Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Dziewczyny, bo nie ma tu żadnego kola, aniakreft miała taki pomysł, żeby zrobić dzień otwarty na kociarni, bo kociaki miziaki nie mają się jak, gdzie i kiedy pokazać. pomysł super, a ponieważ mikołaj tuż tuż, to sobie tak pomyślałam, że może połączymy mikołaja i np. zrobimy mikołajkowe głaskanie kociarnianych kotów, co? 6 grudnia od 18 do 21. Co myślicie? Fajnie by było, gdoby mogły być wtedy ze 2-3 osoby, które najwięcej wiedzą o kocimiakach... moglibyśmy jakieś plakaty porozlepiać w zoologikach, zrobić wydarzenie na fb. z naciskiem na to, że głaskamy, tulimy, pamiętamy pokazujemy, że są ważne... jak ktoś będzie chciał im coś przynieść, to sam z siebie przyniesie... co myślicie?
edit_f pisze:to chyba namida rzuciła taki pomysł: może podczas grudniowych zbiórek w GK będziemy mieć jakiś kosz, gdzie ludzie mogliby wrzucać dary dla kotów (na mikołaja, pod choinkę itp).. żywność i różne takie kupowane w zoologiku, powinni się zgodzić, bo będą zakupy..
miszelina pisze:edit_f pisze:to chyba namida rzuciła taki pomysł: może podczas grudniowych zbiórek w GK będziemy mieć jakiś kosz, gdzie ludzie mogliby wrzucać dary dla kotów (na mikołaja, pod choinkę itp).. żywność i różne takie kupowane w zoologiku, powinni się zgodzić, bo będą zakupy..
Ale lutrze i anniekreft (i mnie tez) chodzi przede wszystkim o mizianie tych kotow, które w GK nie maja szansy sie pokazać, jak Katka czy Mea. Zeby ludzie zobaczyli, ze duze koty moga być fajne. One czekaja wszystkie pod drzwiami, leca nawet do obcych....
miszelina pisze:lutra pisze:Dziewczyny, bo nie ma tu żadnego kola, aniakreft miała taki pomysł, żeby zrobić dzień otwarty na kociarni, bo kociaki miziaki nie mają się jak, gdzie i kiedy pokazać. pomysł super, a ponieważ mikołaj tuż tuż, to sobie tak pomyślałam, że może połączymy mikołaja i np. zrobimy mikołajkowe głaskanie kociarnianych kotów, co? 6 grudnia od 18 do 21. Co myślicie? Fajnie by było, gdoby mogły być wtedy ze 2-3 osoby, które najwięcej wiedzą o kocimiakach... moglibyśmy jakieś plakaty porozlepiać w zoologikach, zrobić wydarzenie na fb. z naciskiem na to, że głaskamy, tulimy, pamiętamy pokazujemy, że są ważne... jak ktoś będzie chciał im coś przynieść, to sam z siebie przyniesie... co myślicie?
Idea wspaniala, ale pora moim zdaniem bez sensu. Po ciemku ciezko trafić do kociarmi, jak ktoś drogi nie zna. No i to ciemne zejscie, niech jeszcze bedzie ślisko, to juz po herbacie. Obawiam sie ze odzew bedzie mierny.
Moze lepiej zrobic w sobote lub niedziele po mikołajkach, w bardziej ludzkich godzinach, np. od 11 do 17? I ogłosić podczas wcześniejszej kwesty w GK. Ja wiem, mikołajki to symboliczna data, ale pechowo wypada w środku tygodnia.
Dla jasności: oba terminy mi osobiście jako "starszej kociarnianej" pasuja
Kocuria: zwirku nie ma gdzie upchać.
Zyta znowu na kwarantannie, za bardzo sie boi.
Prywata: chce ktoś 1,5 kg suchego urinary s/o za 20 zeta? Nieuzywane.
Tosza pisze:miszelina pisze:Prywata: chce ktoś 1,5 kg suchego urinary s/o za 20 zeta? Nieuzywane.
