Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PaniDemon pisze:Maluch ma silną biegunkę (żracie doslownie przez niego przelatuje w ciagu 30 sekund z ręką na zegarku) chodzi troche pokurczony jak duszka i ma katar....w poniedzialek jade do weterynarza, jest w katowicach jakis dobry i jednoczesnie tani? ps Mala- miałas poszukac tego talonu na sterylizacje
w Chorzowie dr Parczyk - róg Katowickiej (przedłużenie Chorzowskiej) i 3maja (uwaga - w tym samym budynku jest dwóch wetów, dr Parczyk i jakiś drugi, ale tego drugiego proponuję omijać szerokim łukiem... kiedyś byłam u niego po conva, bo pilnie potrzebowałam a dr Parczyk chwilowo nie miał... słyszałam jak kobiecie przede mną sugerował rodzenie kotki dla zdrowia... i ogólnie bardzo nie polecam...), ale dr Parczyk w niedzielę jest do 11PaniDemon pisze:charm a ten w chorzowie gdzie jest?
Alyss pisze:Witam, w poniedziałek adoptowałam kotka, czarno-biały, z tego co zdążyłam się zorientować to dziecko Smilki. Chciałam zapytać, czy reszta rodzeństwa, nie jest chora? Bo mój maluszek rozłożył się we wtorek, weterynarz stwierdził, że to infekcja górnych dróg oddechowych, ale antybiotyk nie bardzo działa. Biedak ma tak zapchany nosek, że nie wiem jak mu pomóc, go oczyścić. Kot był zdrowy gdy zabierałam go ze schroniska, więc może przyczyna jest u mnie w domu, może jakaś alergia. Apetyt ma ogromny, bawi się, tylko ten katar i łzawiące oczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 109 gości