D.T u J.D.<<jest nowy wątek :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 06, 2012 9:08 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

Co za durne gadki ktoś Ci wstawia. 8O Powinno spływać po Tobie, ale wiem, że jednak trochę boli. Zrobiłaś dla nich wszystko, co było możliwe- gdyby nie Ty to tak jak Ask@ pisze, odeszłyby w bólu, skwarze i zaniedbane, w ogromnych cierpieniach. Nie mogąc uratować życia, podarowałaś im godną śmierć. Kosztem swoich emocji. Asiu, żałuję, że nie mogę Ci pomóc :(
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pt lip 06, 2012 9:16 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

Asiu, mocno Ciebie utulam i choć wirtualnie ale otrę Twoje łzy. Glupota i złe słowa bolą.A powiedziane w tak trudnym okresie bolą jeszcze bardziej.Tym bardziej jak życie kocich dzieci waży się.
Wygłaszcz delikatnie maleńkiego. Pomódl się i od nas nad ich mogiłkami.Powiedz Im,powiedz Jemu, że TAM czekają nasi bliscy i zaopiekują się nimi do naszego przyjścia.
Nie obwiniaj siebie choć wiem jak trudno.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 06, 2012 11:48 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

Podłe słowa bezdusznych ludzi.
Dałaś im dom, miłość i bezpieczeństwo. Nic więcej nie mogłaś już dla nich zrobić.
Ci, co łatwo rzucają wstrętne słowa nie zrobili nic. Nic poza gadaniem.

Maluszki, ech... [']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lip 07, 2012 9:02 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

od prawie czterech miesięcy śmierć kroczy ze mną...Mielonka[*];moje dwa piwniczniaki[*],koteczka,która nie dała rady urodzić[*]...Malutka[*]...Łezka[*]...Bużka[*]....
i Mikrus[*]......
.....malutki,kochany Mikrus [*] rozwalił mnie zupełnie...jak on walczył...jak on dawał odpór ...jak trzymał się życia.......i te jego oczy wpatrzone we mnie...i mruczał...300g umierającego mruczącego ciałka.....moje serce rozsypało się....

może gdybym mieszkała w Białymstoku miałby szansę żyć?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lip 07, 2012 9:39 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

[*][*][*]
Nie dokładaj sobie, Asiu :( . Jakbyś mogła uratowac to byś to zrobiła.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 07, 2012 13:59 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

:(
Asiu... kobieto... kto by potrafił zrobić tyle i przetrwać tyle co ty...?
Towarzyszyć przy odchodzeniu to najtrudniejsze zadanie...
Chciałaś je wziąć, żeby im pomóc... a musiałaś im potowarzyszyć... przy odchodzeniu.
Jesteś dzielna...
Wiem... cóż z tego?
Ściskam mocno.
Duży ciężar musisz nieść na barkach.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lip 07, 2012 20:30 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

Boże.
Dlaczego?

Asiu, to wszystko najsilniejszego by rozwaliło... A Ty się trzymasz. I robisz to, co ważne i dobre.
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Nie lip 08, 2012 10:33 Re: D.T u J.D.<< nie szukasz a i tak masz-maluszki....:(((

Dziewczyny mają rację. Zrobiłaś, co w ludzkiej mocy. Nie masz się za co obwiniać.
Jesteś bardzo dzielnym człowiekiem...
Obrazek

hanelka

Post » Wto lip 10, 2012 10:16 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

pomału wracam do normy.....działo się u nas w ostatnim czasie ...oj działo...dużo by pisać...ale to już chyba w nowej części...
myslę,że już mogę powiedzieć napisać zdradzić dobrą nowinę :ok: myślę,że już najgorsze za nami więc chyba mogę...choć boję się jakiejś niespodzianki ze strony życia ,losu ,przeznaczenia i takich tam...
otóż...mianowicie...koteczka Krysia zwana przeze mnie "Odżywką" -puchata siostrzyczka Malutkiej -przeżyła-wróciła do nas -żyje,biega i ma się dobrze.!!!!!!!
wiele osób z fb pytało mnie o nią ale bałam się pisać żeby nie zapeszyć...teraz proszę o ogromne :ok: :ok: :ok: aby nic nie zaszkodziło dziewczynce.
w dobrym zdrowiu jest też czwórka koteczków od Niuni...niestety cztery kociaki za TM [*]...pocieszam się,że tylko cztery...

J.D.

Post » Wto lip 10, 2012 10:19 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

Ty sie nie chwaliłaś ja nie czytałam.
A :ok: tak przy okazji :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 10, 2012 10:30 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

Asiu złe dni mam nadzieje minęły i zaświeciło słońce dla koteczków i Ciebie. :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lip 10, 2012 10:37 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

jak to mówią "złe czai się wszędzie.." a ja mam tylko nadzieję,że nie będzie gorzej :wink:

J.D.

Post » Wto lip 10, 2012 11:07 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

ASK@ pisze:Ty sie nie chwaliłaś ja nie czytałam.
A :ok: tak przy okazji :lol:
Że zacytuję mistrza. ;)
Obrazek

hanelka

Post » Wto lip 10, 2012 11:20 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

A kysz, a kysz siły nieczyste...
Niec to zło już się wyczai.

A któż to się do Warszawy wybiera, bo ja całkiem niekumata :oops: jestem?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 11, 2012 14:50 Re: D.T u J.D.<< POTRZEBNY TRANSPORT DO WARSZAWY !!!!

meksykanka pisze:A kysz, a kysz siły nieczyste...
Niec to zło już się wyczai.

A któż to się do Warszawy wybiera, bo ja całkiem niekumata :oops: jestem?

transport potrzebny dla kotek-matek ...
docelowo-KRAKÓW...i właściwie to takiego transportu muszę szukać...może być łączony z przesiadką w Wa-wce...tylko teraz to termin nie taki naglący...może być za 2-3tyg....

J.D.

[poprzednia][następna]