Jak prywata nadal aktualna, to ja rezerwuję do wieczora, bo wtedy zbadaja siuśki
milu pisze:( ... )
Tweety, skoro rzeczy na Kocivent będa zabierane z Kocimskiej - doniosę trochę książek i ciuchów, które się nie sprzedały na bazarku.
miszelina pisze:Tosza pisze:miszelina pisze:Prywata: chce ktoś 1,5 kg suchego urinary s/o za 20 zeta? Nieuzywane.
Jak prywata nadal aktualna, to ja rezerwuję do wieczora, bo wtedy zbadaja siuśki
OK, zarezerwowane dla Ciebie
Tosza pisze:miszelina pisze:Tosza pisze:miszelina pisze:Prywata: chce ktoś 1,5 kg suchego urinary s/o za 20 zeta? Nieuzywane.
OK, zarezerwowane dla Ciebie
To ja biorę, choć nie wiem, dla którego kota. Wodnik ma mocz jak z podręcznika, więc ma chorą głowę, a nie pęcherz
, natomiast kot pani Małgosi ma bardzo złe wyniki i duzo kryształów. problem z tym, że Pani Małgosia nie wie który. Zuza, która podejrzewała i której-jak sądziła -siki zebrała z blatu kuchennego, okazałą się niewinna ( a biedaczka dostaje od dwóch dni leki na zapalenie pęcherza
), bo dziś byłą zamknięta w łazience ( w celu wyprodukowania kolejnej kałuży moczu) a megakałuża na blacie pojawiła się znowu. Jak już ustali, który to kot, dostanie w nagrodę karmę w atrakcyjnej cenie
miszelina pisze:lutra pisze:Dziewczyny, bo nie ma tu żadnego kola, aniakreft miała taki pomysł, żeby zrobić dzień otwarty na kociarni, bo kociaki miziaki nie mają się jak, gdzie i kiedy pokazać. pomysł super, a ponieważ mikołaj tuż tuż, to sobie tak pomyślałam, że może połączymy mikołaja i np. zrobimy mikołajkowe głaskanie kociarnianych kotów, co? 6 grudnia od 18 do 21. Co myślicie? Fajnie by było, gdoby mogły być wtedy ze 2-3 osoby, które najwięcej wiedzą o kocimiakach... moglibyśmy jakieś plakaty porozlepiać w zoologikach, zrobić wydarzenie na fb. z naciskiem na to, że głaskamy, tulimy, pamiętamy pokazujemy, że są ważne... jak ktoś będzie chciał im coś przynieść, to sam z siebie przyniesie... co myślicie?
Idea wspaniala, ale pora moim zdaniem bez sensu. Po ciemku ciezko trafić do kociarmi, jak ktoś drogi nie zna. No i to ciemne zejscie, niech jeszcze bedzie ślisko, to juz po herbacie. Obawiam sie ze odzew bedzie mierny.
Moze lepiej zrobic w sobote lub niedziele po mikołajkach, w bardziej ludzkich godzinach, np. od 11 do 17? I ogłosić podczas wcześniejszej kwesty w GK. Ja wiem, mikołajki to symboliczna data, ale pechowo wypada w środku tygodnia.
Dla jasności: oba terminy mi osobiście jako "starszej kociarnianej" pasuja
Kocuria: zwirku nie ma gdzie upchać.
Zyta znowu na kwarantannie, za bardzo sie boi.
Prywata: chce ktoś 1,5 kg suchego urinary s/o za 20 zeta? Nieuzywane.
Kocuria pisze:Tweety pisze:bo ja jestem zły policjant?oki, pogadam z dziewczynami. A Ty jak godzinowo?
nie, bo pani prezes się nie odmawia bez dobrej wymówki![]()
tradycyjnie cały dzień. będę koło 11, pomogę rozłożyć, obstawię, pomogę złożyć.
Tweety pisze:po milu ma być Karolina.
My tylko do rozłożenia rzeczy, bo przez weekend mamy malowanie w biurze i sprzątanie po nim
Ma być też moja Asia i ci jej znajomi co ostatnio to też pomogą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 101 gości