Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2016 22:06 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Współczuję.
Dla Dzikotka (*)
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob lut 06, 2016 22:10 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

[*]
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lut 07, 2016 10:56 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

(*)przykro mi.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie lut 07, 2016 10:58 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Obrazek dla koteczka

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lut 07, 2016 19:47 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Znalazła się jedna na fb no wnerwiła mnie bardzo , wybuchłam no nie naucze sie ale cóż.......napisała mi tak......- To bym mu zapewniła pare tygodni / miesięcy godnego życia. Nieważne ze byłby .....nastym przez ten czas. Najpierw go
Nakarmilas stresem lapanki a potem eutanazja z rozpędu? Przemyślałas to?

No i tłumaczysz że taki chory nie lecz , tul a on niech cierpi ..wrrrrrrrrrrrr....
Gdyby nie fip nie usypiałabym ale nie z fip..nie miał szans ......i reszta chorób z tym to życie w męce ...tak mysle ..nie raz trzeba pomyśleć o zwierzaku a nie sobie....
Ja nie kocham miłością chorą .....wrrrrrrrrr.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie lut 07, 2016 20:22 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Znalazła się jedna na fb no wnerwiła mnie bardzo , wybuchłam no nie naucze sie ale cóż.......napisała mi tak......- To bym mu zapewniła pare tygodni / miesięcy godnego życia. Nieważne ze byłby .....nastym przez ten czas. Najpierw go

No i tłumaczysz że taki chory nie lecz , tul a on niech cierpi ..wrrrrrrrrrrrr....
Gdyby nie fip nie usypiałabym ale nie z fip..nie miał szans ......i reszta chorób z tym to życie w męce ...tak mysle ..nie raz trzeba pomyśleć o zwierzaku a nie sobie....

Czytałam jej wypowiedź na Fb.... Lidka nie przejmuj się głupotą ludzką bo zwariujesz. Zrobiłaś coś bardzo dobrego, nie pozwoliłaś mu cierpieć a to jest najważniejsze. :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lut 07, 2016 21:35 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Gosiagosia pisze:
lidka02 pisze:Znalazła się jedna na fb no wnerwiła mnie bardzo , wybuchłam no nie naucze sie ale cóż.......napisała mi tak......- To bym mu zapewniła pare tygodni / miesięcy godnego życia. Nieważne ze byłby .....nastym przez ten czas. Najpierw go

Czytałam jej wypowiedź na Fb.... Lidka nie przejmuj się głupotą ludzką bo zwariujesz. Zrobiłaś coś bardzo dobrego, nie pozwoliłaś mu cierpieć a to jest najważniejsze. :1luvu:

E masakra ....

lidka02

Post » Nie lut 07, 2016 22:08 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

To najgorsza decyzja, jaką kiedyś musiałam podjąć. Nie miałam innego wyjścia.
Ty też nie miałaś.
Może ta dziewczyna z FB nigdy nie była w takiej sytuacji.
Może nie było jej dane głośno płakać, jak czyjeś cierpienie dobiegło końca. Z bezradności. Z tęsknoty. Z nieszczęścia.
Dobrze, że nie mam FB.
Trzymaj się Lidka.
Ja wiem, że musiałaś podjąć taką decyzję. Z troski. Z litości. Z braku innych perspektyw. Czasem nie ma wyboru. Bo bezsensowne cierpienie niewinnej istoty, to żaden wybór.
Trzymaj się. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon lut 08, 2016 10:33 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lilianaj pisze:To najgorsza decyzja, jaką kiedyś musiałam podjąć. Nie miałam innego wyjścia.
Ty też nie miałaś.
Może ta dziewczyna z FB nigdy nie była w takiej sytuacji.
Może nie było jej dane głośno płakać, jak czyjeś cierpienie dobiegło końca. Z bezradności. Z tęsknoty. Z nieszczęścia.
Dobrze, że nie mam FB.
Trzymaj się Lidka.
Ja wiem, że musiałaś podjąć taką decyzję. Z troski. Z litości. Z braku innych perspektyw. Czasem nie ma wyboru. Bo bezsensowne cierpienie niewinnej istoty, to żaden wybór.
Trzymaj się. :ok:

Tak trzymam sie ....co nam zrobic....

lidka02

Post » Pon lut 08, 2016 10:35 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

nic mądrego nie napiszę
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lut 08, 2016 12:46 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Zawsze ktoś mi ciśnienie podniesie a ja zawsze sobie powtarzam trzymaj pape ....No ale nie potrafie :mrgreen: ........ :strach:

lidka02

Post » Pon lut 08, 2016 19:51 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ale śpiące towarzystwo :201461
A Sara ZDECYDOWANIE skociała :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lut 08, 2016 21:29 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

taizu pisze:Ale śpiące towarzystwo :201461
A Sara ZDECYDOWANIE skociała :ryk:

Och ta Sara :mrgreen:

lidka02

Post » Pon lut 08, 2016 21:33 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Mała dziś pojechala do domku fajny...
Obrazek
A młody w piątek
Obrazek
I zdjęcie z nowego domku
Obrazek
Obrazek

:mrgreen:
I moja Wiesława
Obrazek
:ryk: :ryk:

lidka02