza i pomagal sie miziania :lol: .Dosyc chwile to trwalo ,zanim pozwolil sie wyjac :lol:
Bajka troche posyczala na Bazylka,Manius natomiast bardzo obojetnie go przyjal. :(
Bazylek od razu zaaklimatyzowal sie u nas.biega ,szaleje,jak narazie zbytnio miziania sie nie domaga.Mma nadzieje,ze jak troche ochlonie to znowu zacznie sie tulic :lol: ,no i mam cicha nadzieje,ze bedzie dzisiaj ze mna spal :lol: :lol: :lol:

Nawet jak nie będzie spał, to reklamacji nie uwzględniamy! :twisted: :twisted: :twisted:

CoToMa

Post » Śro paź 10, 2007 21:43

:D
:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro paź 10, 2007 23:21

:D :D :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw paź 11, 2007 7:26

Trawa, jak Bazylek???

Andziula - co z Magikiem???

CoToMa

Post » Czw paź 11, 2007 14:00

CoToMa,to prezent dla Ciebie,bo ciagle je gubisz...

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 11, 2007 14:05

CoToMa ,Bazylek ma sie dobrze. :lol: Bardzo szybko sie zadomowil,tylko rezydenci nie chca sie z nim bawic :( .Maniek obojetnie go traktuje,chcociaz ..dzisiaj stukneli sie juz noskami :lol: .Natomiast bajka zupelnie go nie toleruje ,fuka na niego,warczy ,ale nic zlego narazie mu nie zrobila :P
Dzisiejsza noc Bazyla,oczywiscie spal na kocu na naszym lozku :lol: :lol: :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 11, 2007 20:12

Dopiero wróciłam do domu.Z Magikiem chyba lepiej. Badania są dobre, nic złego z nich nie wynika, na jutro ma być jeszcze jeden wynik. Dobrze że je, zaczął znów uciekać z pokoju jak się drzwi otwierają, ale to jeszcze nie jest ten sam Magik co zawsze. Mam nadzieję że to nie jest nic poważnego. W każdym razie mamy go obserwować i jesteśmy w kontakcie z weterynarzem. A za 3 tygodnie znów zrobimy mu test. Bazylek i Fiona mają się dobrze. Z Dianą też wszystko w porządku. Pozdrawiam.

p.s. Trawa gratuluję nowego milusińskiego. Bazylek, tak jak nasz !!

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

[poprzednia][następna